Allah bir daha yaşatmasın canım, dikkat edin kendinize
Amin canım çok sağolDün ben de depremi duyunca hemen görümceme ve kuzenime yazdım. Görümcem hissetmiş dışarı çıktım dedi. Kuzenim 23 Nisan kutlaması için dışardaymış ailesi ile hissetmemiş. Akşama kadar parktayız artık dedi. O her an tekrarlayacak korkusunu çok iyi biliyorum. Hatay depreminden sonra biz de bi süre aşağıda uyumuştuk. Aylarca eşim olmadan ben uyuyamadım. İnşallah bi daha göstermesin Allah
Bu arada biz bu depremle nasıl sarsıldık sizi hayal bile edemiyorumDün ben de depremi duyunca hemen görümceme ve kuzenime yazdım. Görümcem hissetmiş dışarı çıktım dedi. Kuzenim 23 Nisan kutlaması için dışardaymış ailesi ile hissetmemiş. Akşama kadar parktayız artık dedi. O her an tekrarlayacak korkusunu çok iyi biliyorum. Hatay depreminden sonra biz de bi süre aşağıda uyumuştuk. Aylarca eşim olmadan ben uyuyamadım. İnşallah bi daha göstermesin Allah
Deprem sonrası çıkıp açık alanda oturalım desen yer yok. Alan az, insan çok. Millet mecburen arabalarına binip yerleşim yerlerinden uzağa gitmeye çalışıyor bu da trafik yoğunluğu yapıyor. Binalardan da korkuyoruz hem yüksek hem iç içe. Zor yaniO depremle kıyaslanamaz
O hem çok şiddetli hem çok uzun sürmüş
Bu çok kısaydı
İstanbulun hem bina problemi var hem ulaşım
Eşim 15 dakikalık yerden çok zor geldi bir saatten fazla sürdü
İnsanlar deprem sonrası yapılacaklar konusunda da çok bilinçsiz
Arabaları kenara çekip içinde oturmak çok büyük hata yollar da çok yüksek trafik oluyor
Toplanma alanları yok
Evet insanların kaçıp sığınacağı hiç alan yokDeprem sonrası çıkıp açık alanda oturalım desen yer yok. Alan az, insan çok. Millet mecburen arabalarına binip yerleşim yerlerinden uzağa gitmeye çalışıyor bu da trafik yoğunluğu yapıyor. Binalardan da korkuyoruz hem yüksek hem iç içe. Zor yani
Kızım 3 yaşında yerınde durmuyor süreklı benımle olmak ıstıyor dünden bıraz üzgün tam lunapark dıyordu avm nın üst katından nasıl ındık bılmıyorum kendıme gelemiyorum dünden burana süreklı lunapark diyor orda ındık dıye çok agladıBen de yatak odalarının olduğu katta robotu çalıştırdım onun harici hiç bişey yapmadım
Oğlumla oturduk kahve içiyoruz
3 yaşındaElinize sağlık, kaç yaşında kızınız?
Dün hepimize travma olduKızım 3 yaşında yerınde durmuyor süreklı benımle olmak ıstıyor dünden bıraz üzgün tam lunapark dıyordu avm nın üst katından nasıl ındık bılmıyorum kendıme gelemiyorum dünden burana süreklı lunapark diyor orda ındık dıye çok agladı
İşler hiç bıtmıyor işte
Yok anlamadı herkes merdivenlere doldu esım çocuğu al dısarı çık dedı bebek arabasıyla gelemedı sonra geldi oda bana büyük bır sıkıntı oldu kızım bır saat agladı ne yaptıysak ıkna olmadı hıc 23 nısan gibi olmadı çok üzgünüm sabah ılk çıktığımızda gülen yüzümüzle bırkac resım ıyı kı cekmısızDün hepimize travma oldu
Küçücük çocuk tabi anlamamıştır ne oluyor
Yine de çok şükür ki böyle atlattıkYok anlamadı herkes merdivenlere doldu esım çocuğu al dısarı çık dedı bebek arabasıyla gelemedı sonra geldi oda bana büyük bır sıkıntı oldu kızım bır saat agladı ne yaptıysak ıkna olmadı hıc 23 nısan gibi olmadı çok üzgünüm sabah ılk çıktığımızda gülen yüzümüzle bırkac resım ıyı kı cekmısız
Tabıkı çok şükürler ediyorumYine de çok şükür ki böyle atlattık
Daha beterinden korusun Rabbim
Evet yaşanan kötü olaylar olunca insan daha da tedirgin oluyorTabıkı çok şükürler ediyorumevde gecırdık geceyı yorgunluktan uyumuşum ama ne uyuma kabuslar rüyalar 4 de uyandım kızıma baktım odaya gecıremedım park besıkte hala neden dersenız ben 99 depremde merdivenlerden yuvarlanmıstım deprem hep aklımda benım odası çok uzak kalıyor daha erken dedım halbukı odada yatağı var
Benim kızım da temmuzda 3 olacak3 yaşında
Bende 4 yaş dedım net olmamakla birlikte bıraz bazı şeyleri çocuk lıderlıgınde sürüyor meme 3 yaşta kendı bıraktı meselaBenim kızım da temmuzda 3 olacak
Biz de hala aynı odada yatıyoruz. 4 yaşına kadar ayırmayı düşünmüyorum ben
Arkadaşım aradı diyor ki ne yapsam bilmiyorum, yemek yapmam lazım yapamıyorum hiçbir şey yapasım yok. Ben de yap dedim oyala kendini. Başka türlü zaman geçmez. Meşguliyet iyi gelir. Sana da aynı tavsiyeyi verebilirim.Bugün İstanbul’a kış geldi sanki panduf giydim günde bitmiyor stres oldum yok yok desemde
Anaam çok tatlılar heros görse ne yapardi acaba kuşlari çok seviyoKızım her sene civciv ister
Bu sene de istihkakımızı doldurduk
2 gündür bizimleler
Umarım ömürleri uzun olur
Eki Görüntüle 3581933
Aman canım kedilerden uzak tutuyoruzAnaam çok tatlılar heros görse ne yapardi acaba kuşlari çok seviyo
Arkadasimin kedisi var balık da besliyo kedisi sadece akvaryumun suyundan iciyomus başka su icmiyomusAman canım kedilerden uzak tutuyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?