Küçükken ben babanemin peşinde gün gün gezerdim çok severdimSelamlar
Gününüz aydın olsun burada sis var yine
İşim de çok başlarım inşallah
Gün vs bende sevmem ama eskiden arkadaşlarla Gün yapıyorduk çok eğlenceliydi.
Uyum olmayınca tadı olmuyor. Akraba günü annem katıldı bir kere gittim anneme gelmişlerdi
Frekansım uymadı.
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Popüler Konu Minimal Yaşam
- Konu Sahibi Mia-
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 23 Eylül 2013
- 24.262
- 49.640
- 798
Geçmiş olsun gözlük lens kullanmaya başlayınca göz tembellesiyor galibaGünaydıın benim de çok işim var
Sabah doktora gittik geldik. Lens için ölçüm gerekiyordu şimdiden yoruldum
Numaram yine büyümüş sürekli büyüyo
Eşimde kullanmaya başladı gözlük kızımın da var.
Her yıl biraz ilerleme oluyor.
- 23 Ağustos 2012
- 14.379
- 37.901
- 798
bence senin problem çocuklar, yoksa bence frekansının uyduğu kişilerle toplanmak terapi gibi bir şey, ama çocuksuzBizimkiler öğretmen arkadaşlarım abiye topuklu ayakkabılar pek yok ama her kafadan bir ses bir de çocuklar da oluyor kafam kaldırmıyor artık sanırım
ayy bizde inşallah bir gün bursayı gezeriz, henüz o tarafa hiç geçmedik.Of koruparkı ayrı severdim ya
Balık ekmek yemeğe giderdik Mudanya ya da sonrasında gelen kiremitte helvaya bayılırdım
aynı şeyleri benim de yapmam lazım, lensim bitti benimde.Günaydıın benim de çok işim var
Sağol canım. Onlar olmadan da göremiyorum kiGeçmiş olsun gözlük lens kullanmaya başlayınca göz tembellesiyor galiba
Eşimde kullanmaya başladı gözlük kızımın da var.
Her yıl biraz ilerleme oluyor.
Özelde gözlük için ayrı lens ölçtümü için ayrı ücret aldılarbence senin problem çocuklar, yoksa bence frekansının uyduğu kişilerle toplanmak terapi gibi bir şey, ama çocuksuz
ayy bizde inşallah bir gün bursayı gezeriz, henüz o tarafa hiç geçmedik.
aynı şeyleri benim de yapmam lazım, lensim bitti benimde.
- 23 Ekim 2018
- 15.391
- 35.067
- 598
Doğru bir tespit olabilirbence senin problem çocuklar, yoksa bence frekansının uyduğu kişilerle toplanmak terapi gibi bir şey, ama çocuksuz
ayy bizde inşallah bir gün bursayı gezeriz, henüz o tarafa hiç geçmedik.
aynı şeyleri benim de yapmam lazım, lensim bitti benimde.
- 19 Şubat 2021
- 4.963
- 12.075
- 158
- 38
Kaç olmuşGünaydıın benim de çok işim var
Ben de oğluma aldım
Batıyor gibi dedi
Sen de batma oluyor mu
- 23 Ağustos 2012
- 14.379
- 37.901
- 798
aa ne alaka yani, gözlüğü ölçerken lensi de şu numaralarda alsanız olur diyorlardı. herşey para maalesef ki özelde.Özelde gözlük için ayrı lens ölçtümü için ayrı ücret aldılar
- 23 Ağustos 2012
- 14.379
- 37.901
- 798
aa çok haklısın, benim orada hemen devreye "hayat kısa, rahat hissetmediğim ortamda bulunmak istemiyorum, beni pozitife çeken kişilerle görüşeceğim" mottom giriyor, içinden geleni yap kesinlikle.wendy arkadaşın biriyle bozuştuk ya ortam bana samimi gelmiyor artık ondan biraz
Evet bende çok şaşırdım. Keşke cizdirebilseydimaa ne alaka yani, gözlüğü ölçerken lensi de şu numaralarda alsanız olur diyorlardı. herşey para maalesef ki özelde.
Batma oluyo kuruluk yapiyo. Göz yaşı damlası var onu kullanıyorum. Numaram 6 olmuşKaç olmuş
Ben de oğluma aldım
Batıyor gibi dedi
Sen de batma oluyor mu
- 19 Şubat 2021
- 4.963
- 12.075
- 158
- 38
Yüksekmiş ya oğlum gibiBatma oluyo kuruluk yapiyo. Göz yaşı damlası var onu kullanıyorum. Numaram 6 olmuş
Ben de göz yaşı damlası alayım iyi geliyorsa
Çok geçmiş olsun
Sağol çok yüksek evet damla iyi geliyo. Oğlunun belki ilerde çizdirme imkanı olur inşallah fazla ilerlemezYüksekmiş ya oğlum gibi
Ben de göz yaşı damlası alayım iyi geliyorsa
Çok geçmiş olsun
- 19 Şubat 2021
- 4.963
- 12.075
- 158
- 38
İnşallah canımSağol çok yüksek evet damla iyi geliyo. Oğlunun belki ilerde çizdirme imkanı olur inşallah fazla ilerlemez
- 23 Ağustos 2012
- 14.379
- 37.901
- 798
bende çizdiremedim, ama ilerliyo teknoloji, bi de durması lazım zaten, ilerleyen göze çizdirsen nolcakEvet bende çok şaşırdım. Keşke cizdirebilseydim
Aa doğru değil mi . Belki ilerlemesine de çözüm vardırbende çizdiremedim, ama ilerliyo teknoloji, bi de durması lazım zaten, ilerleyen göze çizdirsen nolcak
Ama benim gözüm uygun değilmiş çizilmeye korneasi inceymiş. Zaten normal olsa şaşırırdım
- 23 Eylül 2013
- 24.262
- 49.640
- 798
Çocuk hissetmişKızlar birde e nabız da doğum raporu var 1899 yılına ait. Oğlum vampirsin demişti gerçek olabilir mi acaba