• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Günaydın 🥰
Ortalığı toparladım balkon yıkadım. Bulaşık makinesini boşaltıp kahvaltı yaparım. Bu hafta camları silmem lazım 🥺
Yarın başlarım artık. Spor yap yemek yap zamanım yetmiyo 😁
Ben bugün camları silmeye niyet ettim
Ama ödev yapmamak için acıktım susadım diyen çocuklar gibi oyalanıp duruyorum🤣

3 buçuktan beri ayakta sayılırım. Küçük oğlum istifra etti sabaha kadar 💆🏻‍♀️ geçen hafta kızımla büyük oğlum bu hafta küçüğü, büyük oğlumun da ağzında yaralar çıkmış. Eşim bugün doktora götürecek. Sersem gibiyim eve gidince uyumayı planlıyorum.
El ayak hastalığı çok yaygın okullarda
ve aşırı bulaşıcı
İnşallah öyle bir şey değildir
Geçmiş olsun şimdiden.

Ben de poğaça yaptım beslenme için hergün düşünüyorum çünkü😬

Pilav ve şehriye çorbası yaptım
Evi süpürdüm banyo tuvalet yıkadım

Bulaşık ve çamaşır makinesini çalıştırdım
7 tane yastık ayırdım🤦‍♀️anneme götüreceğim giderken
Havlu ayırdım el ve mutfak havlusu
Annem de kızacak ben eskici miyim diye😬
Orda da kullanılıyor ama bir iki kullanıp atsın napayım

Oğlumun nevresimini değiştirdim
Çamaşır katladım
Şimdi poğaça yiyorum🙈bir tanecik ama
Yoksa pişman oluyorum

Nevresimi değiştirdim
Odaları toplayıp süpürdüm
Buzdolabını kontrol ettim.
Bulaşık makinesi camasir makinesini çalıştırdım
Kızım öğlen mısır istedi okulda film izleyeceklermis onu yaptım
Mutfağı son olmayacak ama topladim süpürdüm
Kahvemi içiyorum

Okula gidip gelince wc banyo temizlerim
Duş alırım

Firinda tavuk patates mantar yapacağım.

Yarın dinlenirim umarım.

Elinize sağlık kızlar
Ben de camları hallettim.
Balkonu, banyoyu temizledim
Dün evi süpürüp silmiştim.
Dağınıklık, bulaşık vs yok
Bence iyi gidiyoruz😊

Bende memleketten uzaktayım kimsem yok diye komşu grubuna katılmıştım. Her gittiğimde sanki işkence çekiyordum bitmesi için gün sayıyorum ama herkes çok eğleniyor topuklu ayakkabılar abiyeler falan 😂
Böyle benimde bir gün grubum vardi yillar yillar önce Allah mufaza eylesin beni öyle ortamdan.
Yanlarinda kiyafet getiren mi dersin, topuklu ayakkabi tasiyan mi dersin, makyaj yapan mi dersin.
Soklar icinde kaliyordum
Anaokulu grup velileriydi kaynasmak icin öyle gün attılar ortaya bitsin şu okul hepsini engellicem diyordum ki öyle oldu :)
40 yaşındayım bir daha hic öyle birilerini görmedim çok şükür.
Benim için tam bir imtihandı

Böyle benimde bir gün grubum vardi yillar yillar önce Allah mufaza eylesin beni öyle ortamdan.
Yanlarinda kiyafet getiren mi dersin, topuklu ayakkabi tasiyan mi dersin, makyaj yapan mi dersin.
Soklar icinde kaliyordum
Anaokulu grup velileriydi kaynasmak icin öyle gün attılar ortaya bitsin şu okul hepsini engellicem diyordum ki öyle oldu :)
40 yaşındayım bir daha hic öyle birilerini görmedim çok şükür.
Benim için tam bir imtihandı
Bende taşım onlardan küçük olduğu için uyum sağlayamıyorum sanıyordum. Demek kırklı yaşlarda da aynı şeyleri hissediyorsun 😂 bende bir tek bana saçma geliyor sanıyordum ya bu mesajlarınız görünce çok mutlu oluyorum

Herosta çekmeceleri düzenliyordu çocuğum ona da bi çay yapayım hak etti 😂

Eklentiler

• IMG_20250107_164109.jpg
    IMG_20250107_164109.jpg
    103,6 KB · Görüntüleme: 22
Bende taşım onlardan küçük olduğu için uyum sağlayamıyorum sanıyordum. Demek kırklı yaşlarda da aynı şeyleri hissediyorsun 😂 bende bir tek bana saçma geliyor sanıyordum ya bu mesajlarınız görünce çok mutlu oluyorum
ozamanda nerden dustum ben buraya ne isim var diyordum ama o gune girmis oldum cikamadim günde neredeyse okul sezonu boyunca sürdü ayda 1 bile zor katlanıyordum.
Okul önünde denk gelince hep bahane buluyordum gidip gelme olmasın diye.
Hatta anaokul bitti benim oglum baska okulda 1. Sinifa basladi yani hicbiriyle ayni sınıfa dusmedi ama aynı semtteydik yine yolda avm görünce gormemezlige geliyordum.
Neyin kafasıydı onların ki hala bilmiyorum.

ozamanda nerden dustum ben buraya ne isim var diyordum ama o gune girmis oldum cikamadim günde neredeyse okul sezonu boyunca sürdü ayda 1 bile zor katlanıyordum.
Okul önünde denk gelince hep bahane buluyordum gidip gelme olmasın diye.
Hatta anaokul bitti benim oglum baska okulda 1. Sinifa basladi yani hicbiriyle ayni sınıfa dusmedi ama aynı semtteydik yine yolda avm görünce gormemezlige geliyordum.
Neyin kafasıydı onların ki hala bilmiyorum.
Yaa öyle tanıdık ki yazdıklarınız

Kedim misafir sevmiyor bile dedim🙈

Back