Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Zamanında bu sürece ilk başlarken çuval çuval elemiştim ferahlamıştım. 2018 yılıydı. Geçen sürede yeniden birikti kıyafetler, sürekli de elim üstlerindedir elerim sık sık ama yine de durum bu.
Ben çoğu yazlik ve kışlık kiyafetlerimi eledim dolabım çok boş şuan eksiğim var fazlam yok ayakkabılarda dahil. Ev giysilerimi de eledim yazın idare ederim kış girerken bi kaç parça ekleme yaparım
Ben çoğu yazlik ve kışlık kiyafetlerimi eledim dolabım çok boş şuan eksiğim var fazlam yok ayakkabılarda dahil. Ev giysilerimi de eledim yazın idare ederim kış girerken bi kaç parça ekleme yaparım
Valla 2 gündür iyi yoruldum
Bütün camları sildim perdeler yıkandı asıldı
Wc banyo yıkandı
Büyük kız kendi odasını düzenledi heryerini
Küçüğün odasını da ben yaptım kışlık kaldırdım baza altları toparladım
Küçüğün bir büyük poşet dolusu kıyafetini ayırdım bayağı birşey var burda verecek kimsem yok bir teyze var torunu var küçük bakalım ona sorarım kabul ederse ona veririm
Pazar market de yapıldı
Yemek de lahana ve yaprak sarması yaptım yarına da var