Bu gün olayları bir tek beni geriyor sanıyordum. Asla bana hitap etmiyor ortamınıza göre değişir ama. O zorunluluklar düzen tertip sunum gösteriş bana afaki geliyorSlmlar
Bugün bütün gün elektrik kesikti.
Gün vardı oraya geçtik oğlanlarla.
Hediyeleştik bugün hediye aldığım arkadaşım da bana hediye almış.
Çekiliş yaptığımız gün göz göze gelmiştik tahmin etmiştim birbirimize çıktığımızı
Seneye gün grubuna katılmayı düşünmüyorum. Ortam beni boğmaya başladı. Biraz değersizlik duygularıyla da cebelleşiyorum bu aralar ondan kalabalık beni basıyor.
Eve geldim. Çocuklar yemek yedi, mutfağı topladım. WC lavabo yıkadım. Kurutmaya çamaşır attım. Makineye de yeni çamaşırlar.
Mısır patlattım çocuklara film açtım.
Çayımı içiyorum. Kitap okuyacağım ben de.
VayyEskiden yapmışım galiba 67 kilo başlangıç yaziyo
Biz 67 yazdığını görmüyoruz 53 görüyoruzEskiden yapmışım galiba 67 kilo başlangıç yaziyo
GünaydınGünaydın
Nasılsınız , hafta sonu nasıl geçti
Esyaları kolilemekle geçen bir hafta sonuydu benim ki
Oğluma kahvaltı hazırladım sınav haftası bu hafta yorucu
Kar yağsa da 15 tatil uzasa diye dua ediyor
Otoparkda ki kediciklerimi besledim ikisi de hiç sevdirmiyor
Yemek karar vermedim ne yapsam
Siz de neler var bugün
Kesinlikle öyle ya, sosyalleşmek uğruna katılıyordum da bu sene baydı beni artık. Zaten kalabalık seven bir insan da değilimBu gün olayları bir tek beni geriyor sanıyordum. Asla bana hitap etmiyor ortamınıza göre değişir ama. O zorunluluklar düzen tertip sunum gösteriş bana afaki geliyor
BursaaaaaSelam kızlar
Bugün Bursaya gittik
Gezdik güzel geçti yeni geldik eve
Şarjım da bitmişti açınca bildirim geldi bir bakiyim dedim
Aramızda 10 kilo fark olduğu gerçeğiNerden ayarlaniyo bu yanlış 53 kiloyum ben bi kere
55 ti 53 yaptım düzelttimBiz 67 yazdığını görmüyoruz 53 görüyoruz
Kocaman 53
53 evet
53
Kaç aydır uğraştım ya vermek içinAramızda 10 kilo fark olduğu gerçeği
Bende memleketten uzaktayım kimsem yok diye komşu grubuna katılmıştım. Her gittiğimde sanki işkence çekiyordum bitmesi için gün sayıyorum ama herkes çok eğleniyor topuklu ayakkabılar abiyeler falanKesinlikle öyle ya, sosyalleşmek uğruna katılıyordum da bu sene baydı beni artık. Zaten kalabalık seven bir insan da değilim
Bizimkiler öğretmen arkadaşlarım abiye topuklu ayakkabılar pek yokBende memleketten uzaktayım kimsem yok diye komşu grubuna katılmıştım. Her gittiğimde sanki işkence çekiyordum bitmesi için gün sayıyorum ama herkes çok eğleniyor topuklu ayakkabılar abiyeler falan
Sakinliğe aliskinsaniz sevmemeniz normalBizimkiler öğretmen arkadaşlarım abiye topuklu ayakkabılar pek yokama her kafadan bir ses bir de çocuklar da oluyor kafam kaldırmıyor artık sanırım
nereleri gezdiniz bursada :)Bende memleketten uzaktayım kimsem yok diye komşu grubuna katılmıştım. Her gittiğimde sanki işkence çekiyordum bitmesi için gün sayıyorum ama herkes çok eğleniyor topuklu ayakkabılar abiyeler falan
Mudanya ya balık yemeğe gittik :)nereleri gezdiniz bursada :)
Of koruparkı ayrı severdim yaMudanya ya balık yemeğe gittik :)
Korupark avm ye gittik birde dönüşte.
2 ayda bir gidiyoruz mutlaka.
Günaydıın benim de çok işim varSelamlar
Gününüz aydın olsun burada sis var yine
İşim de çok başlarım inşallah
Gün vs bende sevmem ama eskiden arkadaşlarla Gün yapıyorduk çok eğlenceliydi.
Uyum olmayınca tadı olmuyor. Akraba günü annem katıldı bir kere gittim anneme gelmişlerdi
Frekansım uymadı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?