• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuklarıma bakınca ben de diyorum inşallah hayatınıza alacağınız insanlar aranıza girmez diye 😔 üzüldüm sizin için de

Yaaa niye ki acaba ☹️

Hayalimdeki kardeşlik diyormuşum 😂😂

Tamam tamam vazgeçtim iyi ki kardeşim yok 😂😂
Hayallerinin ötesinde 😂😂
Eşimin de kardeşi yok . Hiç yokluğunu hissetmiyo 😁😁

Çocuklarıma bakınca ben de diyorum inşallah hayatınıza alacağınız insanlar aranıza girmez diye 😔 üzüldüm sizin için de

Yaaa niye ki acaba ☹️

Hayalimdeki kardeşlik diyormuşum 😂😂

Tamam tamam vazgeçtim iyi ki kardeşim yok 😂😂
Mikancım inan anlatsam bu kadar kötülük olmaz dersin
En üzüldüğüm de kardeşimin hala bu kadını eş olarak yanında tutması
O da bundan yüz bularak çirkinleştikçe çirkinleşiyor

Allah büyük yaşattığını yaşamadan ölmesin

Mikancım inan anlatsam bu kadar kötülük olmaz dersin
En üzüldüğüm de kardeşimin hala bu kadını eş olarak yanında tutması
O da bundan yüz bularak çirkinleştikçe çirkinleşiyor

Allah büyük yaşattığını yaşamadan ölmesin
Niye böyle yaparlar ya, bizim de anne tarafımda küslük asla olmaz tartışsalar da hemen barışırlar asla kincilik yapmazlar ama kuzenlerin bazıları evlendi eşler yüzünden sürekli bir küslük sürekli bir gerilim hali. Böyle şeyleri görüp duyunca çok üzülüyorum

Akrabalık uzaktan daha güzel bosver
Babamlar birbirlerine gelir giderler ama hep kafaya taktıkları şeyler mutlaka olur. Şu şunu yaptı bu böyle dedi 😅
Babam vefat ettiğinde gördüm en son 12 yıl oldu. Çocukları felan olmuş sokakta görsem taniyamam. Ben çok severdim amcamı küçükken mektup felan yazardım ona . Düşününce üzülüyorum 😢

Babam vefat ettiğinde gördüm en son 12 yıl oldu. Çocukları felan olmuş sokakta görsem taniyamam. Ben çok severdim amcamı küçükken mektup felan yazardım ona . Düşününce üzülüyorum 😢
Çocukken her şey herkes ne kadar da masum geliyor

Kaybettiğimiz duygulara üzülüyoruz aslında kişilerden daha çok

Öyle tabi de sürekli negatif şeyler yazınca rahatız hissettim ondan yoksa her şeyi paylaşıyoruz ve bu çok güzel 🥰
Eveet bence de çok güzel ❤️
Hasta olmasınlar amaa yaa . Sadece ateşi mi var o da mi el ayak hastalığı olmuş 🥺
Bide 5. 6. Hastalık varmış oğlum onları da geçirdi 😢 onlarda da ateş ateşten sonra döküntüler oluyo

Back