Bende güzel bir resim kursu bulamıyorum kızımda resim güzel çiziyor
Belediyemizi seviyorum bu yıl çok iyi çalıştılar hep tiyatro sanat gösterileri böyle kurs yerleri açıldı. Ücretsiz anne bebek eğitim kursu bile açmışlar geçen gün gördüm

Biz de yaz tatilinde hep evdeyiz azcık spor olsun diye paten aldık başta zorlandı ama sonra çok sevdi.
Evde aktivite de bir noktaya kadar gidiyor.😅
Bazı çocukları teşvik etmek gerek ama nefes alamayacak kadar değil tabi. En fazla 2 kurs makul gibi tabi istemiyorsa devam ettirilmemeli
Akıl ve zeka oyunlarını kızım yarıda bıraktı yaşi küçüktü o yuzden cok birsey ogretmemislerdi ,birde cimnastigi denedi sevmedi.

Mesela arkadaşımın kızı futbola ,resim ve İngilizce'ye kendi isteğiyle gidiyor. Diğer çocuğu hiç kursa gitmiyor ama özel okula gittiği için orada atölyeler ve kurslar oluyor zaten.

Zamana mekana ve çocuğa bağlı bir durum.
Bazı aileler fazla hırslı oluyor gereksiz bir yarışa giriyorlar.

Bugün büyük kızla awm ye gittik biraz dolaştık bişeyler yedik gezdik

Airstrait istiyordu aldık bikaç bakım ürünü filan derken kart bayağı bir patladı🤣🤣🤣

Küçüğe de babet ,,,terlik ve oyuncak aldık eksik mi kalsınmış🤣🤣

Eve geldik karnımız toktu küçüğüme de döner yaptım yedi 👍
Ortalığı topladım çamaşır yıkandı kurudu katladım 👍
Banyo yıkadım 👍
Bulaşık makinası yerleştirdim 👍
Bir koltuğun yüzünü çıkardım yıkandı tele attım 👍

Yarın da diğerini çıkartırım

Cuma ya da cam silme hedefim var inşallah😅😅

Günaydın 🥰
Bugün oğlumun okulu yok yine. Arkadaşla çay kahve yapıp parka götürcez çocukları. Bisiklet sürerler.
Cuma günü de evi toparlayip temizlemem lazım ev baya kötü durumda 😅

Günaydın🥰

Ne güzel düşünmüşsünüz hava da mis gibi
İyi eğlenceler
Erkek çocugun evde durması riskli 😅😅
Evet canım hava çok güzeldi dün bugünde öyle sabahları hava güzel olsun ben yürürüm oğlum bisiklet sürer çıkarırım artık yazı özledim 🥰

Erkek çocugun evde durması riskli 😅😅
Evet canım hava çok güzeldi dün bugünde öyle sabahları hava güzel olsun ben yürürüm oğlum bisiklet sürer çıkarırım artık yazı özledim 🥰
Evet artık yaz gelsin🙈
Kışı gerçekten sevmiyorum
Pembe beyaz çiçek açan ağaçlar cıvıl cıvıl kuşlar güneşte uyuyan kedi köpekler dışarda oynayan Çocuk sesleri ben bunlqrı seviyorum ☺️

Günaydın 🌞
Hava misss ☺️
Dün donuyorduk oysaki 😃
Dün Bir İdam Mahkumunun Son Günü bitti.
Çok beğendim kitabı. Victor Hugo favorim yazarım oldu. Her kitabı inanılmaz dolu ve insana çok şey katıyor. O zamanlar böyle bir kitap yazma cesaretini göstermesi de hayranlık verici.

Bu köklü değişimi nasıl başardı Avrupalılar? Bunu sorguluyorum. Şu anki Avrupa ile o zamanlar o kadar farklı ki. Korkunç bir insan ayrımı adaletsizlik vs. Şu anki insan haklarına saygılı toplum devleti haline nasıl geldiler? Victor Hugo’ nun tüm kitapları bana bunu sorgulatıyor.

Bu köklü değişimi nasıl başardı Avrupalılar? Bunu sorguluyorum. Şu anki Avrupa ile o zamanlar o kadar farklı ki. Korkunç bir insan ayrımı adaletsizlik vs. Şu anki insan haklarına saygılı toplum devleti haline nasıl geldiler? Victor Hugo’ nun tüm kitapları bana bunu sorgulatıyor.
Sanayi devrimi ve matbaa olabilir mi yani şöyle
Para olunca her şey değişiyor

Karnı tok insanlar topluluklar etrafına farklı bakıyor
Eğitimi adaleti çevreyi doğayı hayvanı görebiliyor
Bilime sanata yöneliyor
Basit düşünüyorum ama 🙈

Back
X