- 23 Ekim 2018
- 15.748
- 36.138
- 598
Aynen burda da öyleYaa neden öyle acaba burda her zaman yaptiriliyo pide gibi ama lahmacun diyolar![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen burda da öyleYaa neden öyle acaba burda her zaman yaptiriliyo pide gibi ama lahmacun diyolar![]()
İstanbulda var mı bilmiyorum hiçAynen burda da öyle![]()
Bilmiyorum ki yıllardır böyleYaa neden öyle acaba burda her zaman yaptiriliyo pide gibi ama lahmacun diyolar![]()
Kolay gelsinGünaydınlaaar, bayramdan önceki son mesai, yarın çok işim var bakalım, hem valiz hazırlama, hem evi toplayıp çamaşır yıkama![]()
![]()
Kolay gelsinGünaydınlaaar, bayramdan önceki son mesai, yarın çok işim var bakalım, hem valiz hazırlama, hem evi toplayıp çamaşır yıkama![]()
![]()
Kolay gelsin canımBirazdan hazırlanıp kasaba ve markete gideceğim.
GünaydınGünaydınlaaar, bayramdan önceki son mesai, yarın çok işim var bakalım, hem valiz hazırlama, hem evi toplayıp çamaşır yıkama![]()
![]()
Kolay gelsin canım o zaman bugün yorma kendiniKolay gelsin canım
Bende ortalığı toparladım banyo kaldı onu halledip bugün dinlenirim inşallah. Şimdiden karnım çok açıktı sahura kalkamadım![]()
Kolay gelsin
İyi tatiller![]()
Kolay gelsin
İyi tatiller![]()
teşekkür ederim kızlar, bayramda antalyadayız, hava full kapalı görünüyor hatta yağmurlu ama ben o romantizmi de severimGünaydınyolculuk nereye
Şimdiden iyi tatiller
oğluşuna geçmiş olsun, ben artık nerede neye güveneceğim hiç bilmiyorum, bireysel emeklilik var enflasyona yenilip gitmiş hiç bişi yapmamışlar, kendim sağlık bakanlığında çalışıyor olunca hiç tamamlayıcı kullanmadım, ama istanbulda çok zor sanırım, insanlar mecburen özele gitmek zorundalarBen de sadece uyandım
Sabah oğluma kahvaltı hazırladım
Burdaki kedileri de beslemeye başladım
Ama çok kalabalık olduklarını için bahçeye değil de boş bir araziye yer belirledim orada besleyecem
Dün oğlum basket oynarken parmağını incitmiş
Tamamlayıcı sağlık sigortasımız var ama nedense hangi hastaneye gitsek sadece muayne ücretini karşılıyor
Ne röntgen ne kan ne şu ne bu
Devlet ödemiyor ne yapalım diye çıkıyorlar işin içinden
Tartış tartış geldik insan gibi bir rakam da istemiyorlar ki
Zaten bağkura öde dünya para özel sigortaya öde
Gel birde hastaneye öde
Sonra başka yere gittik orda çektirdik incinmiş sadece bişeyi yok çok şükür
Basit bir röntgeni bile çekmiyorlar yaa
Ben de bugün biraz temizlik toplama işleri yapacağım
Bayrama kayınailem gelir
Evi mi daha görmediler![]()
Evet aşırı yoğun hastaneler mecbur özele kalıyoruz onlar da bunu fırsat biliyorlaroğluşuna geçmiş olsun, ben artık nerede neye güveneceğim hiç bilmiyorum, bireysel emeklilik var enflasyona yenilip gitmiş hiç bişi yapmamışlar, kendim sağlık bakanlığında çalışıyor olunca hiç tamamlayıcı kullanmadım, ama istanbulda çok zor sanırım, insanlar mecburen özele gitmek zorundalarama çok saçmaymış sadece muayene ücretini ödemesi.
kedicikleri iyi ayarlamışsın, bizimkiler bahçeye geliyor camlar falan hep leke içinde, heryeri kirletiyor minnoşlar, sen o kadar kedişe mamayı nasıl yetiştiriyosun ya, ben her gidişimde alıyorum marketten mama ama baya pahalıya mal oluyo, var mı daha uyguna alabileceğim bi önerin?
bayramda şenlikliymişsin, kv yapar yedirir size, seninde dip köşe temiz zaten, toparlamaya devam edersin![]()
Hergün mü yağışlıteşekkür ederim kızlar, bayramda antalyadayız, hava full kapalı görünüyor hatta yağmurlu ama ben o romantizmi de severimyine de inşallah çocukların da az eğlenip havuza girebileceği şekilde azıcık güneş olursa da çok mutlu olacağız
![]()
Sağol canım iftardan sonra acikmistim zaten hâlâ açımKolay gelsin canım o zaman bugün yorma kendini
Enerjini tüketme
Geçmiş olsun canımBen de sadece uyandım
Sabah oğluma kahvaltı hazırladım
Burdaki kedileri de beslemeye başladım
Ama çok kalabalık olduklarını için bahçeye değil de boş bir araziye yer belirledim orada besleyecem
Dün oğlum basket oynarken parmağını incitmiş
Tamamlayıcı sağlık sigortasımız var ama nedense hangi hastaneye gitsek sadece muayne ücretini karşılıyor
Ne röntgen ne kan ne şu ne bu
Devlet ödemiyor ne yapalım diye çıkıyorlar işin içinden
Tartış tartış geldik insan gibi bir rakam da istemiyorlar ki
Zaten bağkura öde dünya para özel sigortaya öde
Gel birde hastaneye öde
Sonra başka yere gittik orda çektirdik incinmiş sadece bişeyi yok çok şükür
Basit bir röntgeni bile çekmiyorlar yaa
Ben de bugün biraz temizlik toplama işleri yapacağım
Bayrama kayınailem gelir
Evi mi daha görmediler![]()