Bende biraz biliyorum sürmeyi gazla frenin yerini biliyorum en azından 😅
Ama çok pahalı kurslar taksit yapiyolarmis sorduk fiyat araştırdık. Bi kaç yıl önce 3 bin felandi keşke o zaman alsaydım 😑
Alırsın alırsın ben inanıyorum
Gerçekten büyük ihtiyaç

Ben İstanbul trafiğinde hiç sevmiyorum o ayrı ama uzun yolda küçük yerlerde çok keyifli sürmesi

Çocukların kurs meselesini soracaktım ben de bi kaç gün önce sonra üşendim yazmadım 🙈

Çevremdeki insanlar o kadar hırslı ki çocukların gitmediği kurs yok. Bu sene sadece kendi öğretmeninin açtığı akıl ve zeka oyunları kursuna gitti oğlum mesela. Arkadaşlar bahsedince kendimi tuhaf hissettim. Bilsem mesela bildiğini lgs gibi hazırladılar. Biz hazırlamadık yeteneği varsa olur dedik zaten de olmadı 😂

Bu konuda ne düşünüyorsunuz? Çocukları eksik mi bırakıyoruz sizce? Geçen sene yüzme kursuna gitti. Bu 2-3 ay yine göndermek istiyoruz. 2 sene resim kursuna gittiler. Bağlama kursuna yazdırdık daha başlamadı. Yani bilemiyorum. Böyle bile çok yoğun gibi.

Çocukların kurs meselesini soracaktım ben de bi kaç gün önce sonra üşendim yazmadım 🙈

Çevremdeki insanlar o kadar hırslı ki çocukların gitmediği kurs yok. Bu sene sadece kendi öğretmeninin açtığı akıl ve zeka oyunları kursuna gitti oğlum mesela. Arkadaşlar bahsedince kendimi tuhaf hissettim. Bilsem mesela bildiğini lgs gibi hazırladılar. Biz hazırlamadık yeteneği varsa olur dedik zaten de olmadı 😂

Bu konuda ne düşünüyorsunuz? Çocukları eksik mi bırakıyoruz sizce? Geçen sene yüzme kursuna gitti. Bu 2-3 ay yine göndermek istiyoruz. 2 sene resim kursuna gittiler. Bağlama kursuna yazdırdık daha başlamadı. Yani bilemiyorum. Böyle bile çok yoğun gibi.
Bizim okulda öyleydi
Karikatür kursu
Eskrim kursu

Eskrim gibi az yapılan sporlardan lisans almak kolaymış sanırım
Benim oğlum hep kendi istediği kursa gitti
Evet bilsem e acayip hazırlanıyorlar

O hazırlanıp kazanılan bir sınav değil ama müzik resim kursuna gönderenler oluyordu onun için🤦‍♀️

Bizim okulda öyleydi
Karikatür kursu
Eskrim kursu

O hazırlanıp kazanılan bir sınav değil ama müzik resim kursuna gönderenler oluyordu onun için🤦‍♀️
Eskrim de şimdi havalı olur 🤩
Çocuklar istedikten sonra tabiki göndermek gerek ama ben sorduklarını bile düşünmüyorum açıkçası 🙈 bi de hani resim mesela 2 sene gittiler yok yani ilgileri görüyorum bıraktık yerine başka şeyler denemek gerek diye düşünüyorum. Tutkuyla yaptığı bir şey varsa tabi ki devam.

Kurs, online ders, çeşitli kaynaklar vs neler neler yapıyolar

Bizim okulda öyleydi
Karikatür kursu
Eskrim kursu

Bu arada sınıf arkadaşlarından ziyade(onlar hakkında bilgim yok) ben kendi arkadaş çevremden bahsediyorum. Kendi arkadaşlarım olunca insan daha çok etkileniyor 😬

Ben sosyalleşmesi için gönderdim hepsine . Bilsem de dediğin gibi çalıştırılacak bişey değil bence de . Yüzmeye de spor yapması çok istiyorum yüzmeyi çok seviyo. Resime felanda yazın sürekli evdeyiz orda sosyalleşmesini istedim. Ama en iyi gelişmeyi bu yıl gösterdi çok şükür okula giderken ağlamıyo 😅😅
Sadece yüzmeye bide matematik kursuna gidiyo bu yıl matematigi çok seviyo isteyerek gidiyo oraya
Sınıfında bı çocuk var dediğin gibi sabah okula bı kurstan geliyomus çıkışta baskete gidiyo diğer gün başka kursa gidiyo ordan cikiyo başka bı yere . Yüzmeye götüren bi arkadaş var onun çocuğu da sabah basketbol kursundan çıkıp yüzmeye giriyo çocuk

Ben sosyalleşmesi için gönderdim hepsine . Bilsem de dediğin gibi çalıştırılacak bişey değil bence de . Yüzmeye de spor yapması çok istiyorum yüzmeyi çok seviyo. Resime felanda yazın sürekli evdeyiz orda sosyalleşmesini istedim. Ama en iyi gelişmeyi bu yıl gösterdi çok şükür okula giderken ağlamıyo 😅😅
Sadece yüzmeye bide matematik kursuna gidiyo bu yıl matematigi çok seviyo isteyerek gidiyo oraya
Sınıfında bı çocuk var dediğin gibi sabah okula bı kurstan geliyomus çıkışta baskete gidiyo diğer gün başka kursa gidiyo ordan cikiyo başka bı yere . Yüzmeye götüren bi arkadaş var onun çocuğu da sabah basketbol kursundan çıkıp yüzmeye giriyo çocuk
Ben de göndermek taraftarıyım ama hani 1 ya da 2 kurs yeterli olur sanki yıl içinde. Her konuda bilgileri olsun, spor müzik sanat kesinlikle gerekli. Ama hepsine birden saldırmak, çocuğa boşluk bırakmamak bana yanlış geliyor. Belki de ben yanlış düşünüyorum bilmiyorum

Eskrim de şimdi havalı olur 🤩
Çocuklar istedikten sonra tabiki göndermek gerek ama ben sorduklarını bile düşünmüyorum açıkçası 🙈 bi de hani resim mesela 2 sene gittiler yok yani ilgileri görüyorum bıraktık yerine başka şeyler denemek gerek diye düşünüyorum. Tutkuyla yaptığı bir şey varsa tabi ki devam.

Kurs, online ders, çeşitli kaynaklar vs neler neler yapıyolar
Aynı fikirdeyim zorla göndermenin ne anlamı var

Ben de oğluma buz hokeyine git dedim kaymayı seviyor diye istemedi
Zorlasam giderdi ama ne anlamı var ki o zaman

Çocuğa bağlı bir durum tabiki de ama zaman ve imkan varsa deneyimlemesi güzel birşey.

Aynen 😂 hepsininde kendine özgü bükülmüş şekilde şeklinden tanırsın. 😂

Her gördüğünü aliyor musunuz 🫣
her gördüğü olmasa da çoğu gördüğünü kız doymuyor suluklara
Metallerden aldım starbuks un vardı hani daha sağlıklı olsun sıcağı sıcak soğuğu soğuk tutan ama yok şekline rengine aldanıp istiyor 😳😳

Evet bende hobileri olsun istiyorum. Belediyenin kursları oluyo canım yok mu orda. Ben özel kursa gönderiyodum kaç para veriyoduk belediyenin kursu denk geldi araştırıp yazdirayim dedim baktım aynı hoca orda 😁😁
Ben küçük kızı jimnastiğe gönderiyordum adana da özele çok iyiydi gerçekten

Ama burda ancak belediye kursu bulabildim gerçekten sadece oyun oynatıyor başka yaptığı bişey yok😭😭😭

her gördüğü olmasa da çoğu gördüğünü kız doymuyor suluklara
Metallerden aldım starbuks un vardı hani daha sağlıklı olsun sıcağı sıcak soğuğu soğuk tutan ama yok şekline rengine aldanıp istiyor 😳😳
Büyük kızın dimi su matarası alan 😅
Lise dönemi biraz farklı olabiliyorlar.

Back
X