Popüler Konu Minimal Yaşam

Dün çarşıda işlerim vardı onları hallettim.
eve geldim oyuncakları topladım
makineye çamaşır attım-serdim
nevresimleri değiştirdim.
oturma odasını dip köşe süpürdüm-sildim
yemek yaptım.
kızım uyuyunca koltukları sildim.
halıyı sildim.
çiçeklerimi suladım.
bulaşıkları mak yerleştirdim.

hergün 1 poşet çöp doluyor mutlaka hayret.

son 3 günüm kaldı.
Maşallah sana baya iş çıkarmışsın... ilk Doğum günümü olacak

Ayy tam tersiyiz benim eşim cok dağınık bende düzen hastasıyım dolapları açtığımda düzgün görmek istiyorum... tişörtleri üst üste katlayıp koyunca alttan almak gerektiğinde bozuluyor bende bir çözüm bulamadım konmari denemedim bana cok kırışacaklarmış gibime geliyor

Eşimin lacost tarzı tişörtlerini askıya asıyorum diğer penyeleri katlıyorum keşke daha çok askı yeri olsa da herşeyi assak
Ben herseyi ütüleyip asıyorum..
İçim rahat etmiyor

Davet edilecek herkesi çağırdım sayılır liste yapmıştım.
Hazırlıklara hız vermek lazım.

Bugün ev işlerini bitirmek istiyorum.
Olduğu kadar düzen vs.
Zaten bayram temizliği başlar haftaya.
oh mis

Yarında markete cıkılır.
çarsıda işlerim var
tavuk yemeği yaparım.

Ayy tam tersiyiz benim eşim cok dağınık bende düzen hastasıyım dolapları açtığımda düzgün görmek istiyorum... tişörtleri üst üste katlayıp koyunca alttan almak gerektiğinde bozuluyor bende bir çözüm bulamadım konmari denemedim bana cok kırışacaklarmış gibime geliyor

Eşimin lacost tarzı tişörtlerini askıya asıyorum diğer penyeleri katlıyorum keşke daha çok askı yeri olsa da herşeyi assak
evet her yer askı olsaa bende askıyı çok seviyorum. katlayınca kırışıyor sevmiyorum.

Nie için rahat etmiyor anlamadım daha güzel degil mi askıda kırışmaz hem daha düzgün durur tabi dolap cok sıkışık değilse
Ütülemeden kullanamıyorum yani. Ev tişörtü bile olsa.
Buda beni yoruyor acıkcası.
Gardırop vardı, tasındıgımız Evde de kendinden varmış. Yer çok acıkcası

Ben dışarda giyilen herşeyi ütüleyip asıyorum. Pijamalar iç çamaşırları eşohmanlar bide kışlık kazaklar falan dürülü sadece.

Kutularda esyalarım vardı fazlalıklar.
şimdilik tek kutuya topladım ve dolaba kaldırıcam.
4 kutu atılacak.

dün mutfagı temizledim.
kıştan aldıgım kuruyemişleri attım.
bazı tabakların yerlerini değiştirdim.
ortalıkda çok eşya bırakmadım.
3 makine çamaşır katladım.
yatak odasının camı silindi,süpürüldü

ve yine ütü kaldı.

bugünde çarşı işlerim var.

gece temizliğe devam :)

Bugun evde temizlik vardı sadeleşmek adına yaptıklarım
Kızımın 3-5 tane tayt

2 tişört, 1 spor ayakkabısı

1 çerçeve , 1 saat kutusu

Artık içinde olmayan kuşun kafesi

Ben dün yine temizlik yaptım.
eşimin atletlerinden eledim birkaç tane
onlarla da kapıları yerleri silip atıcam.

Dün baktım birçok deterjanım varmış benim.
onlar düzenlenicek ilk fırsatta.

iyi akşamlar, bu ara evdeki favori alanım mutfak. başta plastikler olmak üzere, kullanılmamış-kullanılmayan statüsünde olan ne varsa çok işime yaramayacaksa hepsini çıkarıyorum elden. koca bir poşet daha çöp için ayırdım. çöpün kenarına koyuyorum belki birinin kısmetidir bulur diye. son bir kaç parça tabak ve kase takımı kaldı onları da bir yakınıma vereceğim yarın inşallah. verdikçe attıkça rahatlıyorum . çünkü bir taşınsak nolur bunca eşyayla halim tedirginliği böylece yok oluyor. haftasonu mutfağı bitirip kıyafet dolaplarına geçeceğim. En Büyük KK

iyi akşamlar, bu ara evdeki favori alanım mutfak. başta plastikler olmak üzere, kullanılmamış-kullanılmayan statüsünde olan ne varsa çok işime yaramayacaksa hepsini çıkarıyorum elden. koca bir poşet daha çöp için ayırdım. çöpün kenarına koyuyorum belki birinin kısmetidir bulur diye. son bir kaç parça tabak ve kase takımı kaldı onları da bir yakınıma vereceğim yarın inşallah. verdikçe attıkça rahatlıyorum . çünkü bir taşınsak nolur bunca eşyayla halim tedirginliği böylece yok oluyor. haftasonu mutfağı bitirip kıyafet dolaplarına geçeceğim. En Büyük KK

Benim mutfakta tabak çok 3 set takım var.
çatal kaşık çok 4 takımdı 2 sini vermiştim evlendikten sonra
çelik tencerelerimi vermiştim
çay bardaklarımdan
yeni mutfak yaptırınca bende elemeler yapabilirim.

Selam kızlar hafta sonu eve gidip bişeyler atacağım demiştim şükür ki vaktim oldu :)

Tv ünitesinin altındaki dolaplar karman karışıktı elimize geçeni koymuşuz. 3 gözlü dolap. Kıvır zıvır bulduğumu attım. 1 göz dolu kaldı sadece.
Ayriyeten benim eşim son zamanlarda kilo aldı. İçine sığmadığı kıyafetlerini kardeşine verdik. Bayağı bir boşaldı dolap. Daha devam edeceğim atmaya vermeye :)

Ben de bugün mutfağı hallettim
Kullanmadığım tabakları ve fincanları ayırdım. Bu hafta içinde diğer odaları da elden geçireceğim.

X