Evet yoğurma işi zorPoğaçayı makine yoğurunca bana kolay geliyor yapması
Yaa inşallah bulaşmaz ben sadece kaba kulak olmamışim hepsini geçirdim. İkizimle aynı anda oluyoduk hepBizim sinifta da bir kişi de olmuştu geçen hafta
Insallah bulaşmadan atlatırız. Tatile de az kaldı.
Birde ben hiç bulaşıcı hastalık geçirmedim su çiçeği vs kızıma gelirse kesin bana da gelir
Aaa neden öyle söyledin
Ben de yaşayacağım bugün işte
Ölmemek için bişeyler yerim
Kokmamak için bir kaç iş yaparım
Aa senin ikizin mi varŞuan kalkıp başlıyorum işlere
Yaa inşallah bulaşmaz ben sadece kaba kulak olmamışim hepsini geçirdim. İkizimle aynı anda oluyoduk hep
EvetAa senin ikizin mi var
Kız mı erkek mi
Benziyor musunuz
Taşınma işi nasıl olacak düşünceleriAaa neden öyle söyledinBu aralar modun düşük gibi hep niye öyle oldu. Sirkeli suyla yıkan bugün
Kaç kardeşsinizEveterkek ve hiç benzemiyoruz
Hiiimm uykunu alamayınca demek kiTaşınma işi nasıl olacak düşünceleri
Erken uyanma gibi şeylerden sanırım
YaaKaç kardeşsiniz
Biz 3 kardeşiz 2 si erkek benden küçükler
Biri bir yaş diğeri 16 yaş küçük
Birikim yapacak hal kalmadı maalesef sağlık olsun diyelimYaaa hep gelin
Bizde birikimden goy goy a evrildik
Olsada biriktirsek modundayız artık.
Hic bir seye para dayanmıyor.
Umarım benimde olmaz dikkat edicem artık tmm diyorum duramıyorum.
Canım tez
Teşekkür ederim canım inşallahGeçmiş olsun çabuk iyileşir insallah
Diğerlerine bulaşmaz umarım oğlum iyi ama yaralar ağzında ve ellerinde var onun haricinde bi sıkıntısı yok çok şükürMikancım bu el ayak hastalığını yazın görümcemin çocukları oldu
Korkutmak istemem ama çok zor geçirdiler
Çok geçmiş olsun
Amin inşallahGünaydın kızlar,Mikan çok geçmiş olsun, hemen atlatın inşallah.
Yetişkinlere bulaşmıyor dedi doktor dün. Umarım kızına bulaşmazBizim sinifta da bir kişi de olmuştu geçen hafta
Insallah bulaşmadan atlatırız. Tatile de az kaldı.
Birde ben hiç bulaşıcı hastalık geçirmedim su çiçeği vs kızıma gelirse kesin bana da gelir
İkizin varmış ben şokŞuan kalkıp başlıyorum işlere
Yaa inşallah bulaşmaz ben sadece kaba kulak olmamışim hepsini geçirdim. İkizimle aynı anda oluyoduk hep
Aman mikancım benim var da noluyorTeşekkür ederim canım inşallah
Diğerlerine bulaşmaz umarım oğlum iyi ama yaralar ağzında ve ellerinde var onun haricinde bi sıkıntısı yok çok şükür
Amin inşallahteşekkür ederim
Yetişkinlere bulaşmıyor dedi doktor dün. Umarım kızına bulaşmazben kızamığı iki kere oldum
İkizin varmış ben şoknasıl aranız? tek çocuğum ya keşke bir kardeşim olsaydı
Teşekkür ederim canım inşallah
Diğerlerine bulaşmaz umarım oğlum iyi ama yaralar ağzında ve ellerinde var onun haricinde bi sıkıntısı yok çok şükür
Amin inşallahteşekkür ederim
Yetişkinlere bulaşmıyor dedi doktor dün. Umarım kızına bulaşmazben kızamığı iki kere oldum
İkizin varmış ben şoknasıl aranız? tek çocuğum ya keşke bir kardeşim olsaydı
Annemler 9 kardeş ve ilişkileri o kadar kötü ki. Babamlar da öyle 5 kardeşti ama amcalarimin numarası bile yok telefonumda2 Tane ablam var varlıkları pek belli olmuyor
Çocuklarıma bakınca ben de diyorum inşallah hayatınıza alacağınız insanlar aranıza girmez diyeAman mikancım benim var da noluyor
Küçük olan küçük kalıyor
Büyük de düşman başına bile diyemeyeceğim biriyle evli
Bu yaz yaşadıklarımızdan dolayı görüşmüyorum
O kadar kırgın ve kızgınım
Hiç lazım bişey değil kardeş
Tabi hepsi aynı olacak değil ama yine de ihtimaller dahilinde
Yaaa niye ki acaba2 Tane ablam var varlıkları pek belli olmuyor
Hayalimdeki kardeşlik diyormuşumValla küçükken çok yaramazdi hep beni ağlatırdi hep birbirimizi döverdik
Şuan çok iyiyiz çok sessiz sakindir kıyamam. Bide ben çok iri bi çocuktum o çok minicikti hep ona bulaşan çocukları döverdim korurdum. Bacağımda kocaman iz var hala biriyle kavga etmiş bende çocuğu dovmeye giderken yaralanmıştımBen nasil bı çocukluk geçirdim onu sorguladım oğlum hiç bana çekmemiş Allah'tan şuan melek gibiyim ama kimseyi dövmedim valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?