Yine de riske atmayalım benceArkadasimin kedisi var balık da besliyo kedisi sadece akvaryumun suyundan iciyomus başka su icmiyomusbelli olmaz belki arkadaş olurlar
Evet evet deli bunlardan her şey beklenirYine de riske atmayalım bence
Günaydın kızımdan büyük arkadaşımın kızı falan olsa alır giydiririm cocuk kıyafetleri pahalı en güzeli paylaşmak en güzeli çöpe atanlar oluyorSelam kızlar
Günaydın
23 Nisan kutlamasından sonra eve geldik annemle ayırdığım kıyafetleri kutuladık götürdü sadece elbiseler kaldı onları giyebilecek birine vereceğim.
Dün de uçurtma şenliği olacaktı ama yağmurdan dolayı ertelendi.
Bugün de öğretmenin kursu olduğu için kızım evde. Birazdan kahvaltı yapacağız.
Kızım her sene civciv ister
Bu sene de istihkakımızı doldurduk
2 gündür bizimleler
Umarım ömürleri uzun olur
Eki Görüntüle 3581933
Keşke biri de bana verse cocuk kıyafeti 2 giyiyorlar küçülüyor zatenGünaydın kızımdan büyük arkadaşımın kızı falan olsa alır giydiririm cocuk kıyafetleri pahalı en güzeli paylaşmak en güzeli çöpe atanlar oluyor
Uçurtma şenliği nerde bu çok sevıyor kızım uçurtma alıp gidiyorduk geçen sene bu senede gideriz anne baba olarak da sevıyoruz
Biz geçen sene çok uğraştık beceremedik bir türlü. Bu yıl bi daha deneyelimKeşke biri de bana verse cocuk kıyafeti 2 giyiyorlar küçülüyor zaten
Biz ilk defa gidecektik uçurtma hiç ucurmadim ama ertelendi
Herkese günaydın kızım dün 8 olmadan uyuduğu ıcın sabah 6 da uyandı bu ara çok huysuzluk yapıyor 3 yas sendromu sanırım
Aynen bazen bende öyle diyorum bizimkiler uyursa verelım 3 yaşları gıyıyor bazısı küçük gelmeye başladıKeşke biri de bana verse cocuk kıyafeti 2 giyiyorlar küçülüyor zaten
Biz ilk defa gidecektik uçurtma hiç ucurmadim ama ertelendi
Üçgen plastik olanlar daha kolay ucuyormus diye söylemiştiBiz geçen sene çok uğraştık beceremedik bir türlü. Bu yıl bi daha deneyelim
Evet bende hatırlıyorum biz de bulamamıştık sonra da bakmadımÜçgen plastik olanlar daha kolay ucuyormus diye söylemiştiCKbeautyandsheer ama eşim 5gen bulabilmis umudum yok ama deneyeceğiz
Eğlenceli olurAynen bazen bende öyle diyorum bizimkiler uyursa verelım 3 yaşları gıyıyor bazısı küçük gelmeye başladı
Uçurtma 1 yaşından burana her yaz yapıyoruz1 2 defa da olsa sevıyor bu sene sahada anlar anlamasana resımlervar
8 yaşında çok şükürSizin kaç yaşında
Evet öyle sıkıntılı anlar oluyor kı hem bır daha 3 olmuycak dıyorum zor ama tatlı kendine bebek cocuk ben dıyor düşünün
Burasida yağışlı bu haftaGünaydın
Gece baya yağmur yağdı burda. Hava serinledi ama benim oğlanlar okula şortla gittilerikna edemedim
Bakalım olmazsa alırız onuda denerizEvet bende hatırlıyorum biz de bulamamıştık sonra da bakmadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?