• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Selam kızlar 😊
Günaydın
23 Nisan kutlamasından sonra eve geldik annemle ayırdığım kıyafetleri kutuladık götürdü sadece elbiseler kaldı onları giyebilecek birine vereceğim.
Dün de uçurtma şenliği olacaktı ama yağmurdan dolayı ertelendi.
Bugün de öğretmenin kursu olduğu için kızım evde. Birazdan kahvaltı yapacağız.

Selam kızlar 😊
Günaydın
23 Nisan kutlamasından sonra eve geldik annemle ayırdığım kıyafetleri kutuladık götürdü sadece elbiseler kaldı onları giyebilecek birine vereceğim.
Dün de uçurtma şenliği olacaktı ama yağmurdan dolayı ertelendi.
Bugün de öğretmenin kursu olduğu için kızım evde. Birazdan kahvaltı yapacağız.
Günaydın kızımdan büyük arkadaşımın kızı falan olsa alır giydiririm cocuk kıyafetleri pahalı en güzeli paylaşmak en güzeli çöpe atanlar oluyor
Uçurtma şenliği nerde bu çok sevıyor kızım uçurtma alıp gidiyorduk geçen sene bu senede gideriz anne baba olarak da sevıyoruz 🤭

Günaydın kızımdan büyük arkadaşımın kızı falan olsa alır giydiririm cocuk kıyafetleri pahalı en güzeli paylaşmak en güzeli çöpe atanlar oluyor
Uçurtma şenliği nerde bu çok sevıyor kızım uçurtma alıp gidiyorduk geçen sene bu senede gideriz anne baba olarak da sevıyoruz 🤭
Keşke biri de bana verse cocuk kıyafeti 2 giyiyorlar küçülüyor zaten 😊
Biz ilk defa gidecektik uçurtma hiç ucurmadim ama ertelendi 🥹

Keşke biri de bana verse cocuk kıyafeti 2 giyiyorlar küçülüyor zaten 😊
Biz ilk defa gidecektik uçurtma hiç ucurmadim ama ertelendi 🥹
Aynen bazen bende öyle diyorum bizimkiler uyursa verelım 3 yaşları gıyıyor bazısı küçük gelmeye başladı ☺️

Uçurtma 1 yaşından burana her yaz yapıyoruz1 2 defa da olsa sevıyor bu sene sahada anlar anlamasana resımlervar😌

Aynen bazen bende öyle diyorum bizimkiler uyursa verelım 3 yaşları gıyıyor bazısı küçük gelmeye başladı ☺️

Uçurtma 1 yaşından burana her yaz yapıyoruz1 2 defa da olsa sevıyor bu sene sahada anlar anlamasana resımlervar😌
Eğlenceli olur 😊 hemde güzel bir anı kalacak.

Günaydın🌺
Gece baya yağmur yağdı burda. Hava serinledi ama benim oğlanlar okula şortla gittiler 🤦‍♀️ ikna edemedim🙈
Burasida yağışlı bu hafta
Soğudu kombiyi açtık. Dikkat etsinler az daha sakla şortları 😅

Back
X