Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Popüler Konu Minimal Yaşam
- Konu Sahibi Mia-
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 9 Temmuz 2015
- 1.109
- 2.815
- 133
Günaydın
Kitaplarım genel olarak çok güzeldi, aman bunu da okumasaydım dediğim bir şey olmadı diyebilirim. Ama bazıları çok etkileyiciydi tabiki
Güzel zaman geçireyim derseniz yazarın anlatımının içtenliğinden çok etkilendiğim
“ Bu hikaye senden uzun Osman” ‘ı okuyabilirsiniz. Kısa bir kitap mektuplardan oluşuyor.
Kapak kızı, yeşil peri gecesi ve Osman üçlemesi var. Farklı insanların aynı olaya bakışı ve değişik hayat hikayelerini anlatıyor güzeldi tavsiye edebilirim.
Martin Eden, Germinal, Demir Ökçe, Gazap üzümleri, Hayvanlardan tanrılara sapiens kesinlikle okunması gereken kitaplar bence.
Beynin gizli hayatı ve dinin kısa tarihi de oldukça eğlenceli ve bilgi verici kitaplar. İlgi alanınıza giriyorsa değerlendirin derim
Kitaplarım genel olarak çok güzeldi, aman bunu da okumasaydım dediğim bir şey olmadı diyebilirim. Ama bazıları çok etkileyiciydi tabiki
Güzel zaman geçireyim derseniz yazarın anlatımının içtenliğinden çok etkilendiğim
“ Bu hikaye senden uzun Osman” ‘ı okuyabilirsiniz. Kısa bir kitap mektuplardan oluşuyor.
Kapak kızı, yeşil peri gecesi ve Osman üçlemesi var. Farklı insanların aynı olaya bakışı ve değişik hayat hikayelerini anlatıyor güzeldi tavsiye edebilirim.
Martin Eden, Germinal, Demir Ökçe, Gazap üzümleri, Hayvanlardan tanrılara sapiens kesinlikle okunması gereken kitaplar bence.
Beynin gizli hayatı ve dinin kısa tarihi de oldukça eğlenceli ve bilgi verici kitaplar. İlgi alanınıza giriyorsa değerlendirin derim
- 29 Ocak 2017
- 4.358
- 8.333
- 158
- 23 Eylül 2013
- 24.225
- 49.542
- 798
Ekran görüntüsü aldım teşekkür ederimGünaydın
- 23 Eylül 2013
- 24.225
- 49.542
- 798
Selam kızlar
Bugün planimda kuaföre gitmek vardı.
Sabah kendimi zor ikna ettim hava buz gibiydi.
Sonra eylülü aldım eve geldim.
Etrafı toparladım çayımı demledim
Eylülü okula bırakıp eve geldim çayımı içiyorum
Uzun hedefler yerine aylik hedefler yapacagim demiştim.
Birazdan planlama yapacağım.
Bugün planimda kuaföre gitmek vardı.
Sabah kendimi zor ikna ettim hava buz gibiydi.
Sonra eylülü aldım eve geldim.
Etrafı toparladım çayımı demledim
Eylülü okula bırakıp eve geldim çayımı içiyorum
Uzun hedefler yerine aylik hedefler yapacagim demiştim.
Birazdan planlama yapacağım.
- 9 Temmuz 2015
- 1.109
- 2.815
- 133
Selam,
Herkesin yeni yılını kutlarım.
Psidan Bu Hikaye Senden Uzun Osman’ı favorilere ekledim. Çok merak ettim. İlk kitap alışverişinde sipariş edeceğim.
Ben geçen yıl kitap fuarında arkadaşım vasıtasıyla yazarla tanışıp elinden imzalı kitap almıştım. Ama o gün ilk kez gördüğüm için çok anlam ifade etmemişti, sonradan hayatını öğrendim, sosyal medyadan takip ettim çok ilgimi çekti, diğer kitaplarını da okumak istiyorum.
Çok beklentiye girilecek bir kitap değil aslında ama anlatımı çok akıcı, keyifle okunacak farklı bir kitap
Benzer tarzda “Ülker abla” diye bir kitap okumuştum onu da inceleyebilirsin
- 17 Mart 2010
- 26.315
- 67.779
- 798
Selam canlar
Çok uğrayamıyorum buraya eskisi gibi
Muhakkak konuşmuşsunuzdur ama ben bir sorayım dedim
Geçen Mia kızarma tenceresi alıyordu ordan dikkatimi çekti.
Benim yıllardır Air fry im yoktu.
Ama bana bu sene hediye geldi.
Sosyal medya da çok zararlı olduğuna dair videolar izledim.
Sizler ne düşünüyorsunuz?
Evinde olanlar kullanmayı bıraktı mı?
Bu bilgi doğru mu?
Kafam allak bullak oldu
Kullanmaya başlayalı üç dört gün oldu daha
Bir kez patates bir kez tavuk iki üç kez da kestane pişirdim
Bu bilgi doğru mu?
Kafam allak bullak oldu
- 27 Haziran 2010
- 6.601
- 13.330
- 448
İnceledim konusu güzel, yorumlar da iyi. Bunu da ekledim, teşekkürler.Ben geçen yıl kitap fuarında arkadaşım vasıtasıyla yazarla tanışıp elinden imzalı kitap almıştım. Ama o gün ilk kez gördüğüm için çok anlam ifade etmemişti, sonradan hayatını öğrendim, sosyal medyadan takip ettim çok ilgimi çekti, diğer kitaplarını da okumak istiyorum.
Çok beklentiye girilecek bir kitap değil aslında ama anlatımı çok akıcı, keyifle okunacak farklı bir kitap
Benzer tarzda “Ülker abla” diye bir kitap okumuştum onu da inceleyebilirsin
- 23 Eylül 2013
- 24.225
- 49.542
- 798
Selam SudemSelam canlar
Bu bilgi doğru mu?
Kafam allak bullak oldu
Güle güle kullan zararlı olduğuna dair videoları bende gördüm ama zaten kızartma olan her ürün zararlı nerede yapıldığı önemli değil.
Ben temizliği zor diye almadım çoğu eşyayı temizlerken bozuyorum zaten elimde kalırdı
Birde aynı fırın mantığı bir sistem olduğu için almaya gerek duymadım. Fırını kullanıyorum.
Kızartmayı eski usulde seviyorum
- 23 Ağustos 2012
- 14.371
- 37.885
- 798
ahahah aynen bende alışamadım dahaSite değişmiş Allah'tan yakını görüyorum . Biraz içine girip bakıyorum ama niye böyle oldu
- 23 Ağustos 2012
- 14.371
- 37.885
- 798
- 23 Ağustos 2012
- 14.371
- 37.885
- 798
mia bir zamanlar 2. çocuğu düşünüyormuşsun bak :) ben nasıl ilk sayfaya gittim bilemedim, şöyle bi geçmişe gittim geldim.Oyuncaklara bende şuan için kıyamam kızım oyun çağında.
anneannesi de baktığı için oyuncakları iki ye böldük.
bir sepet oyuncağı var ilerde çoğalır tabi.
2. çocuk düşündüğümden hemen atamam.
- 23 Eylül 2013
- 24.225
- 49.542
- 798
Çok güzeldi hem güldürüyor hem ağlatıyorBugün izleyeyim bende diziyi ağlamak istemiyodum ama neyse ağlayalım bakalım
- 23 Eylül 2013
- 24.225
- 49.542
- 798
Evet sonra rüyadan uyandımmia bir zamanlar 2. çocuğu düşünüyormuşsun bak :) ben nasıl ilk sayfaya gittim bilemedim, şöyle bi geçmişe gittim geldim.