Ooo güle güle kullanın zor kısmı karar verme sürecini atlatmakEvet altı çekmece üstü askı, en üstü depolama bölümlü olacak bizim dolap, oğlumun odasına da bunun küçüğü, bir de ufak bir vestiyer, ayrıca mutfak masası koyacak yer yok diye tezgahı uzatıyoruz bar sandalyesi koymalık onun altındaki dolap hepsi 80bin dedi, gardroplar renkli mdf olacak açık gri gibi bir renk seçtik
Çok masraf var diye abartmadık artık uygun yollu halletmeye çalışıyoruz
Max diye platformda 250 tl mi ney çok geldi yahuMia- last of us un yeni sezonu çıkmış izledin mi. Haftaya basliycam Black mirror un da yeni sezonu da çıkmış onu da izlerim
Fare mi sanıyor acaba?Altında dönen fırçalar varya onu yakalamaya calisiyo
Aayy çok heyecanlıyım eşim oyunu çok sevdiği için o izledi bile ben izleyemedim henüzMax diye platformda 250 tl mi ney çok geldi yahuizlemek istiyorum aslında
Black mirror çok güzeldi bitirdim.
O kadar zor ki usta milletiyle uğraşmak, herkes ayrı bir dünya, elektrikçi, sıvacı, mobilyacı, mermerci hepsiyle bir işimiz oldu muhakkakOoo güle güle kullanın zor kısmı karar verme sürecini atlatmak
Fare mi sanıyor acaba?
Para verdi mi acaba eşim çok pahalıymış gerçektenMax diye platformda 250 tl mi ney çok geldi yahuizlemek istiyorum aslında
Black mirror çok güzeldi bitirdim.
Evet her detay için tek tek ugrasiliyor çok yıpratıcı.O kadar zor ki usta milletiyle uğraşmak, herkes ayrı bir dünya, elektrikçi, sıvacı, mobilyacı, mermerci hepsiyle bir işimiz oldu muhakkak
Az kaldı artık sabrediyoruz
Anlatsan da kabul etmezBizde başta ustaya soracağız şimdiki dolaplarimi portmanto dolabi yapacağım aynalı kapak takılacak girişteki dolap depoya inecek eşyalarımı ona koyacağım piknik malz falan var.
Dolapların eski yerine sifonyer koyacağım.
Yatak odasına 8 kapalı dolap yapılacak yada alınacak birde karyola alacağım.
Uygun fiyatlı olsun istiyorum bakalım ikea 80 bin tutuyor usta 50-60 der umarım. Usta yaparsa beyaz ikeadan alırsam bej olacak ustaya bunu anlatamam
Oyunu güzel diyorlar oyunu oynayan baş roldeki kızla alakası yok diyorAayy çok heyecanlıyım eşim oyunu çok sevdiği için o izledi bile ben izleyemedim henüz
Anlatsan da kabul etmez
Varmi acaba bilmiyorumPara verdi mi acaba eşim çok pahalıymış gerçektenkaçak siteler de yokmuydu
Çok oyuncak var dağıtıyor hepsını onune koymuyorum günde bırkac kez toplarım ulaşacağı yerde olanları canı ısterse gıder dökerKızımda toplamazdi yanlışlıkla üzerine basıp kırdık sonra anlattım toz oluyor kırılıyor kayboluyor o zaman poşete koyalım verelim istemiyorsan diye
Odasında oynamaya ikna ettim daha sonra. Kendi kendine oynuyor topluyor şimdi az oyuncağı kaldı.
Oyuncak hamur ve kalemleri seviyor.
Zamanla hobisine göre değişiyor eşyalarda
Birde az oyuncakla daha verimli oynuyor çocuklar çok olunca dağıtıp bırakıyorlar odaklanamiyor galiba.
Anladım anladım diyip kendi dediklerini yapıyorlar gerçekten, defalarca aynı şeyleri tekrar ediyoruz birinden biri aklında kalsın diyeBaşta ustayı ikna etmek gerekiyor.
Ablam benim masamın aynısından istedi ölçülere kadar yazdık kocaman ada yapmış sorduk neden böyle oldu diye alan çok diye öyle yapmış alan dediği koltuk koyulacak olan yer
Kocaman mutfak küçük yaşam alanı oldu.
Sinir oluyorum ama böyle kafalarına göre iş yapmalarına. Ben de gömme dolabı beyaza boyamaya ikna edemedim ustayı olmazmış kabarırmış sonra. Sen yap kabarırsa ben uğraşacağım yani.Başta ustayı ikna etmek gerekiyor.
Ablam benim masamın aynısından istedi ölçülere kadar yazdık kocaman ada yapmış sorduk neden böyle oldu diye alan çok diye öyle yapmış alan dediği koltuk koyulacak olan yer
Kocaman mutfak küçük yaşam alanı oldu.
Görsel gösteriyoruz adamlar kendi kafalarındaki şemalara göre algılıyorAnladım anladım diyip kendi dediklerini yapıyorlar gerçekten, defalarca aynı şeyleri tekrar ediyoruz birinden biri aklında kalsın diye
Anladım anladım diyip kendi dediklerini yapıyorlar gerçekten, defalarca aynı şeyleri tekrar ediyoruz birinden biri aklında kalsın diye
Teknik kısmına bakıyorlar birde detaylara değilGörsel gösteriyoruz adamlar kendi kafalarındaki şemalara göre algılıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?