Cocuklarin odasi savas alaniydi gecen hafta yaptim.aslinda evim kucuk depolama alanim kısıtlı daginikligim onyuzden.mutfak kucuk mesela bi yemek yapinca hemen dagilirEvinizde savas alani olan neler peki bazı işleri hafta içi yapsanız annenize gitmeden 30 dk evde düzenleme yapsanız
Hafta sonu dinlenseniz size de iyi gelir.
Yapılmış halini de paylaş bakalım kolay gelsin.
Mia ya ben ihtiyaç vs den ziyade indirim olunca bedava alıyor gibi hissediyorum indirimi kaçırmamak için alıyorum. Kendimi çok şanslı hissediyorum uyguna alınca zamlandığını da görünce vayy be iyi ki almışım bak ne kadar akıllı seçim yaptım oluyor✌
Cocuklarin odasi savas alaniydi gecen hafta yaptim.aslinda evim kucuk depolama alanim kısıtlı daginikligim onyuzden.mutfak kucuk mesela bi yemek yapinca hemen dagilir
Bugun oglum kreste kusmus isten izin alip ikisinide aldim kresten dr götürdüm geldim eve simdi corba yapicam sonra sabahki oda daginikliklarimizi toplayacam
Genellikle ihtiyaç olan alıyorum. Ama bazen de sırf indirim diye alasım geliyorMesela o an gördüğün herhangi bir ürünü mü alıyorsun indirim de diye yoksa alacaktin ama indirim olunca mı alıyorsun
Ama bedava olmuyor.
Ufak tefek harcamalar bile bakıyorsun baya bir ödeme çıkıyor.
Alışveriş bağımlısı olma ihtimalin varmiGenellikle ihtiyaç olan alıyorum. Ama bazen de sırf indirim diye alasım geliyor
Yok ya sanmam piyasadan uyguna alıp bununla övünmem lazımAlışveriş bağımlısı olma ihtimalin varmi
çok teşekkür edeceğim evet sık sık yazacağım :)Geçmiş olsun.
O dağınıklık hep var olacak o kadar da olsun
Sonuçta yaşanılan ev belli aksiyonu var çalışıyorsun daha ne olsun.
Biraz planlama pratik yöntemler hayatını kolaylaştıracak şeylerle düzeniniz daha iyi olur.
Motivasyon için buraya yazabilirsiniz.
Elinize sağlıkçok teşekkür edeceğim evet sık sık yazacağım :)
dün çorbalarını yedirdim sonra kusan oğluma nane limon çayı içirdim.
1 makine çocukların kıyafetleri birikmişti onu attım makineye, pazar günüde yıkamama rağmen nasıl böyle birikiyor anlamıyorum.
çamaşırları balkona asmıştım baktım gece eşim geldiğinde yağmur yağıyordu,hemen kurutmalıkla içeri aldım.
eşimle sonra zencefil-limon çayı içtik bişeyler içmek isteyince uyudum.
sabaha kadar oğlum kusmadı tekrar şükürler olsun.
Aralık için challengea var mısınız :) yeni ajandami kullanmaya başladım
Eki Görüntüle 3347493
Güle güle kullan. Geçen sene almıştım ben de yarım bıraktım tekrar kullanmaya başlayayım ben de.Aralık için challengea var mısınız :) yeni ajandami kullanmaya başladım
Eki Görüntüle 3347493
Bizim de geçen sene o kadar çok kayboldu ki sulugumuz bu yıl biraz daha iyi açıldığından beri 2. Sulugumuzu almıştık dün kırmış sağolsunSlm kızlar,
Çok yoğun geçiyor çok, 1. Sınıf annesi olmak da beni zorlamaya başladıdersle ilgili sorunumuz yok da çok dağınık her şey her yerde silgiler kalemler sürekli kayıp suluğunu kaybetmiş bu hafta
Okul da çok yoğun geçiyor. Bugün tiyatroya gideceğiz arkadaşlarla. Yılda bir tiyatroya gidebiliyoruz burdaneyse buna da şükür diyelim.
Eve hiç bakamadım bu aralar haftasonu ilham gelirse el atacağım hem eve hem 2024 hedeflerine
Normal diyorsunBizim de geçen sene o kadar çok kayboldu ki sulugumuz bu yıl biraz daha iyi açıldığından beri 2. Sulugumuzu almıştık dün kırmış sağolsunsilgi ve kalemler aynen haftada yenileniyo .
Bende eve çeki düzen verebildim sonunda bitmek üzere işler baya bı eleme yaptım.
Aynı benim oğlan legolarin üstüne basiyo ayağı aciyo ama kaldırıp kenara koymuyo aslaNormal diyorsunher yerde silgi kalem açacak çıkıyor kalemden bol bir şey yok evde ödeve başlarken kalemim yok krizi yaşıyoruz
Üstünü çıkarıyor okuldan gelince yere atıyor hiç alayım çekeyim yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?