selam
kizlari,
artik her olayi sizinle paylasip degerli fikirlerinizi almak istiyorum kendimi zor frenliyorum
.
simdi bugun ilk defa annemin kac senelik arkadasi ve annem yanimiza geldiler ogluma hediye getirmis sagolsun. cok iyi bi kadin temiz kalbi gercekten.
1. 3 de gelcez dediler 6 da geldiler: esim surat yapiyo bütün günümüz beklemekle gecti diye
2. annem 10. aylik torununu yere siddetli bi sekil birakti cocuk tepe takla düsüyordu onun heyecaniyla anneeee napiosun dedim. annem surat yapiyor, esim surat yapio: bir torunu var ondada cok dikkatsiz ( gecende kafasini lambaya carpti) hani ay istemeden oldu dese tamam diicem resmen inatlasiyor sen madem okadar iyi annesin neden gecen yanina düstü diip kendini böyle savunmays calisiyor kadin
3. misafirleri babam bize birakti ordan kumara gitti: esim surat yapiyor madem hergün torununu görmek istio diye bize terör ediyo gelseydi baska odada sevseydi neden kumara gitti zaten parasi yok diye.
4. benim oglumun iki ismi var biri türkce digeri almanca ikiside kuranda gecio ama annem inatla sadece türkcesini söyler yada almancasini türkcelestirip der: esim surat yapiyor neden beni kabul etmiyorlar diye, esim alman
5. annem oglumun düzenini biliyor 8 de yatiyor ama bensiz uyumaz, babam kumar basindan kalkamadi 10 da gittiler esim uyutmaya calisti ama cocuk baya agladi ben girdim arada sakinlestirmek icin kadin ilk defa gelmis diye icimde rahat etmedi sürekli geri gittim: esim surat yapiyor
6. ha bide böyle isikli yildiz astim pencereye cok hosuma gitti, annem sak yine ay isayi mi bekliorsunuz isiklari donamisiniz diyor. güya laf soktu
ben ne yapiim, valla hem aileme hem esime haraket cekip kayip olasim var... daha cok seyler var ama kendimi hazir hissedince basinizi agritirim...
edit: esim btn aksam misafir gittikden sonra bana yapti, onlara seker gibiydi. kahveler caylar getir götür