Atmadıgımız eşyalar psıkoljık dıye bılıyorum ben yokluklarla dolu bır çocukluk gecırdım zeytın bıle sayılı yerdık şimdi kızım rahat ama herseyın kıymetını bilsin isterim
Ama benım atamadığım seyler var yok dıyemem rahat yaşam içinde sadeleşmek şart

Günaydın kızlarcım, nasılsınız? sporuma 3 haftadır gidemiyordum, eve gidince tekrar evden çıkmak zorlaştı eşim dahil herkesin yüzü düşüyordu, iş çıkışına aldım seanslarımı, bakalım önümüzdeki hafta deneyimleyeceğim, inşallah iyi olur böyle.

Yaa benim ki hiç hoşlanmıyor
Hiçbir süpürgeyi sevmez
Ulaşamayacağı yere çıkar

Videolarda oluyor yaa üzerine çıkıp geziyolar
Keşke benimki de binse
Benım kedimde yukarıya çıkar bıtene kadar bekler yanlış anlamadım sanırım konuyu robot süpürge sevmez dıkey süpürge ile süpürsene kaçar ses sevmıyor

3 yaşından itibaren alışkanlık oluşturmak gerekiyor oyuncakları birlikte ayiklayin kıyafetleri birlikte bakıp liste yapmayı konuşun katlama düzenleme azından öğrenmiş oluyorlar sonraki yıllar bilinçli olmak için zemin oluşuyor.
Biz en azından öğretelim .Sonra onlar nasıl yaşamak istediklerini kendileri seçecekler.

Elenen ve alınan her üründe psikolojik pay oluyor onu aşınca gerisi kolay

Kullanmadıgı oyuncakları dolaptan sattım anladı istemıyorsa anne bunu sat istemiyorum diyor
Yazdıklarınız çok mantıklı oyuncak toplamıyor henüz hayır anne toplasın dıyor

Kullanmadıgı oyuncakları dolaptan sattım anladı istemıyorsa anne bunu sat istemiyorum diyor
Yazdıklarınız çok mantıklı oyuncak toplamıyor henüz hayır anne toplasın dıyor
Kızımda toplamazdi yanlışlıkla üzerine basıp kırdık sonra anlattım toz oluyor kırılıyor kayboluyor o zaman poşete koyalım verelim istemiyorsan diye
Odasında oynamaya ikna ettim daha sonra. Kendi kendine oynuyor topluyor şimdi az oyuncağı kaldı.
Oyuncak hamur ve kalemleri seviyor.
Zamanla hobisine göre değişiyor eşyalarda
Birde az oyuncakla daha verimli oynuyor çocuklar çok olunca dağıtıp bırakıyorlar odaklanamiyor galiba.

Psidan dolaba karar verdiniz mi ? usta fiyat verdi mi ?
Evet altı çekmece üstü askı, en üstü depolama bölümlü olacak bizim dolap, oğlumun odasına da bunun küçüğü, bir de ufak bir vestiyer, ayrıca mutfak masası koyacak yer yok diye tezgahı uzatıyoruz bar sandalyesi koymalık onun altındaki dolap hepsi 80bin dedi, gardroplar renkli mdf olacak açık gri gibi bir renk seçtik

Çok masraf var diye abartmadık artık uygun yollu halletmeye çalışıyoruz

inşallah gönlünüze göre olur dolaplarınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…