Kız akrabayı ben de hiç sevmem

Geçen annemle telefonda konuşuyordum
Kahvaltı yapıyorum dedim kimle dedi kaymakla dedim kedimle yani
Ne yiyorsun diyor amcam varmış yanında
Fare yiyolardır diyor😒😒😒
Koca profesör yaptığı espiriye bak

Heee fare yedik birazdan kuma çiş yapıp uyuyacaz dedim🤦‍♀️
ahahaha amca lüzumsuzmuşta sende iyi cevap vermişsin, helal kız iyi aklına gelmiş :KK70: :KK70:

Kız akrabayı ben de hiç sevmem

Geçen annemle telefonda konuşuyordum
Kahvaltı yapıyorum dedim kimle dedi kaymakla dedim kedimle yani
Ne yiyorsun diyor amcam varmış yanında
Fare yiyolardır diyor😒😒😒
Koca profesör yaptığı espiriye bak

Heee fare yedik birazdan kuma çiş yapıp uyuyacaz dedim🤦‍♀️
😅😅 Ayyyy çık kimik deseydin 😁😁
Yazın sürekli bi yerlere gitmek zorundayız amcaya git dayiya git ev zaten hep bi kalabalık heros çocukların içinde perişan oluyor çocuğum 😓 sıcaktan bir yere de gidilmiyo bu yaz gitmiycez inşallah bakalım 😅
Şimdi annem gelecek zaten yaz sonu yine gelir

ahahaha amca lüzumsuzmuşta sende iyi cevap vermişsin, helal kız iyi aklına gelmiş :KK70: :KK70:
Yaa bi şoka uğradım ama artık iyice delirttiler

Hep böyle gereksiz şaka altından laf söylemeleri

Hem anne tarafım böyle hem baba tarafım

Teyzemler de farklı değil
Yine annemle teldeyim teyzemin biri diyor ki bizi evine davet etsin hediyemizi alıp gelelim ne zamandır laf sokmuyoruz hem lafta sokarız🤦‍♀️

Laf sokmak için hediye alıp niye masraf ediyorsunuz hediyesiz de yapabiliyorsunuz yeteneklisiniz dedim
Acayip sinir oluyorım yaa
Anneme diyorum şunlar yanındayken açma telini

Yaa bi şoka uğradım ama artık iyice delirttiler

Hep böyle gereksiz şaka altından laf söylemeleri

Hem anne tarafım böyle hem baba tarafım

Teyzemler de farklı değil
Yine annemle teldeyim teyzemin biri diyor ki bizi evine davet etsin hediyemizi alıp gelelim ne zamandır laf sokmuyoruz hem lafta sokarız🤦‍♀️

Laf sokmak için hediye alıp niye masraf ediyorsunuz hediyesiz de yapabiliyorsunuz yeteneklisiniz dedim
Acayip sinir oluyorım yaa
Anneme diyorum şunlar yanındayken açma telini
hakkaten ya, ne alakaymış, şaka da değil ciddiler yani. bence de anne yanında biri varsa açma deyin. düşmanı uzakta aramaya gerek yok.

😅😅 Ayyyy çık kimik deseydin 😁😁
Yazın sürekli bi yerlere gitmek zorundayız amcaya git dayiya git ev zaten hep bi kalabalık heros çocukların içinde perişan oluyor çocuğum 😓 sıcaktan bir yere de gidilmiyo bu yaz gitmiycez inşallah bakalım 😅
Şimdi annem gelecek zaten yaz sonu yine gelir
Benim annem gelse keşke
Ben gidiyorum mecbur

Hiçbirinin evine de gitmem
Onlar anneme geliyor
Ağzım gözlerim her şeyim gidin istenmiyorsunuz diyor ama onlar anlamıyor

hakkaten ya, ne alakaymış, şaka da değil ciddiler yani. bence de anne yanında biri varsa açma deyin. düşmanı uzakta aramaya gerek yok.
Ciddiler ciddiler
Yazın soruyorum amcama kızı yeni evlendi nasıl iyi mi diyorum
Koca parası yiyor diyor

Ben çalışmıyorum yaa ordan bile bana laf çarpıyolar
Anlatsam neler neler
İnsan boşuna soğumuyor

😓 Her yaz özleyerek gidiyodum büyüdükçe artık birşeyleri anlayıp gördükçe herkesten soğudum 🥲
Ben de öyle
Artık onlar da hiç saklamıyorlar gerçek yüzlerini
Eskiden babamdan çekinirlerdi ona kötü görünmemek için
Şimdi onun yanında yapıyorlar

Annem teyzemlere kızar ama babam bişey diyemiyor kardeşlerine
Onlar da anladı iyice azıttılar

Ciddiler ciddiler
Yazın soruyorum amcama kızı yeni evlendi nasıl iyi mi diyorum
Koca parası yiyor diyor

Ben çalışmıyorum yaa ordan bile bana laf çarpıyolar
Anlatsam neler neler
İnsan boşuna soğumuyor
Zaten ben sinir olmustum kuzenlerine senin her şeyini eleştiriyolardi değil mi 😬😬

Kızlar geçmişi akşam okuyacağım
Sabah kasap, market gittim.
Kartıma mecburen şifre aldım market odemeleriyle hergun eşimle muhatap oluyorum 😅 ek kart çıkart ne istiyorsan al dedi dedim kartım var gerek yok.
Şifreyi alınca atm den kartı girdi çıktı yapmam gerekiyormuş sıra bekledim ancak eve geldim biraz dinlenip kızımı almaya gittim öğlen faslı bitince iç hazırladım kızımı okuldan aldım tekrar fırına gittim son günmüş çok kalabalıktı
2 saat sonra yine gideceğim.
Yarın evden çıkmak istemiyorum 😅

Kızlar geçmişi akşam okuyacağım
Sabah kasap, market gittim.
Kartıma mecburen şifre aldım market odemeleriyle hergun eşimle muhatap oluyorum 😅 ek kart çıkart ne istiyorsan al dedi dedim kartım var gerek yok.
Şifreyi alınca atm den kartı girdi çıktı yapmam gerekiyormuş sıra bekledim ancak eve geldim biraz dinlenip kızımı almaya gittim öğlen faslı bitince iç hazırladım kızımı okuldan aldım tekrar fırına gittim son günmüş çok kalabalıktı
2 saat sonra yine gideceğim.
Yarın evden çıkmak istemiyorum 😅
Yarın oğlumda oruç tutacakmış . Asla hareket etmiycem diyo 😅😅

Biz de yarın memlekete gidiyoruz, tatil birleşince acele etmeyelim yarın yola çıkarız dedik 2 saat zaten
Dolabımı elden geçirdim tekrar götüreceğim bir şey var mı diye 5 parça eledim ablam beğenirse alır, 2 de el kremi buldum hediye 😅
Boş kavanozlar, tül perde ayırmıştım onları götürüyorum
Her gidişimizde bagajı doldurmayı başarıyorum🙈

Bu hafta evden buzluğu ve kuruları kullandım genelde yemek yaparken, bayram dönüşü de aynısını yapmayı planlıyorum, taşınana kadar buzluk boşalsın ev hafiflesin

Mutfağı elemiştim zaten pek bir şey bırakmadım ama 5 tane minik kulplu espresso bardağı gibi bir şey vardı bebekken oğluma kullanıyordum, onu bebekli arkadaşıma attım ihtiyacın olur mu diye çok beğendi ona vereceğim 🎉

Eskiden bir şeyleri teklif etmeye zorlanırdım ayıp gibi gelirdi, minimalizmle birlikte bunu aştım
Geçen okuldan arkadaş sen alma vermeyle ilgili sorun yaşıyorsun bence biraz diye olumlu eleştiri yaptı, sana bir şey yer misin diye ikram ederken zorlandığımı fark ediyorum dedi, dışarıdan bir şey kabul etmekte zorlanan biri gibi görünüyormuşum, gerçekten de kabul etmek istemem pek, kendine kadardır aç kalır gibi gibi düşüncelerim olurdu, onu aşmaya çalışıyorum, tadımlık bir parça alıp geri döndürmemeye çalışıyorum

Hatta geçen mutfağı kontrol ederken, hoşaf, reçel, acı sos ayırdım o arkadaşıma, biz evde kahvaltı ve öğle yemeği yemediğimiz için hep kalıyor bunlar bitmiyor, alma vermeyi öğrettin bana afiyet olsun diyeceğim okul açılınca 😂

Back
X