Hadi hayırlısı kuzumPerşembe günü öğretmen pazara götürcekmis çocukları yanında 5 Veli gerekiyomus ben gelirim dedim. Sınıf annesi uygulaması kalkti mi acaba tamamen sizin okullarda durumlar nasıl benim de rahatsız olduğum şeyler yapiyodu sınıf annesi hayırlısıHafta sonu İzmir'e gidicez oğlumun doktor kontrolü var. Test yapılacak Eeg testi yapılacak ilaç veriliyo öncesinde uyuması için gece uyanık kaliyo inşallah bu son test olur sonuçlar güzel çıkar inşallah
Hera ya hangi tarağı kullanıyorsun ya ben 2 tane aldım hiç beğenmedimBenim de dün yoğun geçti okuldan sonra akşam olmuştu eve geldiğimde. Heranin cipini üstüme almaya gittim onu da götürmem gerekiyomus. Bugün veterinere götürcez aşısi var çıkmışken ikisini de hallederiz. Yarın sakin sakin dinlenmek istiyorum bende
InsallahPerşembe günü öğretmen pazara götürcekmis çocukları yanında 5 Veli gerekiyomus ben gelirim dedim. Sınıf annesi uygulaması kalkti mi acaba tamamen sizin okullarda durumlar nasıl benim de rahatsız olduğum şeyler yapiyodu sınıf annesi hayırlısıHafta sonu İzmir'e gidicez oğlumun doktor kontrolü var. Test yapılacak Eeg testi yapılacak ilaç veriliyo öncesinde uyuması için gece uyanık kaliyo inşallah bu son test olur sonuçlar güzel çıkar inşallah
Bizim sınıf annesi baya bi aktif o bide bi iki tane arkadaşı sürekli sınıftalar. Öğretmenler gününde sınıf annesi yanına görüştüğü anneleri almış girmiş sınıfa kutlama yapmışlar. Öyle yaptıklarında diğer çocuklar üzülüyo haliyle çalışan anneler çogunlukta sınıfta. Ben rahatsız olduğumu söyledim kendisineInsallah
1. Sınıfta biri olmuştu sınıf annesi ama çok aktif değildi normalde yapılacak ne görevleri vardı bilmiyorum
Aynı şekilde okul aile birliği de formalite de kalıyor
Yani diğer iş hayatında nasıl kimse kimsenin işine karismiyorsa bunda da olmamalı diye düşünüyorum.
Aynen haklısın ki öğretmenler günü öğrenci ve öğretmen arasında olmalı.Bizim sınıf annesi baya bi aktif o bide bi iki tane arkadaşı sürekli sınıftalar. Öğretmenler gününde sınıf annesi yanına görüştüğü anneleri almış girmiş sınıfa kutlama yapmışlar. Öyle yaptıklarında diğer çocuklar üzülüyo haliyle çalışan anneler çogunlukta sınıfta. Ben rahatsız olduğumu söyledim kendisine
Ya ne güzel kütüphaneye gitmeyeli çok zaman oldu. Bir gün gideyim heveslendimHafta sonu kütüphane buldum hiç kimsenin yerini bilmediği bı yer galiba çok güzeldi kitaplar daha hiç okunmamış şekilde duruyodu keske reklam felan yapsalar kimsenin haberi yoktur bütün kitapları alasim geldi
Canım bunu kullanıyoruz tüy dökümü çok azaldı mevsimsel galiba. Bı ara hiç taratmiyodu şimdi yatiyo tara diye çok seviyoHera ya hangi tarağı kullanıyorsun ya ben 2 tane aldım hiç beğenmedim
Hayırlı olsunSlmlar
Mia- ben de düzen ve rutinlerden bahsetmeni isteyecektim
Scss94 umarım çok güzel haberlerle dönersiniz İzmir den
Bugün 9dan 3e kadar süren bir toplantıdaydım inanılmaz yorgunum şu an
2024te konfor alanımdan çıkıp gelişmek istediğimi söylemiştim. İlk adımları attım, kendimi geliştirmeme yardımcı olacak bir projeye başladım bakalım inşallah hem bana hem öğrencilerime faydalı olur
Bu arada salonda oğluma bir çalışma alanı oluşturdum. Odası yukarda olduğu için sürekli in çık yapması gerekiyordu odasında tek bir yere alışsın istiyordum ama şu an bizim için böylesi daha pratik oldu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?