• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Günaydın kızlar 😊
16. Gün
Önümüzdeki hafta buralarda hava yağmurlu olacak birkaç mevsimlik kıyafetle yoluma devam ediyorum.

Günümün çoğu dışarıda geçecek

Ben de sadece uyandım😂

Sabah oğluma kahvaltı hazırladım

Burdaki kedileri de beslemeye başladım
Ama çok kalabalık olduklarını için bahçeye değil de boş bir araziye yer belirledim orada besleyecem☺️

Dün oğlum basket oynarken parmağını incitmiş
Tamamlayıcı sağlık sigortasımız var ama nedense hangi hastaneye gitsek sadece muayne ücretini karşılıyor
Ne röntgen ne kan ne şu ne bu
Devlet ödemiyor ne yapalım diye çıkıyorlar işin içinden
Tartış tartış geldik insan gibi bir rakam da istemiyorlar ki
Zaten bağkura öde dünya para özel sigortaya öde
Gel birde hastaneye öde

Sonra başka yere gittik orda çektirdik incinmiş sadece bişeyi yok çok şükür
Basit bir röntgeni bile çekmiyorlar yaa

Ben de bugün biraz temizlik toplama işleri yapacağım
Bayrama kayınailem gelir
Evi mi daha görmediler🙈

Ben de sadece uyandım😂

Ama çok kalabalık olduklarını için bahçeye değil de boş bir araziye yer belirledim orada besleyecem☺️

Tamamlayıcı sağlık sigortasımız var ama nedense hangi hastaneye gitsek sadece muayne ücretini karşılıyor
Gel birde hastaneye öde

Bayrama kayınailem gelir
Evi mi daha görmediler🙈
oğluşuna geçmiş olsun, ben artık nerede neye güveneceğim hiç bilmiyorum, bireysel emeklilik var enflasyona yenilip gitmiş hiç bişi yapmamışlar, kendim sağlık bakanlığında çalışıyor olunca hiç tamamlayıcı kullanmadım, ama istanbulda çok zor sanırım, insanlar mecburen özele gitmek zorundalar :( ama çok saçmaymış sadece muayene ücretini ödemesi.

kedicikleri iyi ayarlamışsın, bizimkiler bahçeye geliyor camlar falan hep leke içinde, heryeri kirletiyor minnoşlar, sen o kadar kedişe mamayı nasıl yetiştiriyosun ya, ben her gidişimde alıyorum marketten mama ama baya pahalıya mal oluyo, var mı daha uyguna alabileceğim bi önerin?

bayramda şenlikliymişsin, kv yapar yedirir size, seninde dip köşe temiz zaten, toparlamaya devam edersin :KK200:

oğluşuna geçmiş olsun, ben artık nerede neye güveneceğim hiç bilmiyorum, bireysel emeklilik var enflasyona yenilip gitmiş hiç bişi yapmamışlar, kendim sağlık bakanlığında çalışıyor olunca hiç tamamlayıcı kullanmadım, ama istanbulda çok zor sanırım, insanlar mecburen özele gitmek zorundalar :( ama çok saçmaymış sadece muayene ücretini ödemesi.

kedicikleri iyi ayarlamışsın, bizimkiler bahçeye geliyor camlar falan hep leke içinde, heryeri kirletiyor minnoşlar, sen o kadar kedişe mamayı nasıl yetiştiriyosun ya, ben her gidişimde alıyorum marketten mama ama baya pahalıya mal oluyo, var mı daha uyguna alabileceğim bi önerin?

bayramda şenlikliymişsin, kv yapar yedirir size, seninde dip köşe temiz zaten, toparlamaya devam edersin :KK200:
Evet aşırı yoğun hastaneler mecbur özele kalıyoruz onlar da bunu fırsat biliyorlar😔
Ne diyeyim Allah düşürmesin

Mamayı trendyoldan alıyorum
Sokak kedilerine genelde enjoy marka alıyorum
Besin değeri çok yüksek değil ama en azından aç kalmıyorlar
Sabahları bazen suyla sütü karıştırıp içine ekmek atıp veriyorum

Makarna çok haşlayıp tuzsuz peynirle karıştırıp veriyorum

Burdakiler ama genelde mamayla beslenmiş
Her şeyi yemiyorlar🙈

Kayınaileyi görümceyle beraber çağırıp aradan çıkarayım diyorum
Hatta hepsini çağırayım istiyorum😂
Tatilde dinlenip uyumak istiyorum
Bakalım nasıl yapacağım
Bir günün bir günümü tutmuyor ikizler olarak😂😂

teşekkür ederim kızlar, bayramda antalyadayız, hava full kapalı görünüyor hatta yağmurlu ama ben o romantizmi de severim :KK200: yine de inşallah çocukların da az eğlenip havuza girebileceği şekilde azıcık güneş olursa da çok mutlu olacağız :KK68:
Hergün mü yağışlı
Deniz olmasa bile havuza girebilirşer sanki

Kapalı havuz da vardır
Çocuklar yüzsün yeter ki çok önemsemezler herhalde kapalı açık

Ama inşallah bir iki gün güneş de olur🙏

Ben de sadece uyandım😂

Gel birde hastaneye öde

Bayrama kayınailem gelir
Evi mi daha görmediler🙈
Geçmiş olsun canım 😑

Back