Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Popüler Konu Minimal Yaşam
- Konu Sahibi Mia-
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 23 Ekim 2018
- 15.391
- 35.067
- 598
Şimdiden randevu bak senBenim de astigmatlı gözüm eror veriyor sömestırda giderim belki kontrole
- 23 Ekim 2018
- 15.391
- 35.067
- 598
Anca bulurum dimi göz çok yoğun oluyorŞimdiden randevu bak sen
Evet bulamadım ben kaç haftadır. Bı tane lensim kalmıştı başına bişey gelse kör kör dolaşcamAnca bulurum dimi göz çok yoğun oluyor
- 19 Şubat 2021
- 4.963
- 12.075
- 158
- 38
Benim oğlum da gözlüksüz burnunun ucunu görmüyorEvet bulamadım ben kaç haftadır. Bı tane lensim kalmıştı başına bişey gelse kör kör dolaşcam
Geçen kırılmış okulda top oynarken
İki arkadaşı yapıştırmış çok şükür
Sonra tekrar kırılmış bir geldi gözlük yok
Nasıl geldin dedim korktum araba filan görmez diye
Bir daha olursa haber ver gelip alayım dedim
- 23 Ağustos 2012
- 14.379
- 37.901
- 798
ay mikan sevdiğiniz kutu oyunu varsa at bana alayım, bizde bu ara taktık oyunlara, bi de bim'e gelen kes yapıştır, yükselen zekanın falan etkinlikleri vardı, onları almıştım, severek oynadılar. ama bende bunalıyorum bi yere kadarBu ay ben de çocuklarla iletişime odaklandım.
Her akşam kutu oyunu oynamaya başladık.
Kızıma kitap okurken küçük oğlumu da çağırdım dün çok iyi oldu.
Büyük oğlumla da yarım saat okuma saati yapacağım bu akşam başlarız.
Aylık 1er tane birebir etkinlik planlayacağım bi de
- 23 Ekim 2018
- 15.391
- 35.067
- 598
Ay Allah korusun kızEvet bulamadım ben kaç haftadır. Bı tane lensim kalmıştı başına bişey gelse kör kör dolaşcam
- 23 Ekim 2018
- 15.391
- 35.067
- 598
Valla bu aralar kızma biradere sardık tombala oynuyoruz bazenay mikan sevdiğiniz kutu oyunu varsa at bana alayım, bizde bu ara taktık oyunlara, bi de bim'e gelen kes yapıştır, yükselen zekanın falan etkinlikleri vardı, onları almıştım, severek oynadılar. ama bende bunalıyorum bi yere kadar
Şeker oyunu var
İsim şehirin kutu oyunu var
Büyük oğlum akıl ve zeka oyunları kursuna gidiyor onun öğrendiği oyunları da bazen oynuyoruz ama küçük oğluma uygun olmadığı için çok oynayamıyoruz onları
- 23 Ekim 2018
- 15.391
- 35.067
- 598
Küçük oğlum için aldım o tarz kitaplar da yaz tatilinde yaparız onları anca sanırımay mikan sevdiğiniz kutu oyunu varsa at bana alayım, bizde bu ara taktık oyunlara, bi de bim'e gelen kes yapıştır, yükselen zekanın falan etkinlikleri vardı, onları almıştım, severek oynadılar. ama bende bunalıyorum bi yere kadar
- 19 Şubat 2021
- 4.963
- 12.075
- 158
- 38
Ne güzelmiş kursValla bu aralar kızma biradere sardık tombala oynuyoruz bazen
Şeker oyunu var
İsim şehirin kutu oyunu var
Büyük oğlum akıl ve zeka oyunları kursuna gidiyor onun öğrendiği oyunları da bazen oynuyoruz ama küçük oğluma uygun olmadığı için çok oynayamıyoruz onları
Kaç yaşa kadar var acaba
Yaa geçmiş olsun lens kullanmaya yeni mi başladı aslında çok rahat oluyo lens. Ben gözlük kullanamiyorum dışardaBenim oğlum da gözlüksüz burnunun ucunu görmüyor
Geçen kırılmış okulda top oynarken
İki arkadaşı yapıştırmış çok şükür
Sonra tekrar kırılmış bir geldi gözlük yok
Nasıl geldin dedim korktum araba filan görmez diye
Bir daha olursa haber ver gelip alayım dedim
Geceleri aya baktığımda 5 tane ay görüyorum bende hem miyop hem astigmat gözüm
Kimseyi tanimayamam dışarda. Arabada carpabilir dediğin gibi yani bişey yaklasiyo ama bu ne diye ben çözene kadar
Ay Allah korusun kız
- 23 Ekim 2018
- 15.391
- 35.067
- 598
İlkokullar için ama daha büyükler için de vardır sanırımNe güzelmiş kurs
Kaç yaşa kadar var acaba
- 19 Şubat 2021
- 4.963
- 12.075
- 158
- 38
Evet canım yeni başladıYaa geçmiş olsun lens kullanmaya yeni mi başladı aslında çok rahat oluyo lens. Ben gözlük kullanamiyorum dışarda
Geceleri aya baktığımda 5 tane ay görüyorum bende hem miyop hem astigmat gözüm
Kimseyi tanimayamam dışarda. Arabada carpabilir dediğin gibi yani bişey yaklasiyo ama bu ne diye ben çözene kadar
Futbol fılan oynarken
Oğlum da hipermetrop ama çok yüksek olduğu için derecesi hem uzağı hem yakını göremiyor
Ben de yanlış yerde inmesinden araba gibi şeylerin çarpmasından korkuyorum
Çok şükür yine de gözlükle görebiliyorsunuz
- 19 Şubat 2021
- 4.963
- 12.075
- 158
- 38
Ben de yeni yerime taşınınca bakacağım değişik yakın kurslar var mıİlkokullar için ama daha büyükler için de vardır sanırım
Belki vardır
- 23 Ekim 2018
- 15.391
- 35.067
- 598
Tavsiye ederim
İzledim hemen, çok güzel bir paylaşım teşekkürler. Podcastini dinliyordum arada bayadır bakmamıştım.
Hedef belirle
Küçük adımlar ilkesiyle o hedefe ulaştıracak günlük adımları belirle
Ve harekete geç
- 23 Eylül 2013
- 24.262
- 49.640
- 798
Rica ederimİzledim hemen, çok güzel bir paylaşım teşekkürler. Podcastini dinliyordum arada bayadır bakmamıştım.
Hedef belirle
Küçük adımlar ilkesiyle o hedefe ulaştıracak günlük adımları belirle
Ve harekete geç