misafir 40 yilda bir

kizlar simdi esim icerde bende surat yapiim mi?

yada söyle bi kac gün ortadan kayip olup korkutiim mi? de biraz hallerine sükretsinler

Ailen kocani, kocan da senin aileni kabullenememis herseyleri batiyor birbirlerine.

Mumkun oldugunca biraray getirme onlari.

40 yilda bir misafir gelmis. hersey olur kocan abartmis

Hic abartmiyor valla tepkisinde yerden göğe hakliymis.
Yazik valla adama insan yerine koyup tanistirilmamis kimseyle.
Yine iyi dayanmis ailenize
Adamin kusuru ne turk ve musluman olmamasi mi ailenize gore bu buyuk bir kabahat herhalde.
Oysa esiniz ne kadar insancil davranmis ailenize.
Esiniz cocugugunuz ve siz bu gergin ortamdan cok cekersiniz huzurunuz kalmaz.

Anneden çok eşine sınır oldum.
Bu nedir alman adamın içine türk kaynana kaçmış.

kizlar simdi esim icerde bende surat yapiim mi?
Ay yok artık
İçinden geldiği gibi davran. Kimseyi cezalandırmak için strateji gütme.
Annen fazla müdahil evliliğe, ortada suç kabahat yok neye surat asıyor? İlla tepeden aşşa onun istediği gibi mi olacak mutlu olması için? Ne güzel kızı evlenmiş, mutlu evlat sahibi olmuş, buna sevinmesi gerek.

Ailenizin yanindan baska yere geçme imkânınız yokmu..herkes birbirinden bunalmış bı nefes alırsınız bence

Ailenizin yanindan baska yere geçme imkânınız yokmu..herkes birbirinden bunalmış bı nefes alırsınız bence

annem zaten benden 30 km uzakta. ama sürekli msj atma gibi huyu var ben be kadar uzak dursamda... ne yaparsan yapiim hayirsiz evladim. sinirimden catliyorum beni niye kimse anlamaya calismiyor diye. zaten artik bi araya getirmemeye calisiyorum. ama evde esim ailem hakkinda dirdiri annemlere gidince kocam hakkinda dirdir.

ama benim ne kadar üzüldügümü bunaldigimi görmüyor kimse. herkez kendi acisindan bakiyor olaya. ne artik esim karil icin susiim diyor nede ailem kizim icin susim diyor

ama benim ne kadar üzüldügümü bunaldigimi görmüyor kimse. herkez kendi acisindan bakiyor olaya. ne artik esim karil icin susiim diyor nede ailem kizim icin susim diyor
Hayatının kalanını eşinle geçireceksin, bence bunu eşine hatırlat, seni önemsiyorum, ama annemin de hayatımda yeri olduğunu unutma, saygı duy diye konuşma yap

Ailenizle bu kadar içli dışlı olmayı bırakın.
Daha sonra eşiniz ailenize laf söylerse ona da haddini bildirin.
Ama önce aileye mesafe.
Şu durumda eş haklı.

Senin de ağzın var. Ailene de eşine de ver cevabını. Sen düşüneceğine onlar düşünsün. Surat yapan olursa terlik yapıştır iki tane bak kalıyor mu surat

Senin koca da herseye surat yapiyor. Onu ilgilendiren veya ilgilendirmeyen herseye!

Esinin yaninda bilerek turkce konusmalari ne kadar ayip ya bana yapilsa cok kizardim.
Sonra ki yorumlarinda kardesinin vs yaptiklarindan bahsetmissin ben nedense cogu konuda esini hakli gördum. Annen evinize fazla karisiyor gibi geldi.

Esinin yaninda bilerek turkce konusmalari ne kadar ayip ya bana yapilsa cok kizardim.
Sonra ki yorumlarinda kardesinin vs yaptiklarindan bahsetmissin ben nedense cogu konuda esini hakli gördum. Annen evinize fazla karisiyor gibi geldi.

bende hak veriyorum bu yüzden kac kere konustum ailemle ama degismiyorlar. esimle konustum sen haklisin ailemi secemiyorum. mesafe koydum hic birseyi anlatmam laf tasimam. ama esim tutturmus sen aileni tutuyorsun diyor. daha ne yapiim hic mi görüsmiim aile sonucta? misal oglumu uyuttum mutfaga gittim temizlicektim... esim suratsiz suratsiz bana bakiyor laf sokuyor. evin bu kadar pislenmesine degermiydi diye? kendine gel hasbam tamam anneme sinir ola bilirsin ama sag sola ne saldirip benim cinlerimi tepeme cikariyorsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…