Evet altı çekmece üstü askı, en üstü depolama bölümlü olacak bizim dolap, oğlumun odasına da bunun küçüğü, bir de ufak bir vestiyer, ayrıca mutfak masası koyacak yer yok diye tezgahı uzatıyoruz bar sandalyesi koymalık onun altındaki dolap hepsi 80bin dedi, gardroplar renkli mdf olacak açık gri gibi bir renk seçtik

Çok masraf var diye abartmadık artık uygun yollu halletmeye çalışıyoruz
Ooo güle güle kullanın zor kısmı karar verme sürecini atlatmak 😊

Max diye platformda 250 tl mi ney çok geldi yahu 😅 izlemek istiyorum aslında
Black mirror çok güzeldi bitirdim.
Aayy çok heyecanlıyım eşim oyunu çok sevdiği için o izledi bile ben izleyemedim henüz 😁

Bizde başta ustaya soracağız şimdiki dolaplarimi portmanto dolabi yapacağım aynalı kapak takılacak girişteki dolap depoya inecek eşyalarımı ona koyacağım piknik malz falan var.
Dolapların eski yerine sifonyer koyacağım.
Yatak odasına 8 kapalı dolap yapılacak yada alınacak birde karyola alacağım.
Uygun fiyatlı olsun istiyorum bakalım ikea 80 bin tutuyor usta 50-60 der umarım. Usta yaparsa beyaz ikeadan alırsam bej olacak ustaya bunu anlatamam😅

O kadar zor ki usta milletiyle uğraşmak, herkes ayrı bir dünya, elektrikçi, sıvacı, mobilyacı, mermerci hepsiyle bir işimiz oldu muhakkak
Az kaldı artık sabrediyoruz 😅
Evet her detay için tek tek ugrasiliyor çok yıpratıcı.
Yinede her detayı takip et yoksa bildikleri gibi yapıyorlar.

Bizde başta ustaya soracağız şimdiki dolaplarimi portmanto dolabi yapacağım aynalı kapak takılacak girişteki dolap depoya inecek eşyalarımı ona koyacağım piknik malz falan var.
Dolapların eski yerine sifonyer koyacağım.
Yatak odasına 8 kapalı dolap yapılacak yada alınacak birde karyola alacağım.
Uygun fiyatlı olsun istiyorum bakalım ikea 80 bin tutuyor usta 50-60 der umarım. Usta yaparsa beyaz ikeadan alırsam bej olacak ustaya bunu anlatamam😅
Anlatsan da kabul etmez 😅😅

Kızımda toplamazdi yanlışlıkla üzerine basıp kırdık sonra anlattım toz oluyor kırılıyor kayboluyor o zaman poşete koyalım verelim istemiyorsan diye
Odasında oynamaya ikna ettim daha sonra. Kendi kendine oynuyor topluyor şimdi az oyuncağı kaldı.
Oyuncak hamur ve kalemleri seviyor.
Zamanla hobisine göre değişiyor eşyalarda 😊
Birde az oyuncakla daha verimli oynuyor çocuklar çok olunca dağıtıp bırakıyorlar odaklanamiyor galiba.
Çok oyuncak var dağıtıyor hepsını onune koymuyorum günde bırkac kez toplarım ulaşacağı yerde olanları canı ısterse gıder döker

😅 Başta ustayı ikna etmek gerekiyor.

Ablam benim masamın aynısından istedi ölçülere kadar yazdık kocaman ada yapmış sorduk neden böyle oldu diye alan çok diye öyle yapmış alan dediği koltuk koyulacak olan yer 😅
Kocaman mutfak küçük yaşam alanı oldu.
Anladım anladım diyip kendi dediklerini yapıyorlar gerçekten, defalarca aynı şeyleri tekrar ediyoruz birinden biri aklında kalsın diye 🙈

😅 Başta ustayı ikna etmek gerekiyor.

Ablam benim masamın aynısından istedi ölçülere kadar yazdık kocaman ada yapmış sorduk neden böyle oldu diye alan çok diye öyle yapmış alan dediği koltuk koyulacak olan yer 😅
Kocaman mutfak küçük yaşam alanı oldu.
Sinir oluyorum ama böyle kafalarına göre iş yapmalarına. Ben de gömme dolabı beyaza boyamaya ikna edemedim ustayı olmazmış kabarırmış sonra. Sen yap kabarırsa ben uğraşacağım yani.

Back
X