Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yazdım ya ben bi cinnet herşeyi çözer diyeyada söyle bi kac gün ortadan kayip olup korkutiim mi? de biraz hallerine sükretsinler
Hic abartmiyor valla tepkisinde yerden göğe hakliymis.esimde aynen bunu diyor sürekli bana. ben ilk konusmays basladigimizda banane demistim oda illa ögrencem diye bir sürü kitab almisti annem öyle der demez sak herseyi atti cöpe.
ve gecen sene kardesimle tr ye gittiler aralari isinsin diye (ha kardesimin parasi yoktu bileti biz aldik borc olarak) hersey cok iyi eniste eniste. tr ye gitmeden iki gün önce ben hamileyim bana neler saydirdi. sen almanla evlendin bizi rezil ettin diye o gün nasil agladim. oysa esim ona cv konusunda hep yardim etmistir sorununa cözüm bulmustur. sabah 4 kaza yapmistir, esim kosa kosa 2 saatlik yola gitmistir. trde kardesim akrabalarin yanina gitmedi ben tanistirmam diye oysa evliyiz? ve orda baska insanlara tanistirdiginda bi kere bu benim enistem dememis (eniste naber nasilsin anliyor) her cümlenin icinde business li birsey gecmis... simdi esim küs... aileme göre esim abartiyor cok bunaldim yemin ederim
Ay yok artıkkizlar simdi esim icerde bende surat yapiim mi?
Ailenizin yanindan baska yere geçme imkânınız yokmu..herkes birbirinden bunalmış bı nefes alırsınız bence
Ay yok artık
İçinden geldiği gibi davran. Kimseyi cezalandırmak için strateji gütme.
Annen fazla müdahil evliliğe, ortada suç kabahat yok neye surat asıyor? İlla tepeden aşşa onun istediği gibi mi olacak mutlu olması için? Ne güzel kızı evlenmiş, mutlu evlat sahibi olmuş, buna sevinmesi gerek.
Hayatının kalanını eşinle geçireceksin, bence bunu eşine hatırlat, seni önemsiyorum, ama annemin de hayatımda yeri olduğunu unutma, saygı duy diye konuşma yapama benim ne kadar üzüldügümü bunaldigimi görmüyor kimse. herkez kendi acisindan bakiyor olaya. ne artik esim karil icin susiim diyor nede ailem kizim icin susim diyor
selam kizlari,
artik her olayi sizinle paylasip degerli fikirlerinizi almak istiyorum kendimi zor frenliyorum .
simdi bugun ilk defa annemin kac senelik arkadasi ve annem yanimiza geldiler ogluma hediye getirmis sagolsun. cok iyi bi kadin temiz kalbi gercekten.
1. 3 de gelcez dediler 6 da geldiler: esim surat yapiyo bütün günümüz beklemekle gecti diye
2. annem 10. aylik torununu yere siddetli bi sekil birakti cocuk tepe takla düsüyordu onun heyecaniyla anneeee napiosun dedim. annem surat yapiyor, esim surat yapio: bir torunu var ondada cok dikkatsiz ( gecende kafasini lambaya carpti) hani ay istemeden oldu dese tamam diicem resmen inatlasiyor sen madem okadar iyi annesin neden gecen yanina düstü diip kendini böyle savunmays calisiyor kadin
3. misafirleri babam bize birakti ordan kumara gitti: esim surat yapiyor madem hergün torununu görmek istio diye bize terör ediyo gelseydi baska odada sevseydi neden kumara gitti zaten parasi yok diye.
4. benim oglumun iki ismi var biri türkce digeri almanca ikiside kuranda gecio ama annem inatla sadece türkcesini söyler yada almancasini türkcelestirip der: esim surat yapiyor neden beni kabul etmiyorlar diye, esim alman
5. annem oglumun düzenini biliyor 8 de yatiyor ama bensiz uyumaz, babam kumar basindan kalkamadi 10 da gittiler esim uyutmaya calisti ama cocuk baya agladi ben girdim arada sakinlestirmek icin kadin ilk defa gelmis diye icimde rahat etmedi sürekli geri gittim: esim surat yapiyor
6. ha bide böyle isikli yildiz astim pencereye cok hosuma gitti, annem sak yine ay isayi mi bekliorsunuz isiklari donamisiniz diyor. güya laf soktu
ben ne yapiim, valla hem aileme hem esime haraket cekip kayip olasim var... daha cok seyler var ama kendimi hazir hissedince basinizi agritirim...
Esinin yaninda bilerek turkce konusmalari ne kadar ayip ya bana yapilsa cok kizardim.ama benim ne kadar üzüldügümü bunaldigimi görmüyor kimse. herkez kendi acisindan bakiyor olaya. ne artik esim karil icin susiim diyor nede ailem kizim icin susim diyor
Esinin yaninda bilerek turkce konusmalari ne kadar ayip ya bana yapilsa cok kizardim.
Sonra ki yorumlarinda kardesinin vs yaptiklarindan bahsetmissin ben nedense cogu konuda esini hakli gördum. Annen evinize fazla karisiyor gibi geldi.
Hay o surata
Bi cinnet herşeyi çözer