Selam kızlar. Hafta sonu bişeylet atacağım demiştim attım
Eşimin küçük gelen aletlerini kardeşine yolladım. Eskileri temizlik bezine dönüştürdüm.
4 çift ayakkabımı attım 2 çiftimi vermek için ayırdım.
2 parça tunik vermek için ayırdım.
7 8 pantolonumu vermek için ayırdım.
3 çantamı vermek için ayırdım.
Çocuk odasındaki gereksiz süs eşyası ve çekmexelerde biriken kıvırı zıvırı gereksiz birikmiş hediye paketlerini attım.
Bazı ev aletlerimin durup duran kutularını attım.
Gereksiz kozmetiklerimi (eşiminkiler dahil) attım. Annemlerdekileri de ayırcam.
Fazla askılıklarımı kv deye vermek için ayırdım.
Daha yaptıysam bişeyler hatırlayamadım :))
Toplam da 2 büyük boy çöp poşeti çöp çıktı.
1 büyük çöp poşeti kadar da verilecek eşya
3 büyük çöp poşetiyle bu zamana kadar neden yaşadıysam
Saol canım çok daha iyisi sana nasip olsun inşallah.Canım inan sen yazdıkçada ben rahatlıyorum :))) valla hayata bikere geliyoruz dediğin gibi eşyaların kölesi olmaya gerek yok ne kadar az eşya az oda küçük ev o kadar kendimize fazla zaman yaşamak için fazla zaman resmen !!
Ben yeni evlendiğimde iş yapmaktan toz almaktan fenalık geçirmiştim hatta kıvır zıvır oda çok diye temizlik yaptığım günün akşamında bayılıp hastanelik olmuştumişte eşyanın bize zararları. O evde çok mutlu ol
Bulaşık makinesi. Bu ara banada batıyor. Zaten koyarken tamamen yıkayıp koyuyorum.bütçemi düzenledim.
aylık gelir gider tablosu oluşturdum.
ve kıyafet ve diğer masraflar için bütçe ayırdım.
herşeyi not edicem bakalım.
Birde elektirik faturam 50-60 tl gelirdi.
bulaşık makinesini çok çalıştırmamaya dikkat ettim.
35 tl geldi.
Dur daha başındasın:) daha kaç poşet atacaksın.Selam kızlar. Hafta sonu bişeylet atacağım demiştim attım
Eşimin küçük gelen aletlerini kardeşine yolladım. Eskileri temizlik bezine dönüştürdüm.
4 çift ayakkabımı attım 2 çiftimi vermek için ayırdım.
2 parça tunik vermek için ayırdım.
7 8 pantolonumu vermek için ayırdım.
3 çantamı vermek için ayırdım.
Çocuk odasındaki gereksiz süs eşyası ve çekmexelerde biriken kıvırı zıvırı gereksiz birikmiş hediye paketlerini attım.
Bazı ev aletlerimin durup duran kutularını attım.
Gereksiz kozmetiklerimi (eşiminkiler dahil) attım. Annemlerdekileri de ayırcam.
Fazla askılıklarımı kv deye vermek için ayırdım.
Daha yaptıysam bişeyler hatırlayamadım :))
Toplam da 2 büyük boy çöp poşeti çöp çıktı.
1 büyük çöp poşeti kadar da verilecek eşya
3 büyük çöp poşetiyle bu zamana kadar neden yaşadıysam
Şimdi kıyamazsın.Haftaya stmaya devam kızlar kafamı kurcalayan çoook şey var annemlerden eve dönmeden orayı sadeleştirmem gerek
Nedense bazı kıyafetlerime kıyamadımtekrar elden geçirmem gerek..
Canım nefis yemek tariflerinin uygulamasını indirdim. Her konuda ben ordan yararlanıyorum.Selam kızlar
İşleri 2 gündür askıya alıyorum.
yapasım gelmiyor.
pazar gezdik
dün köye gittik
bugünde doğum günü partisi var.
ve hala ütü yapmadım cam silmedim.
bir türlü sıra gelmiyor.
evde eksik çok fazlalık çok
öyle karışığım ki
arife günü kv hamur işlerine yardıma gidicem.
kolay tarif bulmam lazım.
Canım nefis yemek tariflerinin uygulamasını indirdim. Her konuda ben ordan yararlanıyorum.
Cam silmeye gelince acil olan görüneni sil. Acil olmayan oda kalsın...
Kolay gelsin
Saol canım çok daha iyisi sana nasip olsun inşallah.
Bulaşık makinesi. Bu ara banada batıyor. Zaten koyarken tamamen yıkayıp koyuyorum.
Bende deneyim.
Dur daha başındasın:) daha kaç poşet atacaksın.
Yalnız askıları hemen verme Kv ye.
Belki birikmiş çamaşır falan vardır ütü vardır.
Bir süre gözlemle yinede fazlaysa ver.
Şimdi kıyamazsın.
İki ay sonra gittiğinde kıyarsın nasılsa. :)
Çok özendim
Evde her şey o kadar fazla geliyor ki gözüme. Doğumdan sonra çok pis girişicem eve
Kızlar merhaba, evimi değiştirip daha minimalist bir eve taşındık, aldık yani evi.. Etraftan duymadığımız laf kalmadı. Çok önemli değil ama moralimi bozmaya yetti. Ev 2+1 bir oda yatak odası biri bebişin odası odalar küçük ama gereksiz birşey olmayınca sığdık, diğeride salon. Mutfakta salonun içinde.
Evi 250bin TL ye aldık. Bu eve bu kadar para verilir miymiş. Zaten ev çok sıcakmış. Evimiz küçücükmüş. Nasıl sığmışız.
Hayır para benim zevk benim. Sanane.
Alışmış herkes koca koca evlere. Bizimkine şaşırıyorlar. Kendi annem bile kaç ay küsmüştü burayı aldık diye. Neredeyse ağlıycam ya.
Zaten aileler burda ayrı oda bana çok saçma geliyor. Off yine doldum...
Sen istediğin kadar minimalist olmaya çalış. Etraf buna karşı. Yurtdışı da oysaki evler hep böyleymiş
Ben eşyanın kölesi olacağıma eşya benim kölem olsun dedim ama duymadığım laf kalmadı
Ah keşke yapabilsem. Miniklerimin erken gelme ihtimali var. Haftalardır yatıyorum. Ama dediğiniz gibi doğumdan sonra da zor kısmet artıkAslında şimdiden ayıklamanız Daha iyi.
Cocuktan sonra hiç fırsatınız olmayacak:))
Resmen dalga geciyorlar. Ama umursamıycam. Bu ev Ankarada merkeze cok yakın degıl. Siz istanbuldaydınız sanırım.Buraya göre o özelliklerdeki ev için oldukça uyguna almışsınız .
Hayırlı olsun
Önemli olan saydığınız özelliklerin olması .
Ahh ikizler demek.Ah keşke yapabilsem. Miniklerimin erken gelme ihtimali var. Haftalardır yatıyorum. Ama dediğiniz gibi doğumdan sonra da zor kısmet artık