- 7 Ocak 2018
- 27.454
- 79.738
- 598
- 35
Hayır küçük kızımBüyük kızın dimi su matarası alan
Lise dönemi biraz farklı olabiliyorlar.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayır küçük kızımBüyük kızın dimi su matarası alan
Lise dönemi biraz farklı olabiliyorlar.
Kolaylıklar diliyorumHayır küçük kızım![]()
Benim oğlumu her yere ilk başta zorlayarak götürdüm ona kalsa mağara adami gibi yaşayacakBenim ordan oraya götürmeye enerjim de yok
Şimdi büyük kendisi binip gidiyor açıkcası işime geliyor
Belediyemizi seviyorum bu yıl çok iyi çalıştılar hep tiyatro sanat gösterileri böyle kurs yerleri açıldı. Ücretsiz anne bebek eğitim kursu bile açmışlar geçen gün gördümBende güzel bir resim kursu bulamıyorum kızımda resim güzel çiziyor
Anne baba kendi hırslarını çocukları üzerinden tatmin etmeye çalışmadığı sürece güzel evet. O ince çizgiyi kaybetmemek gerekiyor.Çocuğa bağlı bir durum tabiki de ama zaman ve imkan varsa deneyimlemesi güzel birşey.
Benim 2 kızın ikisi de birbirinden masraflıKolaylıklar diliyorum![]()
Çok iyi o zamanBelediyemizi seviyorum bu yıl çok iyi çalıştılar hep tiyatro sanat gösterileri böyle kurs yerleri açıldı. Ücretsiz anne bebek eğitim kursu bile açmışlar geçen gün gördüm
GünaydınGünaydın
Bugün oğlumun okulu yok yine. Arkadaşla çay kahve yapıp parka götürcez çocukları. Bisiklet sürerler.
Cuma günü de evi toparlayip temizlemem lazım ev baya kötü durumda![]()
Erkek çocugun evde durması riskliGünaydın
Ne güzel düşünmüşsünüz hava da mis gibi
İyi eğlenceler
Evet artık yaz gelsinErkek çocugun evde durması riskli
Evet canım hava çok güzeldi dün bugünde öyle sabahları hava güzel olsun ben yürürüm oğlum bisiklet sürer çıkarırım artık yazı özledim![]()
Ne güzel anlattın bende çok seviyorumEvet artık yaz gelsin
Kışı gerçekten sevmiyorum
Pembe beyaz çiçek açan ağaçlar cıvıl cıvıl kuşlar güneşte uyuyan kedi köpekler dışarda oynayan Çocuk sesleri ben bunlqrı seviyorum![]()
Sanayi devrimi ve matbaa olabilir mi yani şöyleBu köklü değişimi nasıl başardı Avrupalılar? Bunu sorguluyorum. Şu anki Avrupa ile o zamanlar o kadar farklı ki. Korkunç bir insan ayrımı adaletsizlik vs. Şu anki insan haklarına saygılı toplum devleti haline nasıl geldiler? Victor Hugo’ nun tüm kitapları bana bunu sorgulatıyor.