- 14 Ağustos 2017
- 9.973
- 12.810
Esiniz annesinin bu hallerinede tavir yapıyor mudedesi babalik yapmis, 87 yasinda her istedigimi yapar.
benim kv ergenler gibi kendi hayatini yasar pek takilmaz bize
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Esiniz annesinin bu hallerinede tavir yapıyor mudedesi babalik yapmis, 87 yasinda her istedigimi yapar.
benim kv ergenler gibi kendi hayatini yasar pek takilmaz bize
Esiniz annesinin bu hallerinede tavir yapıyor mu
Himm ozaman esin yapi olarak biraz alıngan ailenizin de haksiz taraflari cok napilir bilemedim. Allah kolaylik versinbenden uzak olsun naparsa yapsin diyo. ama annesi birseye bi kere karismak istedi kiyameti kopardi. yada sen bana bakmadin torununada bakamazsin diye kucagina bile vermedi. kadin cocuk dogdundan beri zaten 3 kere gelmistir. esim annesine daha fena yani.
Ya nasıl bunaltimislar seni ben ailenin eşini kabullenemedigini gördüm neden böyle yapiyolar ki senin esin oo kusura bakmasinlarda bu hayatı sen yasiycaksin o ne öyle adamı insan yerine koymuyolar ikisine de soyle bunaltmayin beni koca koca insanlarsiniz ne derdiniz varsa aranizda halledin diye aay günah ya sana hepsi bi yerden viik viik viik
Aay kusura bakmasin annende yapıp edip hiç biseyden haberi yok gibi kenara çekiliyo bence gelip gitmeleri azaltın ailende olsa evliliğine zarar veriyo sonuçta sende yeni bir aile kurmuşsun çocuğun var eşini ezdirme bu hayatı onunla yasayacaksin onunla yaslanacaksin ailene kötü davran demiyorum ama esin hakkında bişey de söyletme bıçak gibi kes mevzuyu hemen baktin olmuyo ya kocamı bosayip size gélicem yada sizinle gorusmuycem biktim artik yeter aranizda kalmaktan debakalim bu sabah hepsine resti cektim... ne yapcaklar. su an esim yag cekme modunda bana karsi cok agladim sinirden. annem cok hastayim benle ne ugrasiosunuz modunda.
Aay kusura bakmasin annende yapıp edip hiç biseyden haberi yok gibi kenara çekiliyo bence gelip gitmeleri azaltın ailende olsa evliliğine zarar veriyo sonuçta sende yeni bir aile kurmuşsun çocuğun var eşini ezdirme bu hayatı onunla yasayacaksin onunla yaslanacaksin ailene kötü davran demiyorum ama esin hakkında bişey de söyletme bıçak gibi kes mevzuyu hemen baktin olmuyo ya kocamı bosayip size gélicem yada sizinle gorusmuycem biktim artik yeter aranizda kalmaktan de
Ailen seni evin küçük kızı olarak görüyo heralde evlendiğini kavrayamamislar senin ailene senin yaşam tarzına karışma gibi bi lüksleri yok artık eşinde onların gözlerine girmeye çalışmasın artık sizene benim evimden benim ailem diyen bi damatlari olsaydı o zaman görürdüm ben onları işte böyle efendi adamlar eziliyo dediğim dedik adamlar el üstünde tutuluyo ... benim ailem asla evime karışmaz karisamaz bura benim alanım ben yuvam eşim benden ben eşimden meshulum abim yada kardeşim benim pantolunuma hangi hakla karışak ben eşimin soyadını taşıyorum sende öyle karıştırma ne evine ne kendine nede esinesu an aynen öyle yapmaya karar verdim. ama esiminde herseyi uzatmasindan cok skildim. ailen dengesiz napalim diye gecistirmio. zaten ben ona ailem hakli demiyorum. iki tarafda beni cocugu düsünerek haraket etsin diyorum cok mu zor ya. su an bu zamana kadar yasadiklarimi düsündükce nasil daraliyorum hep ayni. ailem yapiyor esim uzatiyor. kötü olan ben cok eziliyorum. bu zamana kadar ailem hep benden para almistir asiri cok esim bunlari bilmio sevgili dönemde olan seyler ama esimde 20 bin eur verdi. o bile dönüp beni buluyor. adam diyo annenlere okadar para verdim onlari sevdigimi daha nasil gösterim. yada onlar tatildeyken gitti süpriz olsun diye evlerini boyadi babam yillardir yapmiyor diye. onlara bile bi kere sagol iyiki varsin demediler. hala bizde böyle bizde söyle. hani bi kirmizi cizgi olsa neyse ama bi öyle bi böyle. annem acik bikinide giyer ama lafda ooo. kardesim bi gün namaz kilar pantoluma bir sürü laf eder ertesi gün discoda. ama ben ne aldim ne yaptim hep bi burun kivirma. ben nasil alman ismi koyarmisim. benim köpegim nasil olurmus türklere karsi ayip mis nasil misafir cagircakmisim köpekli eve