Eşim 3 erkek kardeşten en büyüğü 5 yıllık evliyiz bı oğlumuz var 19 Aylık eşim zamaninda babasından çok dayak yemiş okumak istemiş babası kendi işini yapmasını istemiş ailesinin yanından kaçıp okumak için başka şehire gitmiş. hem çalışmış hem okumuş hiçbir destek görmemiş evlenirkende inanin hiçbir destek almadık.onlardan misafir gibi düğüne geldiler yemin ederim. Kayınvalidemi hep mazlum bir kadın olarak görürdüm eşinden çekmiş hep oğlu ile eşinin arasında kalmış diye üzülürdüm eşimde bak o senin tanıdığın gibi biri değil derdi biz Van'dan Sakarya ya tayinimiz çıktı tayinden 1 buçuk ay önce ben evi toplayıp İstanbul'a onların yanına geldim eşimle ama.onlar köye gittiler Konya'ya bizi bırakıp bizde eşyalar ev gelecek diye bekledik evimizi tuttuk falan 20 gün köyde kaldılar herkes geldi onlar bilerek gelmedi küçücük çocukla ev yerleştirdik Benim kız kardesim gelip oğluma baktı sağolsun annem ve babam cenaze vardı gelemediler birde Babannem hasta yatalak ona annem bakıyor yanlız kaldik o dönemde kaynanamlarda yardıma gelmediler üstüne üstlük bide arkamizdan birazda onlar yardım etsin demiş bunu söyleyen yengemdi çok şaşırdım kaynanandan böyle birşey gerçekten beklemezdim yani burda benim ailemden bahsediyor benim babam düğünümü kendi yaptı evimi babam düzdü bı ihtiyacımız oldu babam koştu maddi manevi neyse İstanbul a onların yanına gitmek durumunda kaldık oğlum yandı çok şükür küçük bir yanık kolunda oldu umraniyedeki çocuk yanık bölümüne götürdük haliyle onlarda kalmak zornda kaldık orda gördüm gerçek yüzünü sürekli her işime karişmalar her yaptığıma bir laf etmesi çocuğun zıbını leke oldu diye elimde yıkadım diye, lavaboda çamaşır mi yıkanır biz orda ayak yıkıyoruz dedi Elimdr yıkadım oyasaki yere bile koymadim. Hastaneye gidecektik sabah 9da randevu vermislerdi acele ediyorduk hemen çıktım arkamdan hemen kaynanam geldi insan bı günaydın afiyet olsun der dedi kahvaltı yapıyorlardı çünkü ben acele ediyordum tamamen aklımdan çıkmış kasten yapmadım asla! Doktor oğluma kemik suyu tavuk suyu yesin dedi oda kaynanamda duydu bunu ama dolabında et var çıkarıp yapalım demek yok Eşimde gitti ilikli kemik almış çocuğa organik tavuk vs yemin ederim yapmadı dolaba kaldırdı eşim söyledi sonra gitti tarhana çorbası yaptı delirdim kalktım kendim yaptım geldi öyle olmaz böyle olmaz diyor bide karışıyor yani ben otururken yatak odasına gidip yatıyor hep yanlizim yani çocukla o evde. Sohbet yook sürekli iş yaptirma derdinde bide alttan alttan laf sokuyor Sürekli bana eşimi kötülüyor vs Eşimde gördü bunları bana davranışlarını onlara belli etmeden biz amcamda kalicaz amcam çağırdı dedi sonra hadi hazırlan amcama gidiyoruz dedi gittik gelmedik 4 gün orda kaldik son gün onlara vedalaşmayaa geldik mutfakta bana neler söyledi Neymiş Allah sizde evlat torun yolu gözlersiniz Bunu diyen kadın Van'da yaşarken torununu 1 defa bile aramış insan değil
İnsan gelir burda ben seninle anne kız olmak istiyorum gelin kaynana değil dedi külliyen Yalan.. sonra ben sizin evliliginizin uzun süreceğini sanmıyorum demezmi hala oğlunu kötülüyor çıldırdım çıktım direk ordan ne yapmaya çalıştığını inanın anlamadım ya bu kadın ne yapmaya çalışıyor. Ya benimde kafam.karisti kusura bakmayın