Ya kaç yaşında canım. Benim oğlumda çok istiyo ama göndermedim hiç tek başına
8 buçuk, 2. Sınıf.

Davet etmişlerdi sömestirdan önceydi sanırım. Tanımadığım için önce siz gelin tanışalım demiştim. O gün arkadaşı geldi, sonra annesi almaya gelince biraz oturduk çay içtik, tanışmış olduk. Şimdi de işte benimki gitti.

Kolay gelsin canım
Bende ortalığı toparladım banyo kaldı onu halledip bugün dinlenirim inşallah. Şimdiden karnım çok açıktı sahura kalkamadım
Eline sağlık işleri bitirdin mi. Yarına iş kaldı mı

Geçmiş olsun sağlık sigortası için arayanlar var mesela sağlık probleminiz varsa onu karsilamiyoruz demişlerdi ne alakaysa konu sağlık ya hani neden karsilanmiyor çok tuhaf şartları var. Kabul etmiyorum her türlü parasını veriyoruz zaten.

Kolay gelsin ev baya toparlandı dimi çok işi kalmamıştır

Bireysel emeklilik yapan yetkilinin sorması gerekiyordu çünkü seçeneklerde altın ve diğer kur seçenekleri vardı.

Anladım canım ne yapmışlar nasıl geçmiş geldi mi eve aynı yaştalar benim oğlumda 8 buçuk yaşında 8 buçuk bitmiş 8. 75 oldum diyo temmuz doğumlu

Her yaz özleyerek gidiyodum büyüdükçe artık birşeyleri anlayıp gördükçe herkesten soğudum
Bayramda hiçbir akrabama gitmem annemlerde karşılaşırsak öyle bayramlasiriz
Arayıp sormuyorsun lafına gıcık oluyorum mesela diyorum sizde aramiyorsunuz
Yılda bir görüyorsun zaten hal hatır sor geç neye laf sokuyorsun
Aynı şekilde eşimde gitmez ailelere gideriz birde çok sevdiğimiz bir aile dostumuz var ona gideriz o kadar.

Evet kronik olan ya da ameliyat olunan sağlık problemini karşılamıyor
Ama basit bir yaralanmada röntgen bile çekmeyecekse neden ödeniyor ki dünya para

Eşimin ürünleri gelmese aslında baya toplandı ama o getiriyor bişey yerleştirinceye kadar dağınık kalıyor

En güzeli. Ben memlekette otursaydim sınır çizmekte çok zorlanirdim sinir hastası olurdum kesin
O yüzden yakın yerleri bile istemedim.
Şimdi artık hiç istemiyorum

En iyisini yapıyorsunuz
Ben ve eşim de aynı
Sadece aileleri ziyaret ediyoruz

Satarken check up hakkı ve girişler ücretsiz diyo acil birsey olursa %20 karşılarız falan anlatıyorlar.
Bence çok boşlukları olan bir sistem.

Temel eşyalar yerlestiyse gerisi kolay zaten zaman zaman değişikler oluyor evde onlar normal

Kızlar gözümde yine arpacık çıktı
Taşınırken sanırım attım göz damlasını
Yarın açık olur dimi eczaneler
Sabah gidip alayım bari
Sürekli yaş akıyor sol gözümden
Şişti ve kızarmaya başladı

Sarımsak sürsem kokudan migrenim tutar

Bilimsel bir tedavi olmayabilir limon sık
Dayanamam diyorsan çay koy ılık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…