Selam kızlar Bugün 37. Gün

Dün okuldan eve geldik baktım kedimiz gidiyor yoldan çevirdim yemek verdik derken 3 tane oldular giderek çoğalıyoruz 😄

Bugün ev toparlama yapacagim annemler Köye gelecek belki ugrarlar.

Bugün kombinleme üzerine seanslar başladı.
Yarın dolabi tamamen çıkartıp düzenlemeye başlayacağız o yüzden bugün biraz kıyafetleri diğer odaya taşıyacağım ayakkabı çanta dahil kolaylık olsun.

Günaydın kızlar
Eğitimci olanlar daha iyi bilir. Ama bu ara öğretmenler seminere katılıyor. Ondan sanırım 😊
Evet ilk yardım seminerine katıldi iki gün bugün de akıl ve zeka kursu almış yarışmalarda hakem olmak için kursa katılması gerekiyomuş

Sabah oğlumla yürüyüş yaptık kedileri besledik. Bime gittik LEGO gelmiş yanlış zamanlama oldu 😆 ananesi harçlık vermişti onla aldı . Bende kitap gördüm Kuyucakli Yusuf vardı onu aldım bugün başlarım okumaya çok merak ediyorum

Sabah oğlumla yürüyüş yaptık kedileri besledik. Bime gittik LEGO gelmiş yanlış zamanlama oldu 😆 ananesi harçlık vermişti onla aldı . Bende kitap gördüm Kuyucakli Yusuf vardı onu aldım bugün başlarım okumaya çok merak ediyorum
Ne güzel denk gelmiş

Bu kitabı da çok beğenmiştim ama bazı yerleri benim değerlerime tersti
Okuyunca yorumunu bekliyorum
Keyifli okumalar 🙈

Ne güzel denk gelmiş

Bu kitabı da çok beğenmiştim ama bazı yerleri benim değerlerime tersti
Okuyunca yorumunu bekliyorum
Keyifli okumalar 🙈
Ben de okumuştum net hatırlayamıyorum detayları ama şunu söylediğimi hatırlıyorum. İmkansız bir şey yoktu her şey düzeltilebilirdi gereksiz bir drama vardı demiştim 😅

Moodboard hazırlıyoruz kızlar
Aşağıdaki örnek gibi.

Eklentiler

• Screenshot_20250418_124154_Pinterest.webp
    Screenshot_20250418_124154_Pinterest.webp
    37 KB · Görüntüleme: 35
Back
X