• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Slmlar
Bugün bütün gün elektrik kesikti.
Gün vardı oraya geçtik oğlanlarla.
Hediyeleştik bugün hediye aldığım arkadaşım da bana hediye almış.
Çekiliş yaptığımız gün göz göze gelmiştik tahmin etmiştim birbirimize çıktığımızı😂

Seneye gün grubuna katılmayı düşünmüyorum. Ortam beni boğmaya başladı. Biraz değersizlik duygularıyla da cebelleşiyorum bu aralar ondan kalabalık beni basıyor.

Eve geldim. Çocuklar yemek yedi, mutfağı topladım. WC lavabo yıkadım. Kurutmaya çamaşır attım. Makineye de yeni çamaşırlar.
Mısır patlattım çocuklara film açtım.
Çayımı içiyorum. Kitap okuyacağım ben de.
Bu gün olayları bir tek beni geriyor sanıyordum. Asla bana hitap etmiyor ortamınıza göre değişir ama. O zorunluluklar düzen tertip sunum gösteriş bana afaki geliyor

Günaydın 🌞
Nasılsınız , hafta sonu nasıl geçti
Esyaları kolilemekle geçen bir hafta sonuydu benim ki🤷‍♀️

Oğluma kahvaltı hazırladım sınav haftası bu hafta yorucu
Kar yağsa da 15 tatil uzasa diye dua ediyor😂

Otoparkda ki kediciklerimi besledim ikisi de hiç sevdirmiyor😔

Yemek karar vermedim ne yapsam
Siz de neler var bugün

Günaydın 🌞
Nasılsınız , hafta sonu nasıl geçti
Esyaları kolilemekle geçen bir hafta sonuydu benim ki🤷‍♀️

Oğluma kahvaltı hazırladım sınav haftası bu hafta yorucu
Kar yağsa da 15 tatil uzasa diye dua ediyor😂

Otoparkda ki kediciklerimi besledim ikisi de hiç sevdirmiyor😔

Yemek karar vermedim ne yapsam
Siz de neler var bugün
Günaydın ☀️
Eşya kolilerken ne gereksiz obur zıvırım varmış dedim

Oğluna başarılar 🙏

Yemek imam bayıldı pilav çorba olacak gibi

Bu gün olayları bir tek beni geriyor sanıyordum. Asla bana hitap etmiyor ortamınıza göre değişir ama. O zorunluluklar düzen tertip sunum gösteriş bana afaki geliyor
Kesinlikle öyle ya, sosyalleşmek uğruna katılıyordum da bu sene baydı beni artık. Zaten kalabalık seven bir insan da değilim

Kesinlikle öyle ya, sosyalleşmek uğruna katılıyordum da bu sene baydı beni artık. Zaten kalabalık seven bir insan da değilim
Bende memleketten uzaktayım kimsem yok diye komşu grubuna katılmıştım. Her gittiğimde sanki işkence çekiyordum bitmesi için gün sayıyorum ama herkes çok eğleniyor topuklu ayakkabılar abiyeler falan 😂

Bende memleketten uzaktayım kimsem yok diye komşu grubuna katılmıştım. Her gittiğimde sanki işkence çekiyordum bitmesi için gün sayıyorum ama herkes çok eğleniyor topuklu ayakkabılar abiyeler falan 😂
Bizimkiler öğretmen arkadaşlarım abiye topuklu ayakkabılar pek yok 😂 ama her kafadan bir ses bir de çocuklar da oluyor kafam kaldırmıyor artık sanırım 🙈

Selamlar
Gününüz aydın olsun burada sis var yine
İşim de çok başlarım inşallah
Gün vs bende sevmem ama eskiden arkadaşlarla Gün yapıyorduk çok eğlenceliydi.
Uyum olmayınca tadı olmuyor. Akraba günü annem katıldı bir kere gittim anneme gelmişlerdi
Frekansım uymadı. 🙃

Selamlar
Gününüz aydın olsun burada sis var yine
İşim de çok başlarım inşallah
Gün vs bende sevmem ama eskiden arkadaşlarla Gün yapıyorduk çok eğlenceliydi.
Uyum olmayınca tadı olmuyor. Akraba günü annem katıldı bir kere gittim anneme gelmişlerdi
Frekansım uymadı. 🙃
Günaydıın benim de çok işim var 😢
Sabah doktora gittik geldik. Lens için ölçüm gerekiyordu şimdiden yoruldum 😂
Numaram yine büyümüş sürekli büyüyo 🥺

Back