su an aynen öyle yapmaya karar verdim. ama esiminde herseyi uzatmasindan cok skildim. ailen dengesiz napalim diye gecistirmio. zaten ben ona ailem hakli demiyorum. iki tarafda beni cocugu düsünerek haraket etsin diyorum cok mu zor ya. su an bu zamana kadar yasadiklarimi düsündükce nasil daraliyorum hep ayni. ailem yapiyor esim uzatiyor. kötü olan ben cok eziliyorum. bu zamana kadar ailem hep benden para almistir asiri cok esim bunlari bilmio sevgili dönemde olan seyler ama esimde 20 bin eur verdi. o bile dönüp beni buluyor. adam diyo annenlere okadar para verdim onlari sevdigimi daha nasil gösterim. yada onlar tatildeyken gitti süpriz olsun diye evlerini boyadi babam yillardir yapmiyor diye. onlara bile bi kere sagol iyiki varsin demediler. hala bizde böyle bizde söyle. hani bi kirmizi cizgi olsa neyse ama bi öyle bi böyle. annem acik bikinide giyer ama lafda ooo. kardesim bi gün namaz kilar pantoluma bir sürü laf eder ertesi gün discoda. ama ben ne aldim ne yaptim hep bi burun kivirma. ben nasil alman ismi koyarmisim. benim köpegim nasil olurmus türklere karsi ayip mis nasil misafir cagircakmisim köpekli eve