- 23 Ekim 2018
- 15.410
- 35.101
- 598
Defne de uyutmadı kız retro falan mı vardı acabaGünaydiiin
Dün gece herosun kudurma parti geceysi hiç uyutmadi beni zor kalktım şimdi
Gece uyutmadigi yetmiyo sabah kalk diye ağladı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Defne de uyutmadı kız retro falan mı vardı acabaGünaydiiin
Dün gece herosun kudurma parti geceysi hiç uyutmadi beni zor kalktım şimdi
Gece uyutmadigi yetmiyo sabah kalk diye ağladı
Olabilir valla 2 dakka uyudum saçma rüyalar gördüm rüyalarımın saçmalığı da uyutmadi uykusuzuuuuum başım ağrıyorDefne de uyutmadı kız retro falan mı vardı acaba
Ben de uyuyamadım kedim mışıl mışıl uyurkenDefne de uyutmadı kız retro falan mı vardı acaba
küçükken ben kabakulak olmuştum, kardeşimden bana geçmişti, hala aklımda çok ağrım olmuştu, yüzüm kulağıma doğru şişmişti resmen. bi de ortakulak iltihabı çok zordu, şimdi çocuklar kulağım ağrıyo dese çok telaşlanıyorum valla, ağrıyı bilince.inşallah bulaşmaz ben sadece kaba kulak olmamışim hepsini geçirdim. İkizimle aynı anda oluyoduk hep
Evet gerçekten öyle
Öyle öyle kesinlikle üst üste yazınca öyle belirtmek istedim ama senin oğluş nasıl oldu bugün daha iyidir umarımMikan hepimiz buraya yazınca mutlu oluyoruz, burası da terapi gibi, alıştık birbirimize.. konu sadece minimal yaşam değil yaşamın ta kendisi ama törpülüyor bizi de. artık sürekli yazan çoğumuzun evi bi tüm çekmecelere bakıp 2 poşet ayırmayla minimal yaşama dönecek şekilde, daha ne olsun
Bu konuyu konuşurken bende duygudan duyguya geçtim önce geçirdiğim çocukluğumu sorguladım sonra akrabalara saydirdim içimden Kardeşim iyi ki var ama hiç birbirimizi üzmedik küçükken kavgalarimiz hariç eşini de çok severim yaslarimiz çok yakın olunca görümce değilde arkadaş gibiyim annemi felan cekistiririz aradaküçükken ben kabakulak olmuştum, kardeşimden bana geçmişti, hala aklımda çok ağrım olmuştu, yüzüm kulağıma doğru şişmişti resmen. bi de ortakulak iltihabı çok zordu, şimdi çocuklar kulağım ağrıyo dese çok telaşlanıyorum valla, ağrıyı bilince.
ay senin ikizine bende şaşırdım ya, daha dün anneme yine kızdım bu arada, neden daha çok çocuk doğurmadın diye keşke 4 kızım 1 oğlum olsaydı diyo, 1 kız 1 erkeğiz kardeşimde bakıyo :) bozuldu sanki biraz babama da sorsan 5 tane oğlum olsaydı der.
bence 1 kızın 1 kızkardeşi olmalı sanki ya, ben çok yalnızım, annemde tek kız o da yalnız, biz kardeş gibiyiz, annem olmasa kimse yok gibi koca türkiyede. gerçi dediğiniz de doğru allah kardeşin de hayırlısını versin, duygudan duyguya geçtim resmen.
İşlerin etikle değil de böyle yürümesi çok üzücü ama ne yapalım kim hangi dilden anlıyorsa artıkay son bişi daha yazayım, bu ara emekli albay gibi ha bire bi yerlere şikayet yazıp duruyorum, anladım ki işler sadece bu şekilde yürüyor, şikayet etmezsen kimsenin durumdan haberi yok, şikayet edersen de kalite gereği yüksek notla dönüş olması açısından olayı pozitif sonuçlamaya çalışıyorlar, eşim dalga geçiyo artık benimle
ne güzel bir mutluluk, nasıl sakin kalıyorsun bana da de heleBugün toplantıda çok mutlu oldum . Oğlum öğretmenine beni anlatiyomus hep ilişkinizi çok beğeniyorum dedi
Öğretmeni sınıfta bağırınca öğretmenim çok vahşi görünüyosunuz lütfen bagirmayin diyomus Bagirmak zorunda kaldım deyince o zaman biz bi çözüm bulalım buna demiş
Nasıl bu kadar sakin olabiliyosun dedi öğretmen. Bütün negatif enerjimi çocukluğumda attım diyemedim
Sen de onu uyutmaEvet gerçekten öyle
Hasta olduğunda felan hepimiz çok üzülüyoruz eşimde çok seviyo
O kadar tatlı ki yediğimiz dayaklardan zevk alır hale geldik
Basimin ağrısı hala geçmedi ama
Kendi girmiş nerelere girdiyse bütün gün çıkmadı uyudu yeni uyandı hanımefendi
Geçmiş olsunDün nöbetten çıkmıştım, ortanca kızımın okulunda 1 yaş büyüdüm partisi varmış, onun saçını yapmaya yetiştim :) hazırlandı güzelce oğlum hala hasta gibi, hali yok, o benimle evde kaldı.
dün gece burnu kanamış, bizim yataktaydı ateşli olunca, mecburen nevresimler batmış, onları değiştirip yıkadım, 4 banyo/wc yıkadım temizledim, genel bi yatak odalarını süpürdüm, bulaşıkları toparladım derken nöbet sonrası müthiş bi etkinlik değil mi?
neyse öğleye bitti işim, eşim alıp geldi kızımı, sonrası biraz uyumuşum, akşam da ananeme gittik yemeğe o kaygım olmayınca ve orada da rahat olayım isteyince uyuyabildim biraz. ama hafta sonuna az iş kalmış oldu en azından.
Anlamis uyutmayacagimi bulamadım ki çıktı geldi şimdi mama yiyoSen de onu uyutma
Bilmem kirmaktan çok korkuyorum hiç üzülmesin istiyorumne güzel bir mutluluk, nasıl sakin kalıyorsun bana da de hele
Maşallah yaaBugün toplantıda çok mutlu oldum . Oğlum öğretmenine beni anlatiyomus hep ilişkinizi çok beğeniyorum dedi
Öğretmeni sınıfta bağırınca öğretmenim çok vahşi görünüyosunuz lütfen bagirmayin diyomus Bagirmak zorunda kaldım deyince o zaman biz bi çözüm bulalım buna demiş
Nasıl bu kadar sakin olabiliyosun dedi öğretmen. Bütün negatif enerjimi çocukluğumda attım diyemedim