Popüler Konu Minimal Yaşam

Kizlar ben bayram temizligi yapiyorum zaten daha dogrusu kisa giris temizligi. Bugun cekmecelere girdim , tasinali 6 ay olmustu sadece (taşınırken dünya kadar şey atmıştım) ama yine de o kadar cop birikmis ki. Kullanilmayan da degil oglanin eski odevleri falan. Gelsin ferahlık.

günaydın bende bayram tatili başlasın diye bekliyorum sırayla dolaplarımı elden geçirme planım var bu tatilde hem dolap içi temizliği olur :) ilk sıra ayakkabı dolabında giymediğim eskiyen ne varsa atmak istiyorum.

Benim kullandığım 2 tabe ayakkabım var. Birde topuklularım var özel günlerde giydiğim. Geri kalanları komple atacağım acımadan. Giydiğim yok önümüzde ki senelerde de giymem zaten

Benim kullandığım 2 tabe ayakkabım var. Birde topuklularım var özel günlerde giydiğim. Geri kalanları komple atacağım acımadan. Giydiğim yok önümüzde ki senelerde de giymem zaten
kolay gelsin..
kışlık ayakkbıları elemiştim şimdi sıra yazlıklarda bu yaz kullanmadıklarıma veda edeceğim

Başkasını boşver senin ne istediğin önemli.

benimde kitap okumaya fırsatım olduğu zaman almaya başlıyacağım :)

benimde kitap okumaya fırsatım olduğu zaman almaya başlıyacağım :)
kitap da gereksiz kalabalık ve toz yığını onun yerine kindle almak için para biriktiriyorum. rafta duran kitabı tekrar tekrar açıp okumuyorum ben. onun için rafta beklemesine gerek görmedim. denemek için telefonuma indiriyorum kitapları heryerde benimle oluyor ama ekran küçük olduğu için uzun süre okumada rahatsız ediyor kitap kokusu olmadan elle tutmadan olmaz diyenlerdendim ama telefonda okuma işine alışınca fikrim değişti :)

Ben bazılarını veriyorum bazıları kalıyor.
telefona sürekli bakmak zor olur bence
tablet de yok almam gereksiz buluyorum.
kitabın kokusunu seviyorum ben.

Marie kondonun hayatı sadeleştirmek için derle topla rahatla kitabını okurken tam da burayı keşfettim çok seviyorum sadeliği

Bende çok duydum kitabını ama almadım.
Blog takip ediyorum genelde.
Daha sade ferah yaşamak istiyorum planlı olmak kontrollü yaşamak süper bence

M maviduvar1 bence kıyafetlerini kullanıyorsan azaltmaya uğraşma
azaldıkça yerine yenisini alma ihtiyacı dogabilir.
elindekileri kullanmak yıllık 10 parça kıyafet alışverişi gibi kısıtlamalar da sadeleşmektir.

Kızlar merhaba, evimi değiştirip daha minimalist bir eve taşındık, aldık yani evi.. Etraftan duymadığımız laf kalmadı. Çok önemli değil ama moralimi bozmaya yetti. Ev 2+1 bir oda yatak odası biri bebişin odası odalar küçük ama gereksiz birşey olmayınca sığdık, diğeride salon. Mutfakta salonun içinde.
Evi 250bin TL ye aldık. Bu eve bu kadar para verilir miymiş. Zaten ev çok sıcakmış. Evimiz küçücükmüş. Nasıl sığmışız.
Hayır para benim zevk benim. Sanane.
Alışmış herkes koca koca evlere. Bizimkine şaşırıyorlar. Kendi annem bile kaç ay küsmüştü burayı aldık diye. Neredeyse ağlıycam ya.
Zaten aileler burda ayrı oda bana çok saçma geliyor. Off yine doldum...
Sen istediğin kadar minimalist olmaya çalış. Etraf buna karşı. Yurtdışı da oysaki evler hep böyleymiş
Ben eşyanın kölesi olacağıma eşya benim kölem olsun dedim ama duymadığım laf kalmadı

O evde yaşayan sensin onlar değil.
kiradayken evim 2+1 di.
öyle gümüşlük konsol almamıştım tek oturma grubum vardı.
ev görmeye gelenler ay buraya koltuk lazım.
yok vitrin almalıymışım.
halılarım niye azmış
dünyanın lafını duydum.
gercekten umrumda bile değillerdi.

O zamanlar daha düzenliydim. programlıydım.
evim daha şirindi.

Allah isteyen herkese ev nasip etsin.
gerçekten kiracılık çok zordu.

yani küçük evlerde yaşayıp o kadar güzel düzene sahip olanlar varki.

Yemin ederim hayal ettiğim evi almışsın

Boşversene nasıl olsa susup kabullencekler.. sen keyfine bak.

Allahım bana da nasip et

Yemin ederim hayal ettiğim evi almışsın

Boşversene nasıl olsa susup kabullencekler.. sen keyfine bak.

Allahım bana da nasip et
Ben çok memnunum, özellikle temizlik çok kolay. Spor aletlerini evden attım. Spor salonu üyeliğimi iptal ettim hem o kadar yolda gitmiycem.spor salonu var buranın. Havuzda var. Güvenlik var, sıfır ev, kapalı otoparklı.aslında en önemlisi güvenlikti benim için.
Küçük ama yetiyor. benimde hayalimdi burası.
İnşallah daha güzeli size nasip olur.
Şuan eve lazım olan minimalist bir yatak lazım. Yatak odasına.ikeadan. Oda acil değil. Zamanla inşallah.
Yorumunuz moral oldu bana

Kıyafetlerimi kullanıyorum. Zaman zaman alıp da beğenmediklerim oluyor. Onları da mümkünse geri veriyorum değilse birine veriyorum. Yıllık sınırlama yapmak aklıma gelmemişti. Bu da güzel bir yöntem olabilir. Teşekkürler

A aydogdu06 amanboşver ya. Nasıl istiyorsan öyle yaşa. Kim be derse desin. Süper yapmışsın. Sefan olsun

Canım inan sen yazdıkçada ben rahatlıyorum :))) valla hayata bikere geliyoruz dediğin gibi eşyaların kölesi olmaya gerek yok ne kadar az eşya az oda küçük ev o kadar kendimize fazla zaman yaşamak için fazla zaman resmen !!
Ben yeni evlendiğimde iş yapmaktan toz almaktan fenalık geçirmiştim hatta kıvır zıvır oda çok diye temizlik yaptığım günün akşamında bayılıp hastanelik olmuştum işte eşyanın bize zararları. O evde çok mutlu ol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…