8 buçuk, 2. Sınıf.Ya kaç yaşında canım. Benim oğlumda çok istiyo ama göndermedim hiç tek başına
Güle güle kullanAyyy kızlar ben bugün kendime atlet aldım
Unuttum alışveriş diyetimizi
Elendim
Eline sağlıkKolay gelsin canım
Bende ortalığı toparladım banyo kaldı onu halledip bugün dinlenirim inşallah. Şimdiden karnım çok açıktı sahura kalkamadım
Geçmiş olsun sağlık sigortası için arayanlar var mesela sağlık probleminiz varsa onu karsilamiyoruz demişlerdi ne alakaysa konu sağlık ya hani neden karsilanmiyor çok tuhaf şartları var. Kabul etmiyorum her türlü parasını veriyoruz zaten.Ben de sadece uyandım
Sabah oğluma kahvaltı hazırladım
Burdaki kedileri de beslemeye başladım
Ama çok kalabalık olduklarını için bahçeye değil de boş bir araziye yer belirledim orada besleyecem
Dün oğlum basket oynarken parmağını incitmiş
Tamamlayıcı sağlık sigortasımız var ama nedense hangi hastaneye gitsek sadece muayne ücretini karşılıyor
Ne röntgen ne kan ne şu ne bu
Devlet ödemiyor ne yapalım diye çıkıyorlar işin içinden
Tartış tartış geldik insan gibi bir rakam da istemiyorlar ki
Zaten bağkura öde dünya para özel sigortaya öde
Gel birde hastaneye öde
Sonra başka yere gittik orda çektirdik incinmiş sadece bişeyi yok çok şükür
Basit bir röntgeni bile çekmiyorlar yaa
Ben de bugün biraz temizlik toplama işleri yapacağım
Bayrama kayınailem gelir
Evi mi daha görmediler
Bireysel emeklilik yapan yetkilinin sorması gerekiyordu çünkü seçeneklerde altın ve diğer kur seçenekleri vardı.oğluşuna geçmiş olsun, ben artık nerede neye güveneceğim hiç bilmiyorum, bireysel emeklilik var enflasyona yenilip gitmiş hiç bişi yapmamışlar, kendim sağlık bakanlığında çalışıyor olunca hiç tamamlayıcı kullanmadım, ama istanbulda çok zor sanırım, insanlar mecburen özele gitmek zorundalarama çok saçmaymış sadece muayene ücretini ödemesi.
kedicikleri iyi ayarlamışsın, bizimkiler bahçeye geliyor camlar falan hep leke içinde, heryeri kirletiyor minnoşlar, sen o kadar kedişe mamayı nasıl yetiştiriyosun ya, ben her gidişimde alıyorum marketten mama ama baya pahalıya mal oluyo, var mı daha uyguna alabileceğim bi önerin?
bayramda şenlikliymişsin, kv yapar yedirir size, seninde dip köşe temiz zaten, toparlamaya devam edersin
Yok canım bitti ama bayramda dağılıcak zaten yine de toparlamaya çalışırım her gün günlük işleri yaparım olduğu kadar artıkEline sağlıkişleri bitirdin mi. Yarına iş kaldı mı
Anladım canım ne yapmışlar nasıl geçmiş geldi mi eve aynı yaştalar benim oğlumda 8 buçuk yaşında8 buçuk, 2. Sınıf.
Davet etmişlerdi sömestirdan önceydi sanırım. Tanımadığım için önce siz gelin tanışalım demiştim. O gün arkadaşı geldi, sonra annesi almaya gelince biraz oturduk çay içtik, tanışmış olduk. Şimdi de işte benimki gitti.
Bayramda hiçbir akrabama gitmem annemlerde karşılaşırsak öyle bayramlasirizHer yaz özleyerek gidiyodum büyüdükçe artık birşeyleri anlayıp gördükçe herkesten soğudum
Evet kronik olan ya da ameliyat olunan sağlık problemini karşılamıyorGeçmiş olsun sağlık sigortası için arayanlar var mesela sağlık probleminiz varsa onu karsilamiyoruz demişlerdi ne alakaysa konu sağlık ya hani neden karsilanmiyor çok tuhaf şartları var. Kabul etmiyorum her türlü parasını veriyoruz zaten.
Kolay gelsin ev baya toparlandı dimi çok işi kalmamıştır
En güzeli. Ben memlekette otursaydim sınır çizmekte çok zorlanirdim sinir hastası olurdum kesinBayramda hiçbir akrabama gitmem annemlerde karşılaşırsak öyle bayramlasiriz
Arayıp sormuyorsun lafına gıcık oluyorum mesela diyorum sizde aramiyorsunuz
Yılda bir görüyorsun zaten hal hatır sor geç neye laf sokuyorsun
Aynı şekilde eşimde gitmez ailelere gideriz birde çok sevdiğimiz bir aile dostumuz var ona gideriz o kadar.
Kesinlikle ben deEn güzeli. Ben memlekette otursaydim sınır çizmekte çok zorlanirdim sinir hastası olurdum kesin
O yüzden yakın yerleri bile istemedim.
Şimdi artık hiç istemiyorum
En iyisini yapıyorsunuzBayramda hiçbir akrabama gitmem annemlerde karşılaşırsak öyle bayramlasiriz
Arayıp sormuyorsun lafına gıcık oluyorum mesela diyorum sizde aramiyorsunuz
Yılda bir görüyorsun zaten hal hatır sor geç neye laf sokuyorsun
Aynı şekilde eşimde gitmez ailelere gideriz birde çok sevdiğimiz bir aile dostumuz var ona gideriz o kadar.
Satarken check up hakkı ve girişler ücretsiz diyo acil birsey olursa %20 karşılarız falan anlatıyorlar.Evet kronik olan ya da ameliyat olunan sağlık problemini karşılamıyor
Ama basit bir yaralanmada röntgen bile çekmeyecekse neden ödeniyor ki dünya para
Eşimin ürünleri gelmese aslında baya toplandı ama o getiriyor bişey yerleştirinceye kadar dağınık kalıyor
En azından kafan rahatEn güzeli. Ben memlekette otursaydim sınır çizmekte çok zorlanirdim sinir hastası olurdum kesin
O yüzden yakın yerleri bile istemedim.
Şimdi artık hiç istemiyorum
Bilimsel bir tedavi olmayabilir limon sıkKızlar gözümde yine arpacık çıktı
Taşınırken sanırım attım göz damlasını
Yarın açık olur dimi eczaneler
Sabah gidip alayım bari
Sürekli yaş akıyor sol gözümden
Şişti ve kızarmaya başladı
Sarımsak sürsem kokudan migrenim tutar
Aa çay aklıma gelmedi o olabilir evetBilimsel bir tedavi olmayabilir limon sık
Dayanamam diyorsan çay koy ılık
Bayram olunca çocuklara birseyler aldım Eylül götürdü okula.En iyisini yapıyorsunuz
Ben ve eşim de aynı
Sadece aileleri ziyaret ediyoruz
Kesinlikle öyleBayram olunca çocuklara birseyler aldım Eylül götürdü okula.
Çocuklar mutlu olsun ailem yanımda olsun yeter
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?