Allah bir daha yaşatmasın canım, dikkat edin kendinize

Dün ben de depremi duyunca hemen görümceme ve kuzenime yazdım. Görümcem hissetmiş dışarı çıktım dedi. Kuzenim 23 Nisan kutlaması için dışardaymış ailesi ile hissetmemiş. Akşama kadar parktayız artık dedi. O her an tekrarlayacak korkusunu çok iyi biliyorum. Hatay depreminden sonra biz de bi süre aşağıda uyumuştuk. Aylarca eşim olmadan ben uyuyamadım. İnşallah bi daha göstermesin Allah 🥺
Amin canım çok sağol

Dün ben de depremi duyunca hemen görümceme ve kuzenime yazdım. Görümcem hissetmiş dışarı çıktım dedi. Kuzenim 23 Nisan kutlaması için dışardaymış ailesi ile hissetmemiş. Akşama kadar parktayız artık dedi. O her an tekrarlayacak korkusunu çok iyi biliyorum. Hatay depreminden sonra biz de bi süre aşağıda uyumuştuk. Aylarca eşim olmadan ben uyuyamadım. İnşallah bi daha göstermesin Allah 🥺
Bu arada biz bu depremle nasıl sarsıldık sizi hayal bile edemiyorum
Bu büyük felaketi yaşayan bütün herkese tekrar çok geçmiş olsun😔

Çok büyük travma

O depremle kıyaslanamaz😔
O hem çok şiddetli hem çok uzun sürmüş

Bu çok kısaydı
İstanbulun hem bina problemi var hem ulaşım
Eşim 15 dakikalık yerden çok zor geldi bir saatten fazla sürdü
İnsanlar deprem sonrası yapılacaklar konusunda da çok bilinçsiz
Arabaları kenara çekip içinde oturmak çok büyük hata yollar da çok yüksek trafik oluyor
Toplanma alanları yok
Deprem sonrası çıkıp açık alanda oturalım desen yer yok. Alan az, insan çok. Millet mecburen arabalarına binip yerleşim yerlerinden uzağa gitmeye çalışıyor bu da trafik yoğunluğu yapıyor. Binalardan da korkuyoruz hem yüksek hem iç içe. Zor yani😔

Deprem sonrası çıkıp açık alanda oturalım desen yer yok. Alan az, insan çok. Millet mecburen arabalarına binip yerleşim yerlerinden uzağa gitmeye çalışıyor bu da trafik yoğunluğu yapıyor. Binalardan da korkuyoruz hem yüksek hem iç içe. Zor yani😔
Evet insanların kaçıp sığınacağı hiç alan yok
Arabalar kenarda olunca ne polis ne ambulans geçebiliyor
Çok kötü planlama😔
Binadan kaçsan başına bişey düşme ihtimali çok yüksek

Ben de yatak odalarının olduğu katta robotu çalıştırdım onun harici hiç bişey yapmadım
Oğlumla oturduk kahve içiyoruz🙈
Kızım 3 yaşında yerınde durmuyor süreklı benımle olmak ıstıyor dünden bıraz üzgün tam lunapark dıyordu avm nın üst katından nasıl ındık bılmıyorum kendıme gelemiyorum dünden burana süreklı lunapark diyor orda ındık dıye çok agladı
İşler hiç bıtmıyor işte

Kızım 3 yaşında yerınde durmuyor süreklı benımle olmak ıstıyor dünden bıraz üzgün tam lunapark dıyordu avm nın üst katından nasıl ındık bılmıyorum kendıme gelemiyorum dünden burana süreklı lunapark diyor orda ındık dıye çok agladı
İşler hiç bıtmıyor işte
Dün hepimize travma oldu
Küçücük çocuk tabi anlamamıştır ne oluyor😔

Dün hepimize travma oldu
Küçücük çocuk tabi anlamamıştır ne oluyor😔
Yok anlamadı herkes merdivenlere doldu esım çocuğu al dısarı çık dedı bebek arabasıyla gelemedı sonra geldi oda bana büyük bır sıkıntı oldu kızım bır saat agladı ne yaptıysak ıkna olmadı hıc 23 nısan gibi olmadı çok üzgünüm sabah ılk çıktığımızda gülen yüzümüzle bırkac resım ıyı kı cekmısız 😟

Yok anlamadı herkes merdivenlere doldu esım çocuğu al dısarı çık dedı bebek arabasıyla gelemedı sonra geldi oda bana büyük bır sıkıntı oldu kızım bır saat agladı ne yaptıysak ıkna olmadı hıc 23 nısan gibi olmadı çok üzgünüm sabah ılk çıktığımızda gülen yüzümüzle bırkac resım ıyı kı cekmısız 😟
Yine de çok şükür ki böyle atlattık😔

Daha beterinden korusun Rabbim

Yine de çok şükür ki böyle atlattık😔

Daha beterinden korusun Rabbim
Tabıkı çok şükürler ediyorum 🙏 evde gecırdık geceyı yorgunluktan uyumuşum ama ne uyuma kabuslar rüyalar 4 de uyandım kızıma baktım odaya gecıremedım park besıkte hala neden dersenız ben 99 depremde merdivenlerden yuvarlanmıstım deprem hep aklımda benım odası çok uzak kalıyor daha erken dedım halbukı odada yatağı var 😌

Tabıkı çok şükürler ediyorum 🙏 evde gecırdık geceyı yorgunluktan uyumuşum ama ne uyuma kabuslar rüyalar 4 de uyandım kızıma baktım odaya gecıremedım park besıkte hala neden dersenız ben 99 depremde merdivenlerden yuvarlanmıstım deprem hep aklımda benım odası çok uzak kalıyor daha erken dedım halbukı odada yatağı var 😌
Evet yaşanan kötü olaylar olunca insan daha da tedirgin oluyor
Ben de acayip kötü kabuslar gördüm

Sabahki depreme uyandım oğlumun odasına koştum
O duymamış
Sanırım bir süre bu korkuyla yaşayacağız
Hepimize çok geçmiş olsun😔

Bugün İstanbul’a kış geldi sanki panduf giydim günde bitmiyor stres oldum yok yok desemde

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    25,6 KB · Görüntüleme: 31
Bugün İstanbul’a kış geldi sanki panduf giydim günde bitmiyor stres oldum yok yok desemde
Arkadaşım aradı diyor ki ne yapsam bilmiyorum, yemek yapmam lazım yapamıyorum hiçbir şey yapasım yok. Ben de yap dedim oyala kendini. Başka türlü zaman geçmez. Meşguliyet iyi gelir. Sana da aynı tavsiyeyi verebilirim.

Annem geldi bana. Bir arada olmak biraz daha iyi hissettirir en azından.

Back
X