Hayallerinin ötesindeÇocuklarıma bakınca ben de diyorum inşallah hayatınıza alacağınız insanlar aranıza girmez diyeüzüldüm sizin için de
Yaaa niye ki acaba
Hayalimdeki kardeşlik diyormuşum
Tamam tamam vazgeçtim iyi ki kardeşim yok
Mikancım inan anlatsam bu kadar kötülük olmaz dersinÇocuklarıma bakınca ben de diyorum inşallah hayatınıza alacağınız insanlar aranıza girmez diyeüzüldüm sizin için de
Yaaa niye ki acaba
Niye böyle yaparlar ya, bizim de anne tarafımda küslük asla olmaz tartışsalar da hemen barışırlar asla kincilik yapmazlar ama kuzenlerin bazıları evlendi eşler yüzünden sürekli bir küslük sürekli bir gerilim hali. Böyle şeyleri görüp duyunca çok üzülüyorumMikancım inan anlatsam bu kadar kötülük olmaz dersin
En üzüldüğüm de kardeşimin hala bu kadını eş olarak yanında tutması
O da bundan yüz bularak çirkinleştikçe çirkinleşiyor
Allah büyük yaşattığını yaşamadan ölmesin
Çok şeyler yaşandı bitti sağolsunlarÇocuklarıma bakınca ben de diyorum inşallah hayatınıza alacağınız insanlar aranıza girmez diyeüzüldüm sizin için de
Yaaa niye ki acaba
Akrabalık uzaktan daha güzel bosverAnnemler 9 kardeş ve ilişkileri o kadar kötü ki. Babamlar da öyle 5 kardeşti ama amcalarimin numarası bile yok telefonumda
Babam vefat ettiğinde gördüm en son 12 yıl oldu. Çocukları felan olmuş sokakta görsem taniyamam. Ben çok severdim amcamı küçükken mektup felan yazardım ona . Düşününce üzülüyorumAkrabalık uzaktan daha güzel bosver
Babamlar birbirlerine gelir giderler ama hep kafaya taktıkları şeyler mutlaka olur. Şu şunu yaptı bu böyle dedi
Çocukken her şey herkes ne kadar da masum geliyorBabam vefat ettiğinde gördüm en son 12 yıl oldu. Çocukları felan olmuş sokakta görsem taniyamam. Ben çok severdim amcamı küçükken mektup felan yazardım ona . Düşününce üzülüyorum
Çocukken her şey herkes ne kadar da masum geliyor
Kaybettiğimiz duygulara üzülüyoruz aslında kişilerden daha çok
Onlara da bakayımOA dizi güzel akıcı tavsiye ederim @Anka Önermişti banada
Yüzyıllık yalnızlık ta izledim onunda konusu değişik güzel
Kızım da ateşlenditeker teker gelin ulan
Sağol canımTüh ya gecmis olsun canım
E bende her şeyi yazıyorum amaSağol canımbunalınca yazıyorum da kusuruma bakmayın iki gündür
Öyle tabi de sürekli negatif şeyler yazınca rahatız hissettim ondan yoksa her şeyi paylaşıyoruz ve bu çok güzelE bende her şeyi yazıyorum ama
Mutluyken mutsuzken her halimi yazıyorum
Eveet bence de çok güzelÖyle tabi de sürekli negatif şeyler yazınca rahatız hissettim ondan yoksa her şeyi paylaşıyoruz ve bu çok güzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?