- 14 Ağustos 2017
- 9.973
- 12.810
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben ne yapiim, valla hem aileme hem esime haraket cekip kayip olasim var...
Aynı şeyler türk bir erkeğe yapılsa surat asmakla da kalmazdı diye düşünüyorum. Eşinizi aileniz çok fazla dışlamış adam ne yapsın sırıtıp dolaşsın mı evin içinde. Belli bir seviye dolduktan sonra zor. Çünkü eşiniz kardeşinize gayet ılımlı yaklaşmış ama gördüğü muamele ortada.. adam sadece alman diye kabul görmüyo ailenizde. Ailenle arana eşine saygı duymayı akıl edene kadar mesafe koyup sebebini de söylemende fayda var gibi
iyide sende hep esinin tarafındasın neden esine türkce ögretmiyosun yada kursa gitsin tamam sen almanca bilebilirsin ailende öyle ama sonucta turksun hic türkce konusmuyomusun senbuna benzer olayi günde 10 kere yasiyorum ailem - esim... denedim herkeze resti cektim konusmadim, beni ciddiye bile almiyorlar.
misal: esim türkce bilmiyor onun yaninda sürekli türkce konusurlar. esim cok sinir oluyo hic bisi anlamiyorum oysa onlar almanca biliyor diye. bizimkilerden net cevap: türkce ögren.
buna bende cok sinir oldum anne iyi düsün mantikli cözüm bulana kadar gelmicem cvp: sen zaten bizi istemediginden yalandan yapiyorsun torunum bize alismasin türkce ögrenmesin diye yapiyorsun valla cildircam
Esinizin ailesinin size karsi tavirlari nasıl peki?
iyide sende hep esinin tarafındasın neden esine türkce ögretmiyosun yada kursa gitsin tamam sen almanca bilebilirsin ailende öyle ama sonucta turksun hic türkce konusmuyomusun sen
Tamam annen baban çoğu konuda haksız ama,eşin de ne öyle en basit şeylere bile surat yapıyo,yabancılarda da varmıymış böyle huylar,o ne ya,hiç çekilmez...
Valla arada sen kalmışsın yazık ya,bi tarafta olgun davransa...
iyide sende hep esinin tarafındasın neden esine türkce ögretmiyosun yada kursa gitsin tamam sen almanca bilebilirsin ailende öyle ama sonucta turksun hic türkce konusmuyomusun sen
Semavi dinlerde çok ortak isim var zaten.almanca olup kuranda geçen ismi merak ettim
Eşinizin tavrı aşıri geldi bana.
Aileniz neden Türkçe konuşuyormuş konusu mesela. Türk oldukları için olabilir mi mesela?
Konuşmak istemiyorlarsa konuşmazlar. Fransızlarda ingilizce konuşmaktan gayet imtina ediyorlar,kızabilir miyiz buna? Bu tercihtir.
Eşiniz surat asmasa belkide aileniz bir adım atacak ama konuyu okudum,baştan sona eşim ona surat astı,buna surat astı'larla dolu.
Misafire surat asılmaz bu kadar. Niye geldiniz der gibi.
Eşin hırsitiyan mı canım merak ettiğimden soruyorum.
İşin zor ama eşin yine de çok anlayışlı bence. Aileni idare ediyor gibi duruyor buradan. Arada sana söyleniyor sadece sanırım