ahahaha amca lüzumsuzmuşta sende iyi cevap vermişsin, helal kız iyi aklına gelmişKız akrabayı ben de hiç sevmem
Geçen annemle telefonda konuşuyordum
Kahvaltı yapıyorum dedim kimle dedi kaymakla dedim kedimle yani
Ne yiyorsun diyor amcam varmış yanında
Fare yiyolardır diyor
Koca profesör yaptığı espiriye bak
Heee fare yedik birazdan kuma çiş yapıp uyuyacaz dedim
Kız akrabayı ben de hiç sevmem
Geçen annemle telefonda konuşuyordum
Kahvaltı yapıyorum dedim kimle dedi kaymakla dedim kedimle yani
Ne yiyorsun diyor amcam varmış yanında
Fare yiyolardır diyor
Koca profesör yaptığı espiriye bak
Heee fare yedik birazdan kuma çiş yapıp uyuyacaz dedim
Yaa bi şoka uğradım ama artık iyice delirttilerahahaha amca lüzumsuzmuşta sende iyi cevap vermişsin, helal kız iyi aklına gelmiş
hakkaten ya, ne alakaymış, şaka da değil ciddiler yani. bence de anne yanında biri varsa açma deyin. düşmanı uzakta aramaya gerek yok.Yaa bi şoka uğradım ama artık iyice delirttiler
Hep böyle gereksiz şaka altından laf söylemeleri
Hem anne tarafım böyle hem baba tarafım
Teyzemler de farklı değil
Yine annemle teldeyim teyzemin biri diyor ki bizi evine davet etsin hediyemizi alıp gelelim ne zamandır laf sokmuyoruz hem lafta sokarız
Laf sokmak için hediye alıp niye masraf ediyorsunuz hediyesiz de yapabiliyorsunuz yeteneklisiniz dedim
Acayip sinir oluyorım yaa
Anneme diyorum şunlar yanındayken açma telini
Benim annem gelse keşkeAyyyy çık kimik deseydin
Yazın sürekli bi yerlere gitmek zorundayız amcaya git dayiya git ev zaten hep bi kalabalık heros çocukların içinde perişan oluyor çocuğumsıcaktan bir yere de gidilmiyo bu yaz gitmiycez inşallah bakalım
Şimdi annem gelecek zaten yaz sonu yine gelir
Benim annem gelse keşke
Ben gidiyorum mecbur
Hiçbirinin evine de gitmem
Onlar anneme geliyor
Ağzım gözlerim her şeyim gidin istenmiyorsunuz diyor ama onlar anlamıyor
Annen gelse çok iyi olurdu gitmezdin sendeBenim annem gelse keşke
Ben gidiyorum mecbur
Hiçbirinin evine de gitmem
Onlar anneme geliyor
Ağzım gözlerim her şeyim gidin istenmiyorsunuz diyor ama onlar anlamıyor
Ciddiler ciddilerhakkaten ya, ne alakaymış, şaka da değil ciddiler yani. bence de anne yanında biri varsa açma deyin. düşmanı uzakta aramaya gerek yok.
Ben de öyleHer yaz özleyerek gidiyodum büyüdükçe artık birşeyleri anlayıp gördükçe herkesten soğudum
Zaten ben sinir olmustum kuzenlerine senin her şeyini eleştiriyolardi değil miCiddiler ciddiler
Yazın soruyorum amcama kızı yeni evlendi nasıl iyi mi diyorum
Koca parası yiyor diyor
Ben çalışmıyorum yaa ordan bile bana laf çarpıyolar
Anlatsam neler neler
İnsan boşuna soğumuyor
Evrt tek kuzenımle görüşüyorum sadeceZaten ben sinir olmustum kuzenlerine senin her şeyini eleştiriyolardi değil mi
Yarın oğlumda oruç tutacakmış . Asla hareket etmiycem diyoKızlar geçmişi akşam okuyacağım
Sabah kasap, market gittim.
Kartıma mecburen şifre aldım market odemeleriyle hergun eşimle muhatap oluyorumek kart çıkart ne istiyorsan al dedi dedim kartım var gerek yok.
Şifreyi alınca atm den kartı girdi çıktı yapmam gerekiyormuş sıra bekledim ancak eve geldim biraz dinlenip kızımı almaya gittim öğlen faslı bitince iç hazırladım kızımı okuldan aldım tekrar fırına gittim son günmüş çok kalabalıktı
2 saat sonra yine gideceğim.
Yarın evden çıkmak istemiyorum
Tam benYarın oğlumda oruç tutacakmış . Asla hareket etmiycem diyo
En güzeliYarın oğlumda oruç tutacakmış . Asla hareket etmiycem diyo
Ya kaç yaşında canım. Benim oğlumda çok istiyo ama göndermedim hiç tek başınaOğlum bugün ilk kez tek başına arkadaşına misafirliğe gitti, ne zaman büyüdüler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?