• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ev temiz olunca daha motive oluyorum güne
Bugün 7:20 de uyandım hergun daha erken uyanıyorum çok şükür.

Makineye çamaşır attım.
Eylülün nevresimini çıkarttım
Esime eski paspasın yedek uçlarını verdim o kullanıyor ayırdıklarımı evden gönderiyorum.

Bulaşık makinesi sabaha kaldı malesef içindekileri yerleştirdim, bardakları koydum.
Mola verdim. Az işim kaldı.

Şuan kalkıp başlıyorum işlere 😸
Bizim sinifta da bir kişi de olmuştu geçen hafta
Insallah bulaşmadan atlatırız. Tatile de az kaldı.
Birde ben hiç bulaşıcı hastalık geçirmedim su çiçeği vs kızıma gelirse kesin bana da gelir 🥲
Yaa inşallah bulaşmaz ben sadece kaba kulak olmamışim hepsini geçirdim. İkizimle aynı anda oluyoduk hep 😊

Geçmiş olsun çabuk iyileşir insallah 🙏
Teşekkür ederim canım inşallah 🙏
Mikancım bu el ayak hastalığını yazın görümcemin çocukları oldu
Korkutmak istemem ama çok zor geçirdiler😔😔

Çok geçmiş olsun
Diğerlerine bulaşmaz umarım oğlum iyi ama yaralar ağzında ve ellerinde var onun haricinde bi sıkıntısı yok çok şükür 🙏
Günaydın kızlar, Mikan Mikan çok geçmiş olsun, hemen atlatın inşallah.
Amin inşallah 🙏 teşekkür ederim ☺️
Bizim sinifta da bir kişi de olmuştu geçen hafta
Insallah bulaşmadan atlatırız. Tatile de az kaldı.
Birde ben hiç bulaşıcı hastalık geçirmedim su çiçeği vs kızıma gelirse kesin bana da gelir 🥲
Yetişkinlere bulaşmıyor dedi doktor dün. Umarım kızına bulaşmaz 🙏 ben kızamığı iki kere oldum 😂
Şuan kalkıp başlıyorum işlere 😸
Yaa inşallah bulaşmaz ben sadece kaba kulak olmamışim hepsini geçirdim. İkizimle aynı anda oluyoduk hep 😊
İkizin varmış ben şok 😱 nasıl aranız? 😅 tek çocuğum ya keşke bir kardeşim olsaydı

Günaydınlar 🌸
Küçük oğlan gece boyu ateşliydi, çoğunlukla babası ilgilendi ama iki kere duş falan aldırdık sabah sersem gibiydim boş gün olunca uyudum biraz neyseki
Mutfağı toplayacağım ben de şimdi
Annem çamaşır seriyor
Yazılı okumam lazım bi yandan
Balkabağı çorbası, yeşil fasülye kavurması, pilav yapmayı planladık bakalım.
Sömestır gelsin boş boş pineklemek istiyorum 💆🏻‍♀️

Diğerlerine bulaşmaz umarım oğlum iyi ama yaralar ağzında ve ellerinde var onun haricinde bi sıkıntısı yok çok şükür 🙏

Yetişkinlere bulaşmıyor dedi doktor dün. Umarım kızına bulaşmaz 🙏 ben kızamığı iki kere oldum 😂

İkizin varmış ben şok 😱 nasıl aranız? 😅 tek çocuğum ya keşke bir kardeşim olsaydı
Aman mikancım benim var da noluyor

Küçük olan küçük kalıyor
Büyük de düşman başına bile diyemeyeceğim biriyle evli
Bu yaz yaşadıklarımızdan dolayı görüşmüyorum
O kadar kırgın ve kızgınım

Hiç lazım bişey değil kardeş
Tabi hepsi aynı olacak değil ama yine de ihtimaller dahilinde

Okullar tatil olunca kızım birkaç gün annemde kalacak plan yapmışlar.
Hava güzel olursa cam silerim sonra başka isim yok dinlerim.
Bu hafta sonu yağmur yagmazsa birazını silerim hatta az iş kalsın. Tatilde dinlenip uyumak istiyorum.
Geceye uyanıyoruz resmen hiç sevmiyorum.

Akşama bende dolma yapmayı düşünüyorum.
Yanına belki corba yaparım mercimek
Salata

Eylül banyo yapacak kendi yapıyor zaten
Bu kadar...
Öğlen kitap okumaya başlarım 😊
Kızımı getir götür yapıyım gelirim yine 😅

😁 Valla küçükken çok yaramazdi hep beni ağlatırdi hep birbirimizi döverdik 😅
Şuan çok iyiyiz çok sessiz sakindir kıyamam. Bide ben çok iri bi çocuktum o çok minicikti hep ona bulaşan çocukları döverdim korurdum. Bacağımda kocaman iz var hala biriyle kavga etmiş bende çocuğu dovmeye giderken yaralanmıştım 😁😁Ben nasil bı çocukluk geçirdim onu sorguladım 😂 oğlum hiç bana çekmemiş Allah'tan 😁 şuan melek gibiyim ama kimseyi dövmedim valla 😂😂

Aman mikancım benim var da noluyor

Küçük olan küçük kalıyor
Büyük de düşman başına bile diyemeyeceğim biriyle evli
Bu yaz yaşadıklarımızdan dolayı görüşmüyorum
O kadar kırgın ve kızgınım

Hiç lazım bişey değil kardeş
Tabi hepsi aynı olacak değil ama yine de ihtimaller dahilinde
Çocuklarıma bakınca ben de diyorum inşallah hayatınıza alacağınız insanlar aranıza girmez diye 😔 üzüldüm sizin için de
2 Tane ablam var varlıkları pek belli olmuyor 😅
Yaaa niye ki acaba ☹️
😁 Valla küçükken çok yaramazdi hep beni ağlatırdi hep birbirimizi döverdik 😅
Şuan çok iyiyiz çok sessiz sakindir kıyamam. Bide ben çok iri bi çocuktum o çok minicikti hep ona bulaşan çocukları döverdim korurdum. Bacağımda kocaman iz var hala biriyle kavga etmiş bende çocuğu dovmeye giderken yaralanmıştım 😁😁Ben nasil bı çocukluk geçirdim onu sorguladım 😂 oğlum hiç bana çekmemiş Allah'tan 😁 şuan melek gibiyim ama kimseyi dövmedim valla 😂😂
Hayalimdeki kardeşlik diyormuşum 😂😂

Tamam tamam vazgeçtim iyi ki kardeşim yok 😂😂

Back