• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evinizde savas alani olan neler peki bazı işleri hafta içi yapsanız annenize gitmeden 30 dk evde düzenleme yapsanız
Hafta sonu dinlenseniz size de iyi gelir.
Cocuklarin odasi savas alaniydi gecen hafta yaptim.aslinda evim kucuk depolama alanim kısıtlı daginikligim onyuzden.mutfak kucuk mesela bi yemek yapinca hemen dagilir
Bugun oglum kreste kusmus isten izin alip ikisinide aldim kresten dr götürdüm geldim eve simdi corba yapicam sonra sabahki oda daginikliklarimizi toplayacam

Yapılmış halini de paylaş bakalım kolay gelsin.

Mia ya ben ihtiyaç vs den ziyade indirim olunca bedava alıyor gibi hissediyorum indirimi kaçırmamak için alıyorum. Kendimi çok şanslı hissediyorum uyguna alınca zamlandığını da görünce vayy be iyi ki almışım bak ne kadar akıllı seçim yaptım oluyor 😂

Mesela o an gördüğün herhangi bir ürünü mü alıyorsun indirim de diye yoksa alacaktin ama indirim olunca mı alıyorsun

Ama bedava olmuyor.
Ufak tefek harcamalar bile bakıyorsun baya bir ödeme çıkıyor.

Cocuklarin odasi savas alaniydi gecen hafta yaptim.aslinda evim kucuk depolama alanim kısıtlı daginikligim onyuzden.mutfak kucuk mesela bi yemek yapinca hemen dagilir
Bugun oglum kreste kusmus isten izin alip ikisinide aldim kresten dr götürdüm geldim eve simdi corba yapicam sonra sabahki oda daginikliklarimizi toplayacam

Geçmiş olsun.

O dağınıklık hep var olacak o kadar da olsun
Sonuçta yaşanılan ev belli aksiyonu var çalışıyorsun daha ne olsun.
Biraz planlama pratik yöntemler hayatını kolaylaştıracak şeylerle düzeniniz daha iyi olur.
Motivasyon için buraya yazabilirsiniz. 😊

Mesela o an gördüğün herhangi bir ürünü mü alıyorsun indirim de diye yoksa alacaktin ama indirim olunca mı alıyorsun

Ama bedava olmuyor.
Ufak tefek harcamalar bile bakıyorsun baya bir ödeme çıkıyor.
Genellikle ihtiyaç olan alıyorum. Ama bazen de sırf indirim diye alasım geliyor 🤣

Geçmiş olsun.

O dağınıklık hep var olacak o kadar da olsun
Sonuçta yaşanılan ev belli aksiyonu var çalışıyorsun daha ne olsun.
Biraz planlama pratik yöntemler hayatını kolaylaştıracak şeylerle düzeniniz daha iyi olur.
Motivasyon için buraya yazabilirsiniz. 😊
çok teşekkür edeceğim evet sık sık yazacağım :)
dün çorbalarını yedirdim sonra kusan oğluma nane limon çayı içirdim.
1 makine çocukların kıyafetleri birikmişti onu attım makineye, pazar günüde yıkamama rağmen nasıl böyle birikiyor anlamıyorum.
çamaşırları balkona asmıştım baktım gece eşim geldiğinde yağmur yağıyordu,hemen kurutmalıkla içeri aldım.
eşimle sonra zencefil-limon çayı içtik bişeyler içmek isteyince uyudum.
sabaha kadar oğlum kusmadı tekrar şükürler olsun.

çok teşekkür edeceğim evet sık sık yazacağım :)
dün çorbalarını yedirdim sonra kusan oğluma nane limon çayı içirdim.
1 makine çocukların kıyafetleri birikmişti onu attım makineye, pazar günüde yıkamama rağmen nasıl böyle birikiyor anlamıyorum.
çamaşırları balkona asmıştım baktım gece eşim geldiğinde yağmur yağıyordu,hemen kurutmalıkla içeri aldım.
eşimle sonra zencefil-limon çayı içtik bişeyler içmek isteyince uyudum.
sabaha kadar oğlum kusmadı tekrar şükürler olsun.
Elinize sağlık
Evde hasta olunca hersey daha yorucu oluyor üstesinden gelmişsiniz.

Aralık için challengea var mısınız :) yeni ajandami kullanmaya başladım
17018676873185336221491999107784.webp

Slm kızlar,
Çok yoğun geçiyor çok, 1. Sınıf annesi olmak da beni zorlamaya başladı 😅 dersle ilgili sorunumuz yok da çok dağınık her şey her yerde silgiler kalemler sürekli kayıp 🤦‍♀️ suluğunu kaybetmiş bu hafta 🙄

Okul da çok yoğun geçiyor. Bugün tiyatroya gideceğiz arkadaşlarla. Yılda bir tiyatroya gidebiliyoruz burda 😂 neyse buna da şükür diyelim.
Eve hiç bakamadım bu aralar haftasonu ilham gelirse el atacağım hem eve hem 2024 hedeflerine 😅

Slm kızlar,
Çok yoğun geçiyor çok, 1. Sınıf annesi olmak da beni zorlamaya başladı 😅 dersle ilgili sorunumuz yok da çok dağınık her şey her yerde silgiler kalemler sürekli kayıp 🤦‍♀️ suluğunu kaybetmiş bu hafta 🙄

Okul da çok yoğun geçiyor. Bugün tiyatroya gideceğiz arkadaşlarla. Yılda bir tiyatroya gidebiliyoruz burda 😂 neyse buna da şükür diyelim.
Eve hiç bakamadım bu aralar haftasonu ilham gelirse el atacağım hem eve hem 2024 hedeflerine 😅
Bizim de geçen sene o kadar çok kayboldu ki sulugumuz bu yıl biraz daha iyi açıldığından beri 2. Sulugumuzu almıştık dün kırmış sağolsun 😄 silgi ve kalemler aynen haftada yenileniyo .
Bende eve çeki düzen verebildim sonunda bitmek üzere işler baya bı eleme yaptım.

Bizim de geçen sene o kadar çok kayboldu ki sulugumuz bu yıl biraz daha iyi açıldığından beri 2. Sulugumuzu almıştık dün kırmış sağolsun 😄 silgi ve kalemler aynen haftada yenileniyo .
Bende eve çeki düzen verebildim sonunda bitmek üzere işler baya bı eleme yaptım.
Normal diyorsun 😂 her yerde silgi kalem açacak çıkıyor kalemden bol bir şey yok evde ödeve başlarken kalemim yok krizi yaşıyoruz
Üstünü çıkarıyor okuldan gelince yere atıyor hiç alayım çekeyim yok 🤦‍♀️

Normal diyorsun 😂 her yerde silgi kalem açacak çıkıyor kalemden bol bir şey yok evde ödeve başlarken kalemim yok krizi yaşıyoruz
Üstünü çıkarıyor okuldan gelince yere atıyor hiç alayım çekeyim yok 🤦‍♀️
Aynı benim oğlan legolarin üstüne basiyo ayağı aciyo ama kaldırıp kenara koymuyo asla 😄

Selamlar nasılsınız? 10 gündür kızımla uğraşıyorum bir yandan hasta, bir yandan raporu yenilemeye çalışıyoruz çok zor geçti günler. Kendi kendime başlattığım zinciri kırma olayım yarım kaldı doğal olarak. Bu gün evdeyim diye dolap içlerine baktım. Uzun zamandır aklımda olan, bir türlü yapamadığım dolapları boşalttım atılacakları attım düzenledim.
Yatak odasıyla çocuk odasını değiştirdiğimiz için şifoniyeri girişe koymuştum. Sonra tekrar odaya götürdüm, sonra tekrar giriş derken bu gün yeniden yatak odasına koydum 😂 bakalım kaç gün durur burda.
Katlanacak ve yıkanacak çamaşırlar var. Onları da halledersem yarına az iş kalıyor.

Back
X