• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eveet bence de çok güzel ❤️
Hasta olmasınlar amaa yaa . Sadece ateşi mi var o da mi el ayak hastalığı olmuş 🥺
Bide 5. 6. Hastalık varmış oğlum onları da geçirdi 😢 onlarda da ateş ateşten sonra döküntüler oluyo
Sadece ateş var ama geniz akıntısı var ve boğazı ağrıyor gibi

Öyle tabi de sürekli negatif şeyler yazınca rahatız hissettim ondan yoksa her şeyi paylaşıyoruz ve bu çok güzel 🥰
Bazen ben de öyle hissediyorum ama sen de biliyorsun ki burda birbirimizi çok iyi anlıyoruz
Elbet geçecek
Keşke sadece yazmakla kalmasak yardımcı da olabilsek ☺️
Hastalıkları paylaşsak çocuklar hiç hasta olmasa😔

Geçmiş olsun canım😔
Tekrar teşekkürler z🙏🌸
Bazen ben de öyle hissediyorum ama sen de biliyorsun ki burda birbirimizi çok iyi anlıyoruz
Elbet geçecek
Keşke sadece yazmakla kalmasak yardımcı da olabilsek ☺️
Hastalıkları paylaşsak çocuklar hiç hasta olmasa😔
Evet öyle iyi ki varsınız ☺️
Veee çocuklar hiç hasta olmasın Allah dermansız dert vermesin 🙏

Bugün dinlenecegim dedim ama 3 makine çamaşır yıkandı katlandı
Kıymayı fazla çıkarmışım yarın için patlıcan oturtmaya harç hazırladım.

her akşam saçlarımı tarayıp biberiye suyu kullanmayı planlarima dahil ettim.

Bugün dinlenecegim dedim ama 3 makine çamaşır yıkandı katlandı
Kıymayı fazla çıkarmışım yarın için patlıcan oturtmaya harç hazırladım.

her akşam saçlarımı tarayıp biberiye suyu kullanmayı planlarima dahil ettim.
Ben her sabah yapıyorum masaj tarağıyla sanki baya faydası oldu gibi daha hacimli. Akşam daha mı faydalı oluyormuş o zaman akşam yapayım 😂

Selamlar herkese:36:
Mikan Mikan geçmiş olsun canım. Benim en küçük oğlum geçirdi 4 gün hiç bir şey yiyemedi. Sonra eczacı bi karışım hazırlamıştı ağız için onunla geçmişti. Doktora bi sorun isterseniz canım.

Mia- Mia- biberiye suyu tek başına saçlarını kurutur canım Argan yağı da yap haftada 1-2.

Benim de büyükler su çiçeği geçiriyor. Küçüklerin aşısı korudu da büyüklerin zamanında aşı olmayınca onlar baya etkilendi :(

Mikan Mikan zaten eve hastalık girdi mi herkesi geziyor. Bakalım diğerlerinde de aynı hastalık çıkacak mı, çocukları birbirinden uzak tutmak zor olur.
Valla hayırlısı olsun inşallah bulaşmaz, oğlum hafif atlatıyor ama küçüklere bulaşırsa öyle olmaz sanırım 😟 uzak durun dedikçe daha da dipdibe duruyorlar inanki🤦‍♀️
Mikan Mikan geçmiş olsun canım. Benim en küçük oğlum geçirdi 4 gün hiç bir şey yiyemedi. Sonra eczacı bi karışım hazırlamıştı ağız için onunla geçmişti. Doktora bi sorun isterseniz canım.

Mia- Mia- biberiye suyu tek başına saçlarını kurutur canım Argan yağı da yap haftada 1-2.

Benim de büyükler su çiçeği geçiriyor. Küçüklerin aşısı korudu da büyüklerin zamanında aşı olmayınca onlar baya etkilendi :(
Doktor bir sprey vermiş o iyi geldi gibi bakalım geçmezse sorarım yine
Su çiçeğini çok ağır geçirmiş biri olarak çok geçmiş olsun inşallah hemen atlatırsınız

Geçmiş olsun 😔

Biberiye suyunu sadece saç diplerine yapıyorum.

Selamlar Dün erken uyudum ama yine zor uyandım.
Kızım kahvaltı yaparken yatakları topladım makineye camasir attım. Pek işim kalmadı.
Dün hava güzeldi bugün de güneşli çok şükür
Balkonun camlarını silebilirim en zor yer orası

Back