- 19 Şubat 2021
- 5.738
- 15.474
- 198
- 38
İlgi alanları değişiyor maalesefAma ben büyüyünce de yapsın istiyorum
Öyle şeylerle uğraşsın spor yapsın![]()
İnsallah devam eder

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İlgi alanları değişiyor maalesefAma ben büyüyünce de yapsın istiyorum
O iki litreligi kaç kere sınıfa dökmüş sınıf yıkanmistirBen de geçen sene 2 litrelik almıştım
Öğretmen damacanayla gelseydin oğlum demiş
O bile yetmiyor benimkine de
İnşallah canım bakalım neler yasiycaz çok merak ediyorumİlgi alanları değişiyor maalesef
İnsallah devam eder![]()
Sayesinde her yer temiz pür pak oluyorO iki litreligi kaç kere sınıfa dökmüş sınıf yıkanmistiraynen yarım litre daha olsa onu da içer
Bizimki de kalemleri çok seviyor ileri de resim kursu bulursam inşallah ,hobisi olması güzel birşey.Ama ben büyüyünce de yapsın istiyorum![]()
Bizim 2 suluğumuz var bugün bulamayınca diğerini verdim. Bir keresinde ikisini de bulamadık neyse ben de kendi cam suluğumu verdim. Ama dikkat et kırılmasın cam batar dedim okula adım atar atmaz kırmışO iki litreligi kaç kere sınıfa dökmüş sınıf yıkanmistiraynen yarım litre daha olsa onu da içer
Evet bende hobileri olsun istiyorum. Belediyenin kursları oluyo canım yok mu orda. Ben özel kursa gönderiyodum kaç para veriyoduk belediyenin kursu denk geldi araştırıp yazdirayim dedim baktım aynı hoca ordaBizimki de kalemleri çok seviyor ileri de resim kursu bulursam inşallah ,hobisi olması güzel birşey.
Ayy iyi ki ona bişey olmamış. Bende şaşkınım bayadir suluklarin başına bişey gelmediBizim 2 suluğumuz var bugün bulamayınca diğerini verdim. Bir keresinde ikisini de bulamadık neyse ben de kendi cam suluğumu verdim. Ama dikkat et kırılmasın cam batar dedim okula adım atar atmaz kırmış
Seninki iyi dayandırmış tahmin ettiğim suluklardansa
Motivasyon matarası galiba öyleydi yanlış hatırlamıyorsamBizim 2 suluğumuz var bugün bulamayınca diğerini verdim. Bir keresinde ikisini de bulamadık neyse ben de kendi cam suluğumu verdim. Ama dikkat et kırılmasın cam batar dedim okula adım atar atmaz kırmış
Seninki iyi dayandırmış tahmin ettiğim suluklardansa
Bu yaz yüzme kursuna gidecek açılırsa.Evet bende hobileri olsun istiyorum. Belediyenin kursları oluyo canım yok mu orda. Ben özel kursa gönderiyodum kaç para veriyoduk belediyenin kursu denk geldi araştırıp yazdirayim dedim baktım aynı hoca orda![]()
Bende camiye gönderemedim hiç yaBu yaz yüzme kursuna gidecek açılırsa.
Resim yok malesef diger dersler için kurslar var ingilizce vs birde diğer sporlar için var kızım koşmayı sevmiyor.
Yazın işte paten sürer, yüzme birde camiye gidecek.
İnşallah açılır yüzme kursu genellikle çocuklar çok seviyo. Yazında devam eder önümüzde ki kışta devam eder yüzmeye. Resim olsaymis keşke çok iyi olurdu. Bizim burda kadınlar lokali var kadınlar için kurslar oluyo yazın çocuklar için de kuran resim kursları oluyo. Ama benim kursa gidesim yok şimdilikBu yaz yüzme kursuna gidecek açılırsa.
Resim yok malesef diger dersler için kurslar var ingilizce vs birde diğer sporlar için var kızım koşmayı sevmiyor.
Yazın işte paten sürer, yüzme birde camiye gidecek.
Arkadaşıyla gidecekler birde ortama bakacağım ona göre karar vereceğiz.Bende camiye gönderemedim hiç yabüyük çocuklarla oluyolarmis teneffüs felan yapıyorlarmış ben ondan büyük erkek çocuklarıyla güvenemedim göndermeye. Bu yaz kendim öğretmeye çalışcam
İnşallah açılır yüzme kursu genellikle çocuklar çok seviyo. Yazında devam eder önümüzde ki kışta devam eder yüzmeye. Resim olsaymis keşke çok iyi olurdu. Bizim burda kadınlar lokali var kadınlar için kurslar oluyo yazın çocuklar için de kuran resim kursları oluyo. Ama benim kursa gidesim yok şimdilik![]()
Ooo çok sevindimBu yıl ehliyet kursuna yazilcam inşallah alabilirim hiç cesaret edemedim şimdiye kadar ama oğlum büyüdükçe çok ihtiyacımız olan bişey olduğunu anladım. Eylül gibi yazilirim inşallah gecebilirsem süper olur![]()
Bende biraz biliyorum sürmeyi gazla frenin yerini biliyorum en azındanOoo çok sevindim![]()
Keşke hayırlısı simdiymis her yıl daha da artıyor fiyatlar ne kadar erken o kadar iyiBende biraz biliyorum sürmeyi gazla frenin yerini biliyorum en azından![]()
Ama çok pahalı kurslar taksit yapiyolarmis sorduk fiyat araştırdık. Bi kaç yıl önce 3 bin felandi keşke o zaman alsaydım![]()