Ooo güle güle kullanın zor kısmı karar verme sürecini atlatmak

Max diye platformda 250 tl mi ney çok geldi yahu izlemek istiyorum aslında
Black mirror çok güzeldi bitirdim.
Aayy çok heyecanlıyım eşim oyunu çok sevdiği için o izledi bile ben izleyemedim henüz

Bizde başta ustaya soracağız şimdiki dolaplarimi portmanto dolabi yapacağım aynalı kapak takılacak girişteki dolap depoya inecek eşyalarımı ona koyacağım piknik malz falan var.
Dolapların eski yerine sifonyer koyacağım.
Yatak odasına 8 kapalı dolap yapılacak yada alınacak birde karyola alacağım.
Uygun fiyatlı olsun istiyorum bakalım ikea 80 bin tutuyor usta 50-60 der umarım. Usta yaparsa beyaz ikeadan alırsam bej olacak ustaya bunu anlatamam

O kadar zor ki usta milletiyle uğraşmak, herkes ayrı bir dünya, elektrikçi, sıvacı, mobilyacı, mermerci hepsiyle bir işimiz oldu muhakkak
Az kaldı artık sabrediyoruz
Evet her detay için tek tek ugrasiliyor çok yıpratıcı.
Yinede her detayı takip et yoksa bildikleri gibi yapıyorlar.

Anlatsan da kabul etmez

Çok oyuncak var dağıtıyor hepsını onune koymuyorum günde bırkac kez toplarım ulaşacağı yerde olanları canı ısterse gıder döker

Anladım anladım diyip kendi dediklerini yapıyorlar gerçekten, defalarca aynı şeyleri tekrar ediyoruz birinden biri aklında kalsın diye

Sinir oluyorum ama böyle kafalarına göre iş yapmalarına. Ben de gömme dolabı beyaza boyamaya ikna edemedim ustayı olmazmış kabarırmış sonra. Sen yap kabarırsa ben uğraşacağım yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…