Bayramdan sonra kan vericem. B12 düşüklüğü mü var nedir? Belki oruçtandır diyorum ama, ya da yaşlanıyorum. Her şeyi unutuyorum bu ara. Bunu unuttuğum gibi
Bayramda hiçbir akrabama gitmem annemlerde karşılaşırsak öyle bayramlasiriz
Arayıp sormuyorsun lafına gıcık oluyorum mesela diyorum sizde aramiyorsunuz
Yılda bir görüyorsun zaten hal hatır sor geç neye laf sokuyorsun
Aynı şekilde eşimde gitmez ailelere gideriz birde çok sevdiğimiz bir aile dostumuz var ona gideriz o kadar.
Bayramdan sonra kan vericem. B12 düşüklüğü mü var nedir? Belki oruçtandır diyorum ama, ya da yaşlanıyorum. Her şeyi unutuyorum bu ara. Bunu unuttuğum gibi
Bir de bu büyükler bir kere aramaz ama hiç aramıyorsun der. Sürekli küçükler arayacak diye bir kaide mi var?
Bilinçli olarak almadığın için devam et istersen sen bilirsin
Magnezyum ihmal etme mineralli su iç kaya tuzu kullan
Büyükler işte zamanın da çok kendilerini önemli kıldığı için öyle devam edecek sanıyorlar galiba çocukların değersiz olduğu bir çağ vardı. Bazı büyüklerin egoları hala devam ediyor.
O yüzden yadırgıyor olabilirler.
Çoğu aile bağı bu yüzden bitti sevgi, saygı zorla olmuyor.
Herkese selamlar
Dün Çanakkale'ye gittik çook güzeldi. Akşam şehitliğe gittiğimizde yağmur yağmaya başladı gündüz hiç yağmadı dönüşte çok yağmur vardı Eve gece 1 buçukta dönebildik ama çok güzeldi oğlum da çok eğlendi. Dün yola cikarken telefonum bozuldu bataryasında problem var galiba şarjdan çıkarınca kapanıyor bugün açık yer olursa veririz tamire. Dün çok yorulduk bugün evdeyiz evi toparlarim yarın da oyun alanına gitmek istiyo oğlum oraya gideriz. Bugün evi toparlayabilirsem çok güzel olacak