Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sıra sizdeMia güle güle hepimizin başına gelecek bu durum galiba![]()
Benim de aklıma geldiMia güle güle hepimizin başına gelecek bu durum galiba![]()
Günaydın kızlarMia güle güle hepimizin başına gelecek bu durum galiba![]()
Evet ilk yardım seminerine katıldi iki gün bugün de akıl ve zeka kursu almış yarışmalarda hakem olmak için kursa katılması gerekiyomuşGünaydın kızlar
Eğitimci olanlar daha iyi bilir. Ama bu ara öğretmenler seminere katılıyor. Ondan sanırım![]()
Hakemlik 2-3 gün sürebilirEvet ilk yardım seminerine katıldi iki gün bugün de akıl ve zeka kursu almış yarışmalarda hakem olmak için kursa katılması gerekiyomuş
Yaa bakalım pazar günü haber eder o zamanHakemlik 2-3 gün sürebilir
Ne güzel denk gelmişSabah oğlumla yürüyüş yaptık kedileri besledik. Bime gittik LEGO gelmiş yanlış zamanlama olduananesi harçlık vermişti onla aldı . Bende kitap gördüm Kuyucakli Yusuf vardı onu aldım bugün başlarım okumaya çok merak ediyorum
Aynen değişik bir anlatım tarzı vardıNe güzel denk gelmiş
Bu kitabı da çok beğenmiştim ama bazı yerleri benim değerlerime tersti
Okuyunca yorumunu bekliyorum
Keyifli okumalar![]()
Ben de okumuştum net hatırlayamıyorum detayları ama şunu söylediğimi hatırlıyorum. İmkansız bir şey yoktu her şey düzeltilebilirdi gereksiz bir drama vardı demiştimNe güzel denk gelmiş
Keyifli okumalar![]()
Aaa çok merak ettim şimdiNe güzel denk gelmiş
Keyifli okumalar![]()
Oğlum ben de okuycam dedi o zaman gizli okuyayım yineNe güzel denk gelmiş
Keyifli okumalar![]()
Evet okuyunca anlayacaksın sonlara doğruOğlum ben de okuycam dedi o zaman gizli okuyayım yine![]()