- 23 Eylül 2013
- 24.269
- 49.656
- 798
Geçmiş olsunKızım da ateşlendi teker teker gelin ulan
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Geçmiş olsunKızım da ateşlendi teker teker gelin ulan
Sadece ateş var ama geniz akıntısı var ve boğazı ağrıyor gibiEveet bence de çok güzel
Hasta olmasınlar amaa yaa . Sadece ateşi mi var o da mi el ayak hastalığı olmuş
Bide 5. 6. Hastalık varmış oğlum onları da geçirdi onlarda da ateş ateşten sonra döküntüler oluyo
TeşekkürlerGeçmiş olsun
Kusur dan saymiyoruz böyle şeyleri anlatmak için var bu topikSağol canım bunalınca yazıyorum da kusuruma bakmayın iki gündür
Kusur dan saymiyoruz böyle şeyleri anlatmak için var bu topik
Kısa zamanda iyilessinler minikler
Bu dönem acayip bir salgın var galiba bizimde böyle başladı hastalıkSadece ateş var ama geniz akıntısı var ve boğazı ağrıyor gibi
Geçmiş olsun canımKızım da ateşlendi teker teker gelin ulan
Bazen ben de öyle hissediyorum ama sen de biliyorsun ki burda birbirimizi çok iyi anlıyoruzÖyle tabi de sürekli negatif şeyler yazınca rahatız hissettim ondan yoksa her şeyi paylaşıyoruz ve bu çok güzel
Tekrar teşekkürler zGeçmiş olsun canım
Evet öyle iyi ki varsınızBazen ben de öyle hissediyorum ama sen de biliyorsun ki burda birbirimizi çok iyi anlıyoruz
Elbet geçecek
Keşke sadece yazmakla kalmasak yardımcı da olabilsek
Hastalıkları paylaşsak çocuklar hiç hasta olmasa
Ben her sabah yapıyorum masaj tarağıyla sanki baya faydası oldu gibi daha hacimli. Akşam daha mı faydalı oluyormuş o zaman akşam yapayımBugün dinlenecegim dedim ama 3 makine çamaşır yıkandı katlandı
Kıymayı fazla çıkarmışım yarın için patlıcan oturtmaya harç hazırladım.
her akşam saçlarımı tarayıp biberiye suyu kullanmayı planlarima dahil ettim.
Ben de uzamasına yardımcı oluyor diye biliyorumAkşamları saç taramanın pek çok faydası varmış
Ve rahatlatıcı bir etkisi de var.
Eskiden filmlerde böyle sahneler görürdüm.
Valla hayırlısı olsun inşallah bulaşmaz, oğlum hafif atlatıyor ama küçüklere bulaşırsa öyle olmaz sanırım uzak durun dedikçe daha da dipdibe duruyorlar inankiMikan zaten eve hastalık girdi mi herkesi geziyor. Bakalım diğerlerinde de aynı hastalık çıkacak mı, çocukları birbirinden uzak tutmak zor olur.
Doktor bir sprey vermiş o iyi geldi gibi bakalım geçmezse sorarım yineSelamlar herkese
Mikan geçmiş olsun canım. Benim en küçük oğlum geçirdi 4 gün hiç bir şey yiyemedi. Sonra eczacı bi karışım hazırlamıştı ağız için onunla geçmişti. Doktora bi sorun isterseniz canım.
Mia- biberiye suyu tek başına saçlarını kurutur canım Argan yağı da yap haftada 1-2.
Benim de büyükler su çiçeği geçiriyor. Küçüklerin aşısı korudu da büyüklerin zamanında aşı olmayınca onlar baya etkilendi
Geçmiş olsunSelamlar herkese
Mikan geçmiş olsun canım. Benim en küçük oğlum geçirdi 4 gün hiç bir şey yiyemedi. Sonra eczacı bi karışım hazırlamıştı ağız için onunla geçmişti. Doktora bi sorun isterseniz canım.
Mia- biberiye suyu tek başına saçlarını kurutur canım Argan yağı da yap haftada 1-2.
Benim de büyükler su çiçeği geçiriyor. Küçüklerin aşısı korudu da büyüklerin zamanında aşı olmayınca onlar baya etkilendi