Ben bulazsam 1 aylik alırım.Tamam canım 250 lira hayatta vermem
Ya ben annemin mutfak dolabında istediğim görseli attım hani varya hissettiğim gerçekte olan diyeGörsel gösteriyoruz adamlar kendi kafalarındaki şemalara göre algılıyor
Sinir oluyorum ama böyle kafalarına göre iş yapmalarına. Ben de gömme dolabı beyaza boyamaya ikna edemedim ustayı olmazmış kabarırmış sonra. Sen yap kabarırsa ben uğraşacağım yani.
Eşim başlarında durdu bir yaz boyunca ve de resmen psikolojik çöküş yaşadıTeknik kısmına bakıyorlar birde detaylara değil
Eşim izlemis sorayım bi nerden izlemiş kaç papel vermişBen bulazsam 1 aylik alırım.
Eşimde o parayı sinemaya verecegimize evde izliyoruz diye teselli olur kesin
Renkli vernik sürdü. Beyaz boya sürse bi tık daha zor olurdı belkiBoyamak zor geliyor yapmak istememiş.
Hangi emojiyi atsam bilemedimEşim başlarında durdu bir yaz boyunca ve de resmen psikolojik çöküş yaşadıona rağmen hatalar dolu her yapılan işte
Sonradan çağırması gerekiyordu aslında görsel çizim yapıp. Kapak renklerini gostermedimi hiç numunelerdenYa ben annemin mutfak dolabında istediğim görseli attım hani varya hissettiğim gerçekte olan diye
Aynı onlar gibi
Şeklini geçtim bari renk aynı olaydı
Göstermiş o yok abla bu olur şu yok abla şöyle olur diye diye kendi bildiğini yapmışSonradan çağırması gerekiyordu aslında görsel çizim yapıp. Kapak renklerini gostermedimi hiç numunelerden
Ellerinde kalan malzemeyi kullanmak içinde yapıyorlarGöstermiş o yok abla bu olur şu yok abla şöyle olur diye diye kendi bildiğini yapmış
Ben uzaktayım annem babam da yazık ne bilsin yok elinde demek ki diye gösterdiklerine razı olmuş
Dedi annem bana benzer renkler de yapacak ama o kadar alakasız ki
Her gittiğim de söyleniyorum
Balkonu yapan usta da bildiğin yamuk yapmış balkonu
Ya hiç mi görmediniz diyorum bizi rahatsız etmiyor diyolar
Gerçekten ustayla uğraşmak çok zor
Teşekkür ederim, ben de seviyorumHangi emojiyi atsam bilemedim
Yinede evin güzel oldu
ayy okudukça gerildim yaa, kocama da tadilat deme de ne dersen de, 1 ayda biter dediğimiz iş 5 ay sürdü bizimde (gülerken ağlayan emoji)Mutfağa beyaz dolap beyaz taş beyaz ara taş yaptırdım mesela. Ara taşın derzini gri çekmiş, tam bir gerizekalılık değil miben eve geldim dedim bu bitmemiş heralde. Sonra meğer dış cepheye taş döşemiştik onun için gri derz aldırmış usta masraf olmasın diye mutfağa da gri çekmiş masraf benim masrafım ya delirtirler adamı eşim sonra sonra mutfakta kahvaltı yaparken yok ya bu olmamış dedi sulu boya fırçasıyla derzleri beyaza boyadı bütün gece uğraşmış berbat olmuş diyemedim aradan 1 yıl geçti yine kahvaltı masasında yok ya bu da olmadı dedi çok şükür uyandı dedim sonra beyaz derz çektirdi üstüne de düzeldi
Aynı şeyleri yaşamışız varya her usta gri yapmak istedi birisinde yaparken denk geldim sildirip tekrar yaptırdım bide böyle daha iyi oldu diyorMutfağa beyaz dolap beyaz taş beyaz ara taş yaptırdım mesela. Ara taşın derzini gri çekmiş, tam bir gerizekalılık değil miben eve geldim dedim bu bitmemiş heralde. Sonra meğer dış cepheye taş döşemiştik onun için gri derz aldırmış usta masraf olmasın diye mutfağa da gri çekmiş masraf benim masrafım ya delirtirler adamı eşim sonra sonra mutfakta kahvaltı yaparken yok ya bu olmamış dedi sulu boya fırçasıyla derzleri beyaza boyadı bütün gece uğraşmış berbat olmuş diyemedim aradan 1 yıl geçti yine kahvaltı masasında yok ya bu da olmadı dedi çok şükür uyandı dedim sonra beyaz derz çektirdi üstüne de düzeldi
Sadece akşam değil bütün gün sıcak sulu şişe koyuyorum yanlarına. Evde kombi de açık fakat oda sıcaklığı onlara yetmiyor.Oyy çok tatlılar akşamları yanlarına sıcak sulu sise bırak genelde civcivler çok üşür kutunun üstü bezle kapalı olsun
Benim robot süpürgem uzun zamandır bozuk. Kızımın tableti şarj tutmuyor. Fırınım da bozuldu Ramazanda. Kolyem koptu, saatimin kordonu değişecek. Her şey bekliyor. Bir şeyi tamir ettirmeye çok üşendiğimi farkettim.Robot süpürgem bozulmuştu geldi çok şükür ya iyi ki almışım Allah yokluğunu göstermesin
Ben de semizotu salatası yapacağımSemizotu yemeği yaptım kızım kek dedıgı ıcın portakallı kek
Eşim homeoffıce olduğu için öğlen peynırlı çubuk makarna
Bunlar bitti bulaşık makınası çalıştı kahve ıcıcem şimdi dünya iş yapmış gibiyim
Aynı aynı uzadıkça uzadı ben o arada doğum yaptım lohusalık, gerildikçe gerildikayy okudukça gerildim yaa, kocama da tadilat deme de ne dersen de, 1 ayda biter dediğimiz iş 5 ay sürdü bizimde (gülerken ağlayan emoji)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?