• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aaa duygulandım şuan 🤭
Ben hiç düşünmedim 2. Çocuk maksimum 10 dakika sürdü düşünmem. Hayır kendine gel dedim hep 😂
Ben düşünüyordum kardeşlik duygusundan mahrum kalmasın diye.
Ama sonra olursa neler olacağını daha gerçekçi bir yönden düşününce delilik olduğuna karar verdim.😅

Selam,
Herkesin yeni yılını kutlarım.

@Psidan Bu Hikaye Senden Uzun Osman’ı favorilere ekledim. Çok merak ettim. İlk kitap alışverişinde sipariş edeceğim.
Ben de bu kitabı story.. den dinlediim. çok sevdim. keyifli buldum.
Herkes olaylara farklı pencerelerden aslında taa kendi içlerinden bakıyor. Bu kitap bunu açık bir resmi..

Kargo poşeti yemek en sevdiğim 😸

Eklentiler

• IMG_20250103_163226.jpg
    IMG_20250103_163226.jpg
    109,1 KB · Görüntüleme: 15
Selam Sudem 😊
Güle güle kullan zararlı olduğuna dair videoları bende gördüm ama zaten kızartma olan her ürün zararlı nerede yapıldığı önemli değil.

Ben temizliği zor diye almadım çoğu eşyayı temizlerken bozuyorum zaten elimde kalırdı 😅
Birde aynı fırın mantığı bir sistem olduğu için almaya gerek duymadım. Fırını kullanıyorum.
Kızartmayı eski usulde seviyorum 😊
Yaa bana da hediye geldi işte.
Sen kahve makinesi filan kullanınca bende kesin kullanıyorsun sandım yanılgı işte
O siyah kızartma tenceresinden bende aldım bu sene çok güzel kızartıyor hemen hızlıca
Onu da izledim😅 OA 1. Sezonunu da izledim
OA neki ?
Dizilerden filmlerden uzak kalmışım epey ama gassal herkes çok övüyor acil izlemem lazım

Yaa bana da hediye geldi işte.
Sen kahve makinesi filan kullanınca bende kesin kullanıyorsun sandım yanılgı işte
O siyah kızartma tenceresinden bende aldım bu sene çok güzel kızartıyor hemen hızlıca

OA neki ?
Dizilerden filmlerden uzak kalmışım epey ama gassal herkes çok övüyor acil izlemem lazım
OA dizi güzel akıcı tavsiye ederim Anka Anka Önermişti banada
Yüzyıllık yalnızlık ta izledim onunda konusu değişik güzel

Selam kızlar
Bugün Bursaya gittik
Gezdik güzel geçti yeni geldik eve
Şarjım da bitmişti açınca bildirim geldi bir bakiyim dedim 😊

Back
X