Selam kızlar hafta sonu eve gidip bişeyler atacağım demiştim şükür ki vaktim oldu :)
Tv ünitesinin altındaki dolaplar karman karışıktı elimize geçeni koymuşuz. 3 gözlü dolap. Kıvır zıvır bulduğumu attım. 1 göz dolu kaldı sadece.
Ayriyeten benim eşim son zamanlarda kilo aldı. İçine sığmadığı kıyafetlerini kardeşine verdik. Bayağı bir boşaldı dolap. Daha devam edeceğim atmaya vermeye :)
iç çamaşırları bende kontrol etmem gerekiyor.Ben dün pijama ve iç çamaşırı elemesi yaptım.
Bayağı rahatladı o kısımlar...
Ben de bugün mutfağı hallettim
Kullanmadığım tabakları ve fincanları ayırdım. Bu hafta içinde diğer odaları da elden geçireceğim.
Sizin kıyafetlerinizi çok merak ediyorum hep takip ediyorum çok diyorsunuz ya:)Dün mutfağı temizledim. Yemek kitapları dergileri varmış. Onları attım. Bir fincan takımı ve saklama kabı takımı ayırdım vermek üzere
Bugün de giyinme odama el attım. Malesef pek birşey çıkmadı verilecek. Bir pijama takımı o kadar. Ama şort almak istiyordum ama unuttuğum kot şortlarım varmış. Onlar çıktı. Almaktan kurtuldum.
Malesef çok...Sizin kıyafetlerinizi çok merak ediyorum hep takip ediyorum çok diyorsunuz ya:)
hemen bakıyoruuumSelam kızlar youtube da minimalistlikle ilgili videolar izlerken bir youtuberın videosuba denk geldim. 90 tane öneri vermiş. Gerçekten okurken bile rahatladım bütün bu 90 maddeyi yapsam ne kadar rahatlayacağımı düşündüm ve uygulamaya karar verdim. Listenin linki burada.
https://docs.google.com/document/d/1Cpe8TV3q4lospYl3_4mKs35Pb2iKyLXW8fEpl21s9X0/pub
Gelin beraber yapalım
ilk 5 bile işte budur dedirtti vallaSelam kızlar youtube da minimalistlikle ilgili videolar izlerken bir youtuberın videosuba denk geldim. 90 tane öneri vermiş. Gerçekten okurken bile rahatladım bütün bu 90 maddeyi yapsam ne kadar rahatlayacağımı düşündüm ve uygulamaya karar verdim. Listenin linki burada.
https://docs.google.com/document/d/1Cpe8TV3q4lospYl3_4mKs35Pb2iKyLXW8fEpl21s9X0/pub
Gelin beraber yapalım
Aynen yaaa valla hemen eve gidip bişeyler yapmak için sabırsızlanıyorum.. biblolardan falan da bahsetmiş biyerde.. herşeyi elden çıkarmalıyım yaa. Valla her şeyden çok sıkılıyorum. Onca eşyanın içinde onlarla uğraşmaktan yaşamaya kendime vakit ayıramıyorum !ilk 5 bile işte budur dedirtti vallailk fırsatta uygulayacağım hele ki aksesuarları bi an evvel elden çıkarmalıyım
sakın almacok guzel konu acilmis :) benim dolaptada cok sey yoktur ama bide olmayip ta sakladigim sey cok onlari bazanin alyinda sakliyirum
esimin ailesi kiyafete pek onem vermez herturlu giyerler ama benm annem akrabalar dolabima benden cok onem veriyolar ballandira ballandira anlatiyolar kizlarinin dolaplatini bilmem sukadr yazmasi var bilmem sukadar elbisesi var hergun cesit cesit giyiniyorlarmis her dugunde de gemen hemen birsuru seyler aliyolar sahit de oldum butun kiyaftlerini de gordum sok oldum :) lafin kisasi benim okadr cok kiyaftim olmadigi icin annem ve akrabalarim tarafindan baski altindayim al diye zorlaniyorum :)
bende fena gaza geldimAynen yaaa valla hemen eve gidip bişeyler yapmak için sabırsızlanıyorum.. biblolardan falan da bahsetmiş biyerde.. herşeyi elden çıkarmalıyım yaa. Valla her şeyden çok sıkılıyorum. Onca eşyanın içinde onlarla uğraşmaktan yaşamaya kendime vakit ayıramıyorum !
Eve gidince kıyafetleri acımadan ayıracağım. Kozmetikleri ayıracağım. Biblo gereksiz süs eşyası falan onlarıda ayıracağım..
onlar okuyamaz ama sen , ben minimal yaşam tarzına sahibim diye başlayıp işleyebilirsin onlarıkeske bu yazilanlari onlarda okusa :/
Papatya nasılsın.Ben de baktım o linke. Hızlıca okudum. Daha sonra sindirerek okuyacağım.
Benim evimde biblo süs eşyası filan çok değil. Beni asıl yoran bana ait olan kıyafet takı ayakkabı çanta kalabalığı. Çoğunu kullanıyorum. Ama bazen vermekte zorlanıyorum.
Mesela siyah bir bluzum var. Onun dışında yazlık 5 tane daha siyah bluzum var. İlk bahsettiğimi geçen yaz ve bu yaz hiç giymedim. Vermeyi düşünüyordum ama bugün giydim denedim. Aaaa güzelmiş dedim ve tekrar astım. Ancak Emin'im giymeyeceğim.
Bazen kıyafetin içinde kendimi iyi hissetmesemde ondan ayrılmam zaman alıyor.
Çok iyiyim. Sen nasılsın. Nerelerdesin. Uzun zamandır karşılaşmadık sanki seninlePapatya nasılsın.
Evet karşılaşmadık.Çok iyiyim. Sen nasılsın. Nerelerdesin. Uzun zamandır karşılaşmadık sanki seninle
Aaaa hayırlı olsun inşalalh. Sağlıklı huzurlu mutlu yıllar yaşasınEvet karşılaşmadık.
Bir Bebişim oldu onla vakit geçiriyorum aslında hep forumdayım ama takıldığım başlıklar değişti, anne olmayı öğreniyorum... :)
Sende de herseyi yolunda olmasına sevindim...
Anlıyorum çok haklısınız Allah güzel gönlünüze versin benim gardırobumda hiç pahalı ya da çok kıyafet yok açıkçası hamilelik ücretsiz izin derken iyice saldım 5 kg da fazlam var seneye mayısta işe başlıcam sıfırdan gardırop oluşturmak istiyorum beğenmediğim, eskiyen, modası geçen biçok kıyafeti kvgile yolladım bağları bahçeleri var orda aramaz giyerlerMalesef çok...
ama hepsini kullanıyorum giyiyorum. Zaman zaman alıp da sonradan beğenmediklerin oluyor. Onları da çıkarıyorum elden. Kullanmadığım kıyafetlerimi de mutlaka veriyorum. Dolabımda bekleyeceğine başkası giysin istiyorum.
Bazen de değerlendiriyorum. Eskiyen kotlarımın paçalarını kestiriyorum. Şort olarak kullanıyorum.
Ayakkabılarımı ayıklamam gerek. Bu yaz babetlerimi hiç giymedim. Seneye de giymem. Birileri giyerse ben daha çok mutlu oluyorum.