Maşallah sana baya iş çıkarmışsın... ilk Doğum günümü olacakDün çarşıda işlerim vardı onları hallettim.
eve geldim oyuncakları topladım
makineye çamaşır attım-serdim
nevresimleri değiştirdim.
oturma odasını dip köşe süpürdüm-sildim
yemek yaptım.
kızım uyuyunca koltukları sildim.
halıyı sildim.
çiçeklerimi suladım.
bulaşıkları mak yerleştirdim.
hergün 1 poşet çöp doluyor mutlaka hayret.
son 3 günüm kaldı.
Maşallah sana baya iş çıkarmışsın... ilk Doğum günümü olacak
Ben herseyi ütüleyip asıyorum..Ayy tam tersiyiz benim eşim cok dağınık bende düzen hastasıyım dolapları açtığımda düzgün görmek istiyorum... tişörtleri üst üste katlayıp koyunca alttan almak gerektiğinde bozuluyor bende bir çözüm bulamadım konmari denemedim bana cok kırışacaklarmış gibime geliyor
Eşimin lacost tarzı tişörtlerini askıya asıyorum diğer penyeleri katlıyorum keşke daha çok askı yeri olsa da herşeyi assak
Bende sevmiyorum.ben ütüden nefret ediyorum ya
hiç sevmiyorum
Bende sevmiyorum.
Zaten eşimin gömleklerini terziye veriyorum. Tanesi iki TL den ütüleyip veriyorlar
evet her yer askı olsaa bende askıyı çok seviyorum. katlayınca kırışıyor sevmiyorum.Ayy tam tersiyiz benim eşim cok dağınık bende düzen hastasıyım dolapları açtığımda düzgün görmek istiyorum... tişörtleri üst üste katlayıp koyunca alttan almak gerektiğinde bozuluyor bende bir çözüm bulamadım konmari denemedim bana cok kırışacaklarmış gibime geliyor
Eşimin lacost tarzı tişörtlerini askıya asıyorum diğer penyeleri katlıyorum keşke daha çok askı yeri olsa da herşeyi assak
Nie için rahat etmiyor anlamadım daha güzel degil mi askıda kırışmaz hem daha düzgün durur tabi dolap cok sıkışık değilseBen herseyi ütüleyip asıyorum..
İçim rahat etmiyor
Ütülemeden kullanamıyorum yani. Ev tişörtü bile olsa.Nie için rahat etmiyor anlamadım daha güzel degil mi askıda kırışmaz hem daha düzgün durur tabi dolap cok sıkışık değilse
iyi akşamlar, bu ara evdeki favori alanım mutfak. başta plastikler olmak üzere, kullanılmamış-kullanılmayan statüsünde olan ne varsa çok işime yaramayacaksa hepsini çıkarıyorum elden. koca bir poşet daha çöp için ayırdım. çöpün kenarına koyuyorum belki birinin kısmetidir bulur diye. son bir kaç parça tabak ve kase takımı kaldı onları da bir yakınıma vereceğim yarın inşallah. verdikçe attıkça rahatlıyorum . çünkü bir taşınsak nolur bunca eşyayla halim tedirginliği böylece yok oluyor. haftasonu mutfağı bitirip kıyafet dolaplarına geçeceğim.