Sorma hani dolaplarda grilik olsa, taş gri olsa yine kabul tamam ama yok yani ki görselde de gösterdik nasıl istediğimiAynı şeyleri yaşamışız varya her usta gri yapmak istedi birisinde yaparken denk geldim sildirip tekrar yaptırdım bide böyle daha iyi oldu diyor
Derz dediğin bütünlük sağlamak için.
Daha minik seramikler de belki uygularsin zıt renkler onuda banyoda vs.
Annem kovanın içinde bakıyordu anneleri bakmak istemediği içinSadece akşam değil bütün gün sıcak sulu şişe koyuyorum yanlarına. Evde kombi de açık fakat oda sıcaklığı onlara yetmiyor.
Bizim okullar depremden sonra tatil edildi. Kızım çok memnun bol bol civcivleri ile vakit geçiriyor.
Benim robot süpürgem uzun zamandır bozuk. Kızımın tableti şarj tutmuyor. Fırınım da bozuldu Ramazanda. Kolyem koptu, saatimin kordonu değişecek. Her şey bekliyor. Bir şeyi tamir ettirmeye çok üşendiğimi farkettim.
Ben de semizotu salatası yapacağım
Zeytinyağlı enginar pişirdim
Yanına makarna patates falan eklerim (kızım için)
Bende normalde hep salata yapıyorum bugun degısık olsun dedımSadece akşam değil bütün gün sıcak sulu şişe koyuyorum yanlarına. Evde kombi de açık fakat oda sıcaklığı onlara yetmiyor.
Bizim okullar depremden sonra tatil edildi. Kızım çok memnun bol bol civcivleri ile vakit geçiriyor.
Benim robot süpürgem uzun zamandır bozuk. Kızımın tableti şarj tutmuyor. Fırınım da bozuldu Ramazanda. Kolyem koptu, saatimin kordonu değişecek. Her şey bekliyor. Bir şeyi tamir ettirmeye çok üşendiğimi farkettim.
Ben de semizotu salatası yapacağım
Zeytinyağlı enginar pişirdim
Yanına makarna patates falan eklerim (kızım için)
5 horozum vardı büyüttüm , sonra yedikAnnem kovanın içinde bakıyordu anneleri bakmak istemediği için
Gece alıyorduk içeri kovayı da sarıyorduk battaniye ile
Bir gün ben gecede acıkırsa yesinler diye su mama koymuştum
Meğer onlar uyur yemezlermiş kedi gibi düşünmüşüm
Allahtan büyük oldukları için ıslanmaktan hasta olmamışlar
Annem diyor sabah bir çıkardım su içindeler
4 tanelerdi yazın büyütmüştük oğlumla
Baya duygusal bağ kurmuşsun5 horozum vardı büyüttüm , sonra yedik
Baya duygusal bağ kurmuşsunafiyet olsun
Devamını böyle beklemiyordum5 horozum vardı büyüttüm , sonra yedik
Koşan herseyden korkarımÇok korkarım horozdaan
Ben de öyle oluyorum yaBaya duygusal bağ kurmuşsunafiyet olsun
Delisi baya deli oluyorÇok korkarım horozdaan
Sağol canimDevamını böyle beklemiyordum
Afiyet olsun
Biz de daha önce büyüttük horoz oldu.5 horozum vardı büyüttüm , sonra yedik
Delisi baya deli oluyor
Korkutuyor gerçekten
Evet onlar daha deliAynen kazlar da öyle
Bu ustaların masraf derdi de ayrı sinir bozucuSorma hani dolaplarda grilik olsa, taş gri olsa yine kabul tamam ama yok yani ki görselde de gösterdik nasıl istediğimi
Sanki kendileri kullanacakBu ustaların masraf derdi de ayrı sinir bozucubizimki tavana kadar mobilya olmaz çok pahalı olur diye tutturdu zor ikna ettik, üstüne eşya yığdıracaktı bana, ev zaten küçücük depolama alanına ihtiyaç var diyorum anlatamadım sonunda ikna oldu ama bakalım nasıl bir şey yapacak
Yenmeyi hakketmişler
Büyüyünce ekip oldular bahçeye çıkanı kovaliyorlardı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?