- 19 Şubat 2021
- 5.496
- 14.298
- 198
- 38
Yaa benim eşim de çok sever ama ben hiç sevmiyorumSağol canım iftardan sonra acikmistim zaten hâlâ açımfakir ruhum salçalı makarna istiyo iftara yaparım
Bol salçalı spagettiYaa benim eşim de çok sever ama ben hiç sevmiyorum
Ketçaplı çok severim ben de
Çocukken ketçap yoktu belki de ondan salçalı güzel geliyor
Günaydın kızlarYaa benim eşim de çok sever ama ben hiç sevmiyorum
Ketçaplı çok severim ben de
Çocukken ketçap yoktu belki de ondan salçalı güzel geliyor
evet bende büyüyünce mayonez sevmeye başladımBüyüdükçe mayonez sevmeye başladım
Favorim kıymalı makarna yada domates soslu makarnaKekik ve sarımsak ekleyince enfes oluyor.
enjoy mamayı takip edeyim, bi ikizler olarak mikanla ben seni çok iyi anlıyoruz merak etme, içinden ne geliyorsa aynen devamEvet aşırı yoğun hastaneler mecbur özele kalıyoruz onlar da bunu fırsat biliyorlar
Ne diyeyim Allah düşürmesin
Mamayı trendyoldan alıyorum
Sokak kedilerine genelde enjoy marka alıyorum
Besin değeri çok yüksek değil ama en azından aç kalmıyorlar
Sabahları bazen suyla sütü karıştırıp içine ekmek atıp veriyorum
Makarna çok haşlayıp tuzsuz peynirle karıştırıp veriyorum
Burdakiler ama genelde mamayla beslenmiş
Her şeyi yemiyorlar
Kayınaileyi görümceyle beraber çağırıp aradan çıkarayım diyorum
Hatta hepsini çağırayım istiyorum
Tatilde dinlenip uyumak istiyorum
Bakalım nasıl yapacağım
Bir günün bir günümü tutmuyor ikizler olarak
valla her gün değişiyor hava tahmini, kısmet aman napıyım, dediğin gibi su olsun onlara, kapalı havuz da olur.Hergün mü yağışlı
Deniz olmasa bile havuza girebilirşer sanki
Kapalı havuz da vardır
Çocuklar yüzsün yeter ki çok önemsemezler herhalde kapalı açık
Ama inşallah bir iki gün güneş de olur
bende çok severimmm salçalıSağol canım iftardan sonra acikmistim zaten hâlâ açımfakir ruhum salçalı makarna istiyo iftara yaparım
atlet sayılmaz bence ya, benim aklıma daha çok ihtiyacım olmamasına rağmen aldığım kıyafet gibi geliyor, elenme benceAyyy kızlar ben bugün kendime atlet aldım
Unuttum alışveriş diyetimizi
Elendim
Domates soslu ve kıymalıya ben de bayılırımSlm kızlar
Salçalı makarnayı çok severim. Salçalı kıymalı makarna, sade domates sosluya da bayılıyorum
yolculuk ne zamandı sizin? yarına yapAkşama tepsi kebabı yapmayacak olsak makarna yapardım canımı çektirdiniz ya
Bizim de öyleyolculuk ne zamandı sizin? yarına yapbizim evin baş menüsü makarna zaten, biz eşimle yemiyoruz ama 3 çocuk en kötü 2 günde bir yiyolar
şimdiden iyi yolculuklar canım, sağlıkla gidin gelin, dönüş buruk olcak sana, anneni bırakıp gelicen dimiBizim de öyleyolculuk yarın Allah kısmet ederse
evet ama yaz tatiline az kaldı diye teselli ediyorum kendimişimdiden iyi yolculuklar canım, sağlıkla gidin gelin, dönüş buruk olcak sana, anneni bırakıp gelicen dimi
Benim suçumAkşama tepsi kebabı yapmayacak olsak makarna yapardım canımı çektirdiniz ya
İyi yolculuklar canım size deBizim de öyleyolculuk yarın Allah kısmet ederse
Bende yazın memlekete gitmiycez diye seviniyorum akraba sevgim sorgulanmasinevet ama yaz tatiline az kaldı diye teselli ediyorum kendimi
evet evet, pekte bir şey kalmadı gerçekten.evet ama yaz tatiline az kaldı diye teselli ediyorum kendimi
ya ahahahahahahaBende yazın memlekete gitmiycez diye seviniyorum akraba sevgim sorgulanmasin
Kız akrabayı ben de hiç sevmemBende yazın memlekete gitmiycez diye seviniyorum akraba sevgim sorgulanmasin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?