• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Günaydın ☀️

Kitaplarım genel olarak çok güzeldi, aman bunu da okumasaydım dediğim bir şey olmadı diyebilirim. Ama bazıları çok etkileyiciydi tabiki

Güzel zaman geçireyim derseniz yazarın anlatımının içtenliğinden çok etkilendiğim
“ Bu hikaye senden uzun Osman” ‘ı okuyabilirsiniz. Kısa bir kitap mektuplardan oluşuyor.

Kapak kızı, yeşil peri gecesi ve Osman üçlemesi var. Farklı insanların aynı olaya bakışı ve değişik hayat hikayelerini anlatıyor güzeldi tavsiye edebilirim.

Martin Eden, Germinal, Demir Ökçe, Gazap üzümleri, Hayvanlardan tanrılara sapiens kesinlikle okunması gereken kitaplar bence.

Beynin gizli hayatı ve dinin kısa tarihi de oldukça eğlenceli ve bilgi verici kitaplar. İlgi alanınıza giriyorsa değerlendirin derim 😘

Günaydın ☀️

Kitaplarım genel olarak çok güzeldi, aman bunu da okumasaydım dediğim bir şey olmadı diyebilirim. Ama bazıları çok etkileyiciydi tabiki

Güzel zaman geçireyim derseniz yazarın anlatımının içtenliğinden çok etkilendiğim
“ Bu hikaye senden uzun Osman” ‘ı okuyabilirsiniz. Kısa bir kitap mektuplardan oluşuyor.

Kapak kızı, yeşil peri gecesi ve Osman üçlemesi var. Farklı insanların aynı olaya bakışı ve değişik hayat hikayelerini anlatıyor güzeldi tavsiye edebilirim.

Martin Eden, Germinal, Demir Ökçe, Gazap üzümleri, Hayvanlardan tanrılara sapiens kesinlikle okunması gereken kitaplar bence.

Beynin gizli hayatı ve dinin kısa tarihi de oldukça eğlenceli ve bilgi verici kitaplar. İlgi alanınıza giriyorsa değerlendirin derim 😘
Ekran görüntüsü aldım teşekkür ederim 😊

Selam kızlar
Bugün planimda kuaföre gitmek vardı.
Sabah kendimi zor ikna ettim hava buz gibiydi.
Sonra eylülü aldım eve geldim.
Etrafı toparladım çayımı demledim
Eylülü okula bırakıp eve geldim çayımı içiyorum 😊

Uzun hedefler yerine aylik hedefler yapacagim demiştim.
Birazdan planlama yapacağım.

Selam,
Herkesin yeni yılını kutlarım.

Psidan Psidan Bu Hikaye Senden Uzun Osman’ı favorilere ekledim. Çok merak ettim. İlk kitap alışverişinde sipariş edeceğim.

Ben geçen yıl kitap fuarında arkadaşım vasıtasıyla yazarla tanışıp elinden imzalı kitap almıştım. Ama o gün ilk kez gördüğüm için çok anlam ifade etmemişti, sonradan hayatını öğrendim, sosyal medyadan takip ettim çok ilgimi çekti, diğer kitaplarını da okumak istiyorum.

Çok beklentiye girilecek bir kitap değil aslında ama anlatımı çok akıcı, keyifle okunacak farklı bir kitap
Benzer tarzda “Ülker abla” diye bir kitap okumuştum onu da inceleyebilirsin 🌸

Selam canlar
Çok uğrayamıyorum buraya eskisi gibi
Muhakkak konuşmuşsunuzdur ama ben bir sorayım dedim
Geçen Mia kızarma tenceresi alıyordu ordan dikkatimi çekti.
Benim yıllardır Air fry im yoktu.
Ama bana bu sene hediye geldi.
Sosyal medya da çok zararlı olduğuna dair videolar izledim.
Sizler ne düşünüyorsunuz?
Evinde olanlar kullanmayı bıraktı mı?
Bu bilgi doğru mu?
Kafam allak bullak oldu
Kullanmaya başlayalı üç dört gün oldu daha
Bir kez patates bir kez tavuk iki üç kez da kestane pişirdim

Ben geçen yıl kitap fuarında arkadaşım vasıtasıyla yazarla tanışıp elinden imzalı kitap almıştım. Ama o gün ilk kez gördüğüm için çok anlam ifade etmemişti, sonradan hayatını öğrendim, sosyal medyadan takip ettim çok ilgimi çekti, diğer kitaplarını da okumak istiyorum.

Çok beklentiye girilecek bir kitap değil aslında ama anlatımı çok akıcı, keyifle okunacak farklı bir kitap
Benzer tarzda “Ülker abla” diye bir kitap okumuştum onu da inceleyebilirsin 🌸
İnceledim konusu güzel, yorumlar da iyi. Bunu da ekledim, teşekkürler.

Selam canlar
Çok uğrayamıyorum buraya eskisi gibi
Muhakkak konuşmuşsunuzdur ama ben bir sorayım dedim
Geçen Mia kızarma tenceresi alıyordu ordan dikkatimi çekti.
Benim yıllardır Air fry im yoktu.
Ama bana bu sene hediye geldi.
Sosyal medya da çok zararlı olduğuna dair videolar izledim.
Sizler ne düşünüyorsunuz?
Evinde olanlar kullanmayı bıraktı mı?
Bu bilgi doğru mu?
Kafam allak bullak oldu
Kullanmaya başlayalı üç dört gün oldu daha
Bir kez patates bir kez tavuk iki üç kez da kestane pişirdim
Selam Sudem 😊
Güle güle kullan zararlı olduğuna dair videoları bende gördüm ama zaten kızartma olan her ürün zararlı nerede yapıldığı önemli değil.

Ben temizliği zor diye almadım çoğu eşyayı temizlerken bozuyorum zaten elimde kalırdı 😅
Birde aynı fırın mantığı bir sistem olduğu için almaya gerek duymadım. Fırını kullanıyorum.
Kızartmayı eski usulde seviyorum 😊

Günaydın canım kızlar 😍
Ortalığı toparladım. Makineye çamaşırları attım. Kahvaltı hazırlıyorum şimdi 🥰
Öğlene süpürme işim kaldı. Bugün yemek bamya yaparım büyük ihtimalle yanına pilav yaparım.

Günaydın hanımlar, sabah resmen sürünerek uyandım ya, yani biyolojik olarak saatimiz maalesef ülke saatine uymuyor, çocuklar hele son dakika hadi hadi diye diye uyanıp gidiyorlar okula, istanbul daha da beterdir bizden. keşke tekrar kış saatine dönsek.

Oyuncaklara bende şuan için kıyamam kızım oyun çağında.
anneannesi de baktığı için oyuncakları iki ye böldük.
bir sepet oyuncağı var ilerde çoğalır tabi.
2. çocuk düşündüğümden hemen atamam.
mia bir zamanlar 2. çocuğu düşünüyormuşsun bak :) ben nasıl ilk sayfaya gittim bilemedim, şöyle bi geçmişe gittim geldim.

Back
X