Neden bozulmuş kı bende süreklı kullanıyorum sulu sıldırmıyorum çok hazneye su mu kaçmış esım bırseyler dedı amaRobot süpürgem bozulmuştu geldi çok şükür ya iyi ki almışım Allah yokluğunu göstermesin
Robot süpürgem bozulmuştu geldi çok şükür ya iyi ki almışım Allah yokluğunu göstermesin
Ana kartı yanmış sulu hiç kullanmıyorum ben. Olduğu yerde dönüp duruyodu annem söyledi bende beğenmiyo süpürmesini diye öyle söylüyo sanmıştım gerçekten öyle yapıyormuşNeden bozulmuş kı bende süreklı kullanıyorum sulu sıldırmıyorum çok hazneye su mu kaçmış esım bırseyler dedı ama
Eşyanın yeri değişince arkadaşımın süpürgesi de öyle yapmış aynı yeri süpürüp geri yerine gidiyormuşAna kartı yanmış sulu hiç kullanmıyorum ben. Olduğu yerde dönüp duruyodu annem söyledi bende beğenmiyo süpürmesini diye öyle söylüyo sanmıştım gerçekten öyle yapıyormuş
Benim oğlum 4-5 yaşlarındaydı piknikte uçuruyordu babası bıraktı kendi uçursun diye bir rüzgar geldi oğlumun ayakları havalandıÜçgen plastik olanlar daha kolay ucuyormus diye söylemişti @CKbeautyandsheer ama eşim 5gen bulabilmis umudum yok ama deneyeceğiz
44. Gündeyiz 1 mayısta tam 50 olacağız mayıs bitmeden 75 gün bitmiş olacakMia- kaçıncı gündeyiz
Günaydın çarşamba tatil olunca çok güzel oldu bu haftahaftaya da 1 Mayıs var
Bu ara eşya eleme falan yok ben de ancak günü kurtarıyorum ama aklım hep yapmadıklarımda
Bu hafta pazartesi günü evde olan malzemelerden yemek listesi yaptım çok iyi oldu bundan sonra pazartesi günleri plan yapmayı düşünüyorum
Telefondan gönderirsem süpüreceği yere benimki de aynısını yapıyorEşyanın yeri değişince arkadaşımın süpürgesi de öyle yapmış aynı yeri süpürüp geri yerine gidiyormuş
Dün çıkardım daha şortlarıBurasida yağışlı bu hafta
Soğudu kombiyi açtık. Dikkat etsinler az daha sakla şortları
Ben de buzluktan ve evdekilerden yaptım bu haftaMia- kaçıncı gündeyiz
Günaydın çarşamba tatil olunca çok güzel oldu bu haftahaftaya da 1 Mayıs var
Bu ara eşya eleme falan yok ben de ancak günü kurtarıyorum ama aklım hep yapmadıklarımda
Bu hafta pazartesi günü evde olan malzemelerden yemek listesi yaptım çok iyi oldu bundan sonra pazartesi günleri plan yapmayı düşünüyorum
Bende kendim koyuyorum supurdukce alıp başka odaya koyuyorum daha güzel temizliyor sanki. 2 kat geçiyor diğer türlü odaları dolaşıyor tek kat supurmus oluyor.Telefondan gönderirsem süpüreceği yere benimki de aynısını yapıyor
Ama kendim koyarsam her şeyi kabul edip süpürmeye devam ediyor
Aniden soğudu yaaDün çıkardım daha şortlarıçıkarmaz olaydım
Kesinlikle bana da öyle geliyorBende kendim koyuyorum supurdukce alıp başka odaya koyuyorum daha güzel temizliyor sanki. 2 kat geçiyor diğer türlü odaları dolaşıyor tek kat supurmus oluyor.
Havalarda çok tuhaf oldu şaşırdık ne giyecegimiziDün çıkardım daha şortlarıçıkarmaz olaydım
Kıyamam yaBizim ki şarjıni da bulamiyodu
Benimki deKıyamam yayolda kalınca üzülüyoruz.
Acik kapı bulunca kaçıyor bizimki de
Odaya birsey almaya giriyorum kapıdan uzakta ne ara anlıyor kapıya gidiyor.Benimki de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?