Robot süpürgem bozulmuştu geldi çok şükür ya iyi ki almışım Allah yokluğunu göstermesin 😁
Neden bozulmuş kı bende süreklı kullanıyorum sulu sıldırmıyorum çok hazneye su mu kaçmış esım bırseyler dedı ama

Neden bozulmuş kı bende süreklı kullanıyorum sulu sıldırmıyorum çok hazneye su mu kaçmış esım bırseyler dedı ama
Ana kartı yanmış sulu hiç kullanmıyorum ben. Olduğu yerde dönüp duruyodu annem söyledi bende beğenmiyo süpürmesini diye öyle söylüyo sanmıştım gerçekten öyle yapıyormuş 😁😁

Ana kartı yanmış sulu hiç kullanmıyorum ben. Olduğu yerde dönüp duruyodu annem söyledi bende beğenmiyo süpürmesini diye öyle söylüyo sanmıştım gerçekten öyle yapıyormuş 😁😁
Eşyanın yeri değişince arkadaşımın süpürgesi de öyle yapmış aynı yeri süpürüp geri yerine gidiyormuş 😅

Mia- Mia- kaçıncı gündeyiz 🥳🥳🥳🥳
Günaydın çarşamba tatil olunca çok güzel oldu bu hafta 😁 haftaya da 1 Mayıs var
Bu ara eşya eleme falan yok ben de ancak günü kurtarıyorum ama aklım hep yapmadıklarımda
Bu hafta pazartesi günü evde olan malzemelerden yemek listesi yaptım çok iyi oldu bundan sonra pazartesi günleri plan yapmayı düşünüyorum

Üçgen plastik olanlar daha kolay ucuyormus diye söylemişti @CKbeautyandsheer ama eşim 5gen bulabilmis umudum yok ama deneyeceğiz 😅
Benim oğlum 4-5 yaşlarındaydı piknikte uçuruyordu babası bıraktı kendi uçursun diye bir rüzgar geldi oğlumun ayakları havalandı
Bırakmıyor da uçurtmayı
Eşim koşup yakalamıştı
Şemsiye ile uçup giden adam vardı ya
Uçurtma ile uçup giden çocuk olacaktı benimki de🙈

Bu ara eşya eleme falan yok ben de ancak günü kurtarıyorum ama aklım hep yapmadıklarımda
Bu hafta pazartesi günü evde olan malzemelerden yemek listesi yaptım çok iyi oldu bundan sonra pazartesi günleri plan yapmayı düşünüyorum
44. Gündeyiz 1 mayısta tam 50 olacağız mayıs bitmeden 75 gün bitmiş olacak 😊

Ben de buzluktan ve evdekilerden yaptım bu hafta
Sadece kıyma aldım🙈

Yaz geliyor yeniden doldururuz buzluğu
Kuruttuğumuz yiyecekler vardı onları da tüketmeye çalışıyorum

Telefondan gönderirsem süpüreceği yere benimki de aynısını yapıyor
Ama kendim koyarsam her şeyi kabul edip süpürmeye devam ediyor
Bende kendim koyuyorum supurdukce alıp başka odaya koyuyorum daha güzel temizliyor sanki. 2 kat geçiyor diğer türlü odaları dolaşıyor tek kat supurmus oluyor.

Back
X