• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu ay ben de çocuklarla iletişime odaklandım.
Her akşam kutu oyunu oynamaya başladık.
Kızıma kitap okurken küçük oğlumu da çağırdım dün çok iyi oldu.
Büyük oğlumla da yarım saat okuma saati yapacağım bu akşam başlarız.
Aylık 1er tane birebir etkinlik planlayacağım bi de

Evet bulamadım ben kaç haftadır. Bı tane lensim kalmıştı başına bişey gelse kör kör dolaşcam 😁
Benim oğlum da gözlüksüz burnunun ucunu görmüyor
Geçen kırılmış okulda top oynarken
İki arkadaşı yapıştırmış çok şükür
Sonra tekrar kırılmış bir geldi gözlük yok
Nasıl geldin dedim korktum araba filan görmez diye
Bir daha olursa haber ver gelip alayım dedim

Bu ay ben de çocuklarla iletişime odaklandım.
Her akşam kutu oyunu oynamaya başladık.
Kızıma kitap okurken küçük oğlumu da çağırdım dün çok iyi oldu.
Büyük oğlumla da yarım saat okuma saati yapacağım bu akşam başlarız.
Aylık 1er tane birebir etkinlik planlayacağım bi de
ay mikan sevdiğiniz kutu oyunu varsa at bana alayım, bizde bu ara taktık oyunlara, bi de bim'e gelen kes yapıştır, yükselen zekanın falan etkinlikleri vardı, onları almıştım, severek oynadılar. ama bende bunalıyorum bi yere kadar :KK70:

ay mikan sevdiğiniz kutu oyunu varsa at bana alayım, bizde bu ara taktık oyunlara, bi de bim'e gelen kes yapıştır, yükselen zekanın falan etkinlikleri vardı, onları almıştım, severek oynadılar. ama bende bunalıyorum bi yere kadar :KK70:
Valla bu aralar kızma biradere sardık 😂 tombala oynuyoruz bazen
Şeker oyunu var
İsim şehirin kutu oyunu var
Büyük oğlum akıl ve zeka oyunları kursuna gidiyor onun öğrendiği oyunları da bazen oynuyoruz ama küçük oğluma uygun olmadığı için çok oynayamıyoruz onları

Küçük oğlum için aldım o tarz kitaplar da yaz tatilinde yaparız onları anca sanırım

Valla bu aralar kızma biradere sardık 😂 tombala oynuyoruz bazen
Şeker oyunu var
İsim şehirin kutu oyunu var
Büyük oğlum akıl ve zeka oyunları kursuna gidiyor onun öğrendiği oyunları da bazen oynuyoruz ama küçük oğluma uygun olmadığı için çok oynayamıyoruz onları
Ne güzelmiş kurs
Kaç yaşa kadar var acaba

Benim oğlum da gözlüksüz burnunun ucunu görmüyor
Geçen kırılmış okulda top oynarken
İki arkadaşı yapıştırmış çok şükür
Sonra tekrar kırılmış bir geldi gözlük yok
Nasıl geldin dedim korktum araba filan görmez diye
Bir daha olursa haber ver gelip alayım dedim
Yaa geçmiş olsun 🥺 lens kullanmaya yeni mi başladı aslında çok rahat oluyo lens. Ben gözlük kullanamiyorum dışarda 😬
Geceleri aya baktığımda 5 tane ay görüyorum bende hem miyop hem astigmat gözüm 😁
Kimseyi tanimayamam dışarda. Arabada carpabilir dediğin gibi yani bişey yaklasiyo ama bu ne diye ben çözene kadar 😁

Yaa geçmiş olsun 🥺 lens kullanmaya yeni mi başladı aslında çok rahat oluyo lens. Ben gözlük kullanamiyorum dışarda 😬
Geceleri aya baktığımda 5 tane ay görüyorum bende hem miyop hem astigmat gözüm 😁
Kimseyi tanimayamam dışarda. Arabada carpabilir dediğin gibi yani bişey yaklasiyo ama bu ne diye ben çözene kadar 😁
Evet canım yeni başladı
Futbol fılan oynarken

Oğlum da hipermetrop ama çok yüksek olduğu için derecesi hem uzağı hem yakını göremiyor😔

Ben de yanlış yerde inmesinden araba gibi şeylerin çarpmasından korkuyorum

Çok şükür yine de gözlükle görebiliyorsunuz🙏

Back